- 23 Kasım 2024
- 284
- 109
- 18
- 23
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #7.461
8 ayOlur insallah canim insallahh. Elbet bir gün olacak bizlere de nasip olacak. Hic olumsuzu düşünmeyelim. Güzel beslenelim psikolojik olarka iyi olalim bebislerimiz bize gelirlerne kadardir deniyorsunuz canim siz
alırsın bende o şekil yapıyorumKızlar ilk idrar şuan oldu sabah 6da tam. 8de 9da ovulasyon yapsam dogru sonuc alır mıyım? @babyloveezeyyy123 eylulesma E eva0108
Koyulaşmış demekki bugün yarın olacaksın yarınKızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olursalı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım. Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali E eva0108 @merveett @babylovee eylulesma zeyyy123 @Pamlok @Momyteam ve herkes
Cnm iki gün içinde pik olacak gibi duruyor 13 yada 14 pik olcakKızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olursalı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım. Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali E eva0108 @merveett @babylovee eylulesma zeyyy123 @Pamlok @Momyteam ve herkes
İnşallah cnm güzel haberlerle gelKızlarrrr, ablalarım günaydınnn
Bugün benim için büyük gün, lütfen dua edin.6 gün gecikmem var. Hala daha olacakmış gibi değilim. Doktoruma görünücem. İnşallah gebelik vardır. Size hayırlı güzel haberlerle dönerim.
Canım benim lütfen güçlü olmaya çalış baktım araştırdım Allah korusun kötü sonuclar dogurmuyormuş Rabbim şifalar versin lütfen üzülme eşine destek olman gereken bir dönemde seni güçlü görsün tedavisi mutlaka vardır neleri yenıyorlar şuan biliyorsunGünaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum
İnşallah canim haber ver mutlaka.Kızlarrrr, ablalarım günaydınnn
Bugün benim için büyük gün, lütfen dua edin.6 gün gecikmem var. Hala daha olacakmış gibi değilim. Doktoruma görünücem. İnşallah gebelik vardır. Size hayırlı güzel haberlerle dönerim.
Rabbim şifasini versin canim inşallah duzelirGünaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum
Koyulaşana kadar yap kuzum ikinci cizgi yarin yine yap.Kızlar ilk testim 12. Döngü.aslında gece tam 12 olacak adeti çok geç oldum. Neyse biliyorsunuz kocişim bugün ve çarşamba gecesi yok. Gunduz evde biraz kv. Kp. Den fırsat olursa ilişki olursalı olur zaten. pik olmamış muhtemelen yarın olacak gibi duruyor 7 yıldır ilk kez ovülasyon yaptım. Siz ne diyorsunuz? Döngü 11 gibi de düğünebiliriz gece 11deydi adet başlangıç. Güvenmeli miyim daha ısım da 36.3 düşmedi hiçç çatlama öncesi düşüyor bikaç gün flaş olan en son hali E eva0108 @merveett @babylovee eylulesma zeyyy123 @Pamlok @Momyteam ve herkes
Doktoru Bekliyor eşimin yanında değilim oğlumu şimdi okula gönderdim kalan parçayı almamız lazım demişler sabahtan beri bende internetten bakıp okuyorum içim daraldı nefes alamıyorum sankiCanım benim lütfen güçlü olmaya çalış baktım araştırdım Allah korusun kötü sonuclar dogurmuyormuş Rabbim şifalar versin lütfen üzülme eşine destek olman gereken bir dönemde seni güçlü görsün tedavisi mutlaka vardır neleri yenıyorlar şuan biliyorsunçok geçmiş olsun peki doktor ne dedi?
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim şifasini versin canim inşallah duzelir
uzulme her sey yoluna girer inşallah
Sağol canım benim içim rahat etmeyince size de danışayım dedim bir nebze de olsa içim rahatladı teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum çok sevdiğimiz bir abimiz yazın vefat etti ve biz de tam ovulasyonda ertesi gün birlikte olmak zorunda kaldık uzulme doğanın kanunubaşınız sağolsun
Yaaa çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda rabbim şifasını verir.Günaydın kızlar bende bugün kötü bir haberle uyandım şuan okdar kötüyüm ki eşimin dudağında yara çıkmıştı o parçayı alıp patoloji ye gondermislerdi bugün aradılar dudak tümörü başlangıcı gibi gözüküyor dedi asistan brazdan doktor görecek nolur bizede dua edin sonuç temiz olsun ağlamaktan içim çıktı çok korkuyorum
Amin canım çok sağolYaaa çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda rabbim şifasını verir.dualarım sizlerle
İnşallah korktugunuz gibi değilde güzel bir sonuç olur çok geçmiş olsunAmin canım çok sağolseninde yüzünü güldürecek haberler alırsın inşallah
Allah razı olsun inşallah cümlemizle beraber rabbim güzel haberler duyursun hepimizeAmin canım çok sağolseninde yüzünü güldürecek haberler alırsın inşallah
aynı koyulukta pik benceKızlar sizce pik mi? Bu testten emin olamadığım için size de danışmak istedim. Bir gebenin günlüğü strip test. Yoksa 1 günü daha mı var acaba, tam c ve t aynı renk değil çünkü
Canım senin randevun kaçta sen de güzel haber al inşallahAllah razı olsun inşallah cümlemizle beraber rabbim güzel haberler duyursun hepimize
Sıra almadım canım bizim burada dolu olmadığı için girişte sırayla doktora muayene olabiliyorsun. Muhtemelen 1 2 saate gidicez. Allah razı olsun inşallahhCanım senin randevun kaçta sen de güzel haber al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?