• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar yine acil soru. Bugün silikleşti ya biraz yani şu anda sbahtan daha berbattt gögus ucumm sütyene degemıyor. Acaba asıl şimdi mi çatladı dün gece ucu başladı ama şu an Nirvana tekrar test yapmama gerek yok değil mi ya bellkü yani çatlamıştır yıllardır ucundan anlıyorum ya tribe girdim yarın akşam ve diğer akşam için yarın akşam yapacağım diğer akşam da mı yapsam diye

Öyle yapıcam canm zaten pik görmenin tek faydası regl gününü bilmek bende sizin gibi düşünüyorum dünün üzerine 14 gün sayicam ama en azından pik göremediğim için bı hafta on gün daha günaşırı ilişkiye devam edicem 🥰 ❤️
Evet canım en mantıklısıda bu şekilde ilerlemek yarın kandil Rabbim gönlündeki nasip etsin inşallah kucağına🥰bebiş haberini alalım inşallah hayırlısı ile

Onu ben de düşündüm de bilmiyorum ya. Tüm tuşlara basıyorum galiba 😂 inşallah 2025 hepimize uğur getirsin. Bu arada dün 12 üzüm olayını yaptım. Bu sabah çok saçma yerlerden para yağdı resmen. Küçük miktarlar ama alakasız yerlerden ve hepsi 1 günde. Belki 2025 bana uğurlu gelecektir diye düşünmek istiyorum 😊😊😊
Ooo süper güzel enerji vermişin güzel devam böyle benimde aklımdaydı 12 üzüm ama unuttum ya olsun pasta üfledik dilek tuttuk avutma şeklim kendimi 😂 tuşlarada kontrollü bas sen yine de 🙈😅

Kızlar yine acil soru. Bugün silikleşti ya biraz yani şu anda sbahtan daha berbattt gögus ucumm sütyene degemıyor. Acaba asıl şimdi mi çatladı dün gece ucu başladı ama şu an Nirvana tekrar test yapmama gerek yok değil mi ya bellkü yani çatlamıştır yıllardır ucundan anlıyorum ya tribe girdim yarın akşam ve diğer akşam için yarın akşam yapacağım diğer akşam da mı yapsam diye
Ayy kiz test varsa yap emin olmak icin yoksa benim gbi muallakta kalirsin😊

kuzum çatlamanın ağrısı da olabilir çatlama devam da ediyor olabilir test yap bi bak bakalım değerlendir sen yine de garanti iş 🙈😅

Kizlar bu arada folik asit kullaniyormusunuz
Kadin doguma gttigimde istesem yazarmi szce
Canim gebelik düşünen herkesin kullanmasi gerekiyor folic asid. Bende yenilerini siparis ettim kullancam bakalim. Genelde dr yazmiyor ucretli öneriyor. Nadiren yazdiklari oluyor o da kan sonucunda düşük cikarsa yaziyorlar

Ayy kiz test varsa yap emin olmak icin yoksa benim gbi muallakta kalirsin😊
Kuzum var test de meme ucundan emınm yuzde 99 benm 6 yıldırmeme ucu catladım ben diye bagırır. Sadece test ile bağdaşma saatını merk etmstm. Yapmıcam ya kalsn 2 tane gerekirse ocakta yaparm. Meme ucuna artı 14 eklerim hep 🤫😂 merak ettiğim şu Lh duserken mi meme ucum baslıyor. Dip olunca mıydı baktım dha dip degldi sbah ama herkes catladı demıs tmaamen sılık olmaya gerek yok demekkı

Back
X