- Konu Sahibi denizadamasal
- #8.101
Avrupa canimİstanbul da Anadolu yakasında mısın Avrupa’mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avrupa canimİstanbul da Anadolu yakasında mısın Avrupa’mı
Malesef öyle canimBen hemşireyim düşünün kendi hastanemdeki doktora gittim muayne olmak için yanlış anlamayın bize ayrıcalık verilsin diye demiyorum ama ben bile memnun kalamadım sorduğum soruları geçiştirdi birde formayla görünce aa burda mı çalışıyorsunuz falan demişti iki dk vajinal bakıyor tamam sıkıntı yok diyip gönderiyorlar ne yazıkki
Gerçekten ya. Bi de istemeden hamile kalanlarla dolu arkadaş çevrem. Allahım sınıyor beni.İlk gunden hamile kalana ödül vermek lazim nasil bi tutturmadir anam bacim kadir gecesimi dogdun
Ben ilk hamile kaldığımda imom diye bir folik asit vermişti. Bebek istiyorsan içmeye devam et dedi o gebelik devam etmeyince. Ben sonrasında üzüntüden içmedim tabi de bu ay artık tekrar başladım ilaçlara.Kizlar bu arada folik asit kullaniyormusunuz
Kadin doguma gttigimde istesem yazarmi szce
Büyük ihtimal bizim aynı gün çatlamış oldu canım aynı anda test yaparızBenim piki gördükten bir gün sonra bile beklemeden çatlattı canım normalde ne zaman çatlıyor. Ben çok şükür pik gecesi değerlendirdim yani çatladığı an hatta . Bu akşam da eşim geldi olduğu garantiye almak için yarın da yapacağım
Amin canim inşallah yeni yıl bize bebislerimizi getirir saglikla güzel haberler alacagimiz bir yıl olur inşallahCok geçmis olsun kuzum umarim yeni yilda yeni umutlar yeni mucizeler bizimle olur Yaşadigimiz seyler hep sinav
Valla bende hiç umut yok canım ama hayırlısı allah büyük son 4 gün bekliyorum çatlamazsam iyiKızlar mesajlarınızı okuyorum umarım pozitif görürsünüz
Bende pazartesi ya da salıBen cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum , sen
Uzulme streste cok etkiliyorGerçekten ya. Bi de istemeden hamile kalanlarla dolu arkadaş çevrem. Allahım sınıyor beni.
Ben ilk hamile kaldığımda imom diye bir folik asit vermişti. Bebek istiyorsan içmeye devam et dedi o gebelik devam etmeyince. Ben sonrasında üzüntüden içmedim tabi de bu ay artık tekrar başladım ilaçlara.
Zaten takip falan yaptım ya bu ay tutmaz bence. Haftaya eşimle aynı gün izinliyim küçük bir tatil ayarlıyorum kendime gelmek için. Allah ne derse o yapcak bişey yokUzulme streste cok etkiliyor
Allahtan umut kesilmez canim Hiç ummadigin anda çiçek açar umutlarZaten takip falan yaptım ya bu ay tutmaz bence. Haftaya eşimle aynı gün izinliyim küçük bir tatil ayarlıyorum kendime gelmek için. Allah ne derse o yapcak bişey yok
Canınızı sıkmayın hiç ben psikolojimi daha yeni toplayabildim adet olursa geri kötü olacak ama olsun hergün eminim buradaki herkes evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyordur ben ediyorum inşallah bizlerde tez vakitte kolaylıkla kavuşacaz bebeklerimizeZaten takip falan yaptım ya bu ay tutmaz bence. Haftaya eşimle aynı gün izinliyim küçük bir tatil ayarlıyorum kendime gelmek için. Allah ne derse o yapcak bişey yok
Amin kuzum inşallah sağ ol duaların içinBugün Regaip kandili bol bol dua edin bende sizler için dua edicem. Şimdi den dualarınız kabul olsun inşallah
Testin markası ne canım?Kızlar bu sabah tekrar yaptım dün aksamkinden daha belirgin sanırım hamileyim.
Eki Görüntüle 3530117
Öyle deme canım ben 2. Kızımı 31 yasında dünyaya getirdim. Şimdi yaş 41 hala umut var2.bucuk senedir olmuyo canim yaşimda gidiyo artik 30 e tabi bide tedavi sureci vs. Derken uzun surecler biliyosun
Artımed ama reglim 6 gün geçti ve belirtilerim var baş dönmesi gogüs ağrısı açlık acayip regl olacak gibi olmadim günlerdir.Testin markası ne canım?
Ayy çok heyecanlııı bende yalancı pozitif çıkarmıştı artimed inşallah seninki doğrudur canım kan ver bugünArtımed ama reglim 6 gün geçti ve belirtilerim var baş dönmesi gogüs ağrısı açlık acayip regl olacak gibi olmadim günlerdir.