• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben hemşireyim düşünün kendi hastanemdeki doktora gittim muayne olmak için yanlış anlamayın bize ayrıcalık verilsin diye demiyorum ama ben bile memnun kalamadım sorduğum soruları geçiştirdi birde formayla görünce aa burda mı çalışıyorsunuz falan demişti iki dk vajinal bakıyor tamam sıkıntı yok diyip gönderiyorlar ne yazıkki
😐Malesef öyle canim

İlk gunden hamile kalana ödül vermek lazim nasil bi tutturmadir anam bacim kadir gecesimi dogdun😂😂😂
Gerçekten ya. Bi de istemeden hamile kalanlarla dolu arkadaş çevrem. Allahım sınıyor beni.
Kizlar bu arada folik asit kullaniyormusunuz
Kadin doguma gttigimde istesem yazarmi szce
Ben ilk hamile kaldığımda imom diye bir folik asit vermişti. Bebek istiyorsan içmeye devam et dedi o gebelik devam etmeyince. Ben sonrasında üzüntüden içmedim tabi de bu ay artık tekrar başladım ilaçlara.

Benim piki gördükten bir gün sonra bile beklemeden çatlattı canım normalde ne zaman çatlıyor. Ben çok şükür pik gecesi değerlendirdim yani çatladığı an hatta . Bu akşam da eşim geldi olduğu🥳 garantiye almak için yarın da yapacağım
Büyük ihtimal bizim aynı gün çatlamış oldu canım aynı anda test yaparız

Gerçekten ya. Bi de istemeden hamile kalanlarla dolu arkadaş çevrem. Allahım sınıyor beni.

Ben ilk hamile kaldığımda imom diye bir folik asit vermişti. Bebek istiyorsan içmeye devam et dedi o gebelik devam etmeyince. Ben sonrasında üzüntüden içmedim tabi de bu ay artık tekrar başladım ilaçlara.
😕Uzulme streste cok etkiliyor

Zaten takip falan yaptım ya bu ay tutmaz bence. Haftaya eşimle aynı gün izinliyim küçük bir tatil ayarlıyorum kendime gelmek için. Allah ne derse o yapcak bişey yok 🤷‍♀️
Canınızı sıkmayın hiç ben psikolojimi daha yeni toplayabildim adet olursa geri kötü olacak ama olsun hergün eminim buradaki herkes evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyordur ben ediyorum inşallah bizlerde tez vakitte kolaylıkla kavuşacaz bebeklerimize 💕

Beni uyku tutmadı bir türlü. Bata 3 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım. Normal bakınca hiçbir şey gözükmüyor ama testin arkasından flaşla bakınca ince bi çizgi görüyorum. Acaba her testte var mı bu? Başına böyle bi durum gelen var mı? Bi baksanıza testlerinize kızlar 😔

IMG_8150.jpeg

Günaydın kızlar adetim gün veya bugün olması gerekiyordu dün yaptığım test belli belirsizdi bu testte bariz belli oluyor . Sizce ne zaman kan vermeliyim biraz daha bekleyeyim mi . Hale inanamıyorum sanki yok gibi kanda veya resmini görmeden de inanacak gibi değilim oysa diğer aylar bu testleri yaparken ne kadar çok merak ediyordum çift çizgiyi görürsem ne yaparım diye . Korkuyorum da aslında karışık duygular içindeyim .

Back