• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

İlk gunden hamile kalana ödül vermek lazim nasil bi tutturmadir anam bacim kadir gecesimi dogdun😂😂😂
😂😂😂benim yakın arkadaşım evlendiği ay sadece 1 kere prezervatifsiz yaptıklarında hamile kaldı kız bu nasıl oldu nasıl beni buldu diye krizlere girdi ben 11 aydır korunmuyorum daha bugün görebildim o çizgileri 😂

Kuzum var test de meme ucundan emınm yuzde 99 benm 6 yıldırmeme ucu catladım ben diye bagırır. Sadece test ile bağdaşma saatını merk etmstm. Yapmıcam ya kalsn 2 tane gerekirse ocakta yaparm. Meme ucuna artı 14 eklerim hep 🤫😂 merak ettiğim şu Lh duserken mi meme ucum baslıyor. Dip olunca mıydı baktım dha dip degldi sbah ama herkes catladı demıs tmaamen sılık olmaya gerek yok demekkı
Valla kuzum bilmiyorum ki bende bu ay ikinci kez deniycem ovulasyon bakalm ayni gunmu catlama olcak takio etcm eger ayniysa daha yapmm birz strese sokuyo insani

İlk gunden hamile kalana ödül vermek lazim nasil bi tutturmadir anam bacim kadir gecesimi dogdun😂😂😂
Ben ilk denemede kaldım 2017de kızımdan önceki gebeliğim di. 5 aylık evlydık bıcbsey bılmezdim. Korunma yı bıraktık ılk ay kaldım Adet gecıkırse belli olcak derdim. Mesela o gebelikte 5 kala suyun tadı şekerli gelıyorsu tansynum 5e dusmustu. Böyle değişik somut belırtıler olmustu. Arkadaşm hamıleydı predictor ıle tanstm o gece yaptm pozitif tı eşime dedm. Bu kdr kolaymıymıs. Sonra sözümle sınandım, üzerine kızım ıçin 6 ay ugrastm. Pes ettim derken 7.ayda kızımgeldiii

Ben ilk denemede kaldım 2017de kızımdan önceki gebeliğim di. 5 aylık evlydık bıcbsey bılmezdim. Adet gecıkırse belli olcak derdim. Mesela o gebelikte 5 kala suyun tadı şekerli gelıyorsu tansynum 5e dusmustu. Böyle değişik somut belırtıler olmustu. Arkadaşm hamıleydı predictor ıle tanstm o gece yaptm pozitif tı eşime dedm. Bu kdr kolaymıymıs. Sonra sözümle sınandım, üzerine kızım ıçin 6 ay ugrastm. Pes ettim derken 7.ayda kızımgeldiii
Yakın çevremde çok kısa sürede hamile kalanlar oldu benim de Allah’ın gücüne gitmesin ama psikolojimi bozmaya başladı bu durum tekte hamile kalanı bile gördüm yani sağlıcakla alsınlar kucaklarına ama işte insan üzülüyor :(

😂😂😂benim yakın arkadaşım evlendiği ay sadece 1 kere prezervatifsiz yaptıklarında hamile kaldı kız bu nasıl oldu nasıl beni buldu diye krizlere girdi ben 11 aydır korunmuyorum daha bugün görebildim o çizgileri 😂
Oda biseymi 2.5senedir hiç korunmuyoruz ustelik butun testler vs hersey tmz ama olmuyor nerde ynls ypiyorz blmyrm🤦

Cok duzensiz kuzum o sbebten kestiremiyorum gecen ay ovulasyon testinde yumurtlama 12. Gun 13.gun çatlamşti
Bu ay da ovu testi yap istersen pik çatlama görüyorsan güzel bişey ben onları bile göremiyorum pco var bu ay doktor takibine başlıyorum 8 aydır deniyorum klomen ile yumurta takibi yapıcaz 🥲

Ben ilk denemede kaldım 2017de kızımdan önceki gebeliğim di. 5 aylık evlydık bıcbsey bılmezdim. Korunma yı bıraktık ılk ay kaldım Adet gecıkırse belli olcak derdim. Mesela o gebelikte 5 kala suyun tadı şekerli gelıyorsu tansynum 5e dusmustu. Böyle değişik somut belırtıler olmustu. Arkadaşm hamıleydı predictor ıle tanstm o gece yaptm pozitif tı eşime dedm. Bu kdr kolaymıymıs. Sonra sözümle sınandım, üzerine kızım ıçin 6 ay ugrastm. Pes ettim derken 7.ayda kızımgeldiii
Allah bagislasin darisi bize kuzummm❤️❤️❤️

Bu ay da ovu testi yap istersen pik çatlama görüyorsan güzel bişey ben onları bile göremiyorum pco var bu ay doktor takibine başlıyorum 8 aydır deniyorum klomen ile yumurta takibi yapıcaz 🥲
bnde bu ayin sonu gibi artik özele gidicem aşilama icin ama muhtemln ilk yumurtlma icin ilac verirler sanirim snraki aşama aşilama

Kuzum ilk defa yptigimda pik gordum ama adetim catlamya gore cok gec oldu mesela catmadan 14gun snra adet olmm lazimken olmdim 21gun sonra oldum

Yakın çevremde çok kısa sürede hamile kalanlar oldu benim de Allah’ın gücüne gitmesin ama psikolojimi bozmaya başladı bu durum tekte hamile kalanı bile gördüm yani sağlıcakla alsınlar kucaklarına ama işte insan üzülüyor :KK43:
Canım hikayemi yazdım çünkü her şey nasıp bildiğimiz üzere ilk ve ya sondeneme muhım degıl ılkte kaldım da neoldu nasıp olmadı.🥺 Rabbim hayırlı zamanda verecek yürekten inanıyorum bence bu ay cogumuz gebeyoz 🤗

Back
X