• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım hikayemi yazdım çünkü her şey nasıp bildiğimiz üzere ilk ve ya sondeneme muhım degıl ılkte kaldım da neoldu nasıp olmadı.🥺 Rabbim hayırlı zamanda verecek yürekten inanıyorum bence bu ay cogumuz gebeyoz 🤗
Herşeyin hayırlısı olsun alan da Allah veren de Allah ama kendim için söylüyorum bazen işyan ediyorum yanlış biliyorum ama o kadar çok istiyorum ki

😂😂😂benim yakın arkadaşım evlendiği ay sadece 1 kere prezervatifsiz yaptıklarında hamile kaldı kız bu nasıl oldu nasıl beni buldu diye krizlere girdi ben 11 aydır korunmuyorum daha bugün görebildim o çizgileri 😂
O zaman bende söyleyeyim bir tane. Arkadasim var korunuyorlarmis nasil olduysa iliski esnasinda prezervatif çıkmış. Ve hoopp hamile. Gerçekten insan anlayamiyor nasil olabiliyor yahu🤷🏻‍♀️😅

Ne kadar acaba fiyati her eczanede olurmu
Canim bende aldim gebe iken dr.um tavsiye etmisti tam başlayacakken bebegimi kaybettim. Simdi de kullanayim dedim ama sonra baska takviyeler aldim onu biraktim 2 tane kullandiktan sonra.
Eczanede 60 lisi 660 tl falandi yanlis hatirlamiyorsam

Benim de bi arkadaşımın eşi ilk ay olması sıkıntıya girdim ikinci ay oldu ya aşırı rahatladım diyor bunu diyen erkek bu arada hiç düşünceli değil insanlar ne yazıkki benim içim yandı onu söyleyince

Canim bende aldim gebe iken dr.um tavsiye etmisti tam başlayacakken bebegimi kaybettim. Simdi de kullanayim dedim ama sonra baska takviyeler aldim onu biraktim 2 tane kullandiktan sonra.
Eczanede 60 lisi 660 tl falandi yanlis hatirlamiyorsam
Cok geçmis olsun kuzum umarim yeni yilda yeni umutlar yeni mucizeler bizimle olur Yaşadigimiz seyler hep sinav 🤗

Adetlerim dzensizb diye gttim gecen ay Hiç ne utrasnla bakti ne Alttn muayine etti bi sebebi olmali degilmi surkli gecikmesinin norml deyip yolladi bide istnblda biyerden biyere gtmk işkence içimden saydirark eve geldim Allah affetsn😏
Ben hemşireyim düşünün kendi hastanemdeki doktora gittim muayne olmak için yanlış anlamayın bize ayrıcalık verilsin diye demiyorum ama ben bile memnun kalamadım sorduğum soruları geçiştirdi birde formayla görünce aa burda mı çalışıyorsunuz falan demişti iki dk vajinal bakıyor tamam sıkıntı yok diyip gönderiyorlar ne yazıkki

Back
X