Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Sanırım dün çatlama oldu ama değerlendiremedim inanılmaz rahatsızlandım çokta üzüldüm böyle olmasına bu aydan ümidim kalmadı gibi

Sanırım dün çatlama oldu ama değerlendiremedim inanılmaz rahatsızlandım çokta üzüldüm böyle olmasına bu aydan ümidim kalmadı gibi
Ben de bu ayı pek değerlendiremedim ama bu formdamıydı tam hatırlamıyorum o ay hamile kalan hemcinsimiz o ay sadece bir kere ilişkiye girmişti mesela benim arkadaşım da korunduğu halde hamile kaldı bu ay bence canınızı sıkmayın olacağı varsa oluyor. Bir süredir ben de kafayı yiyecek gibiydim ama en son bir yazı gördüm içimde ki korkuyu sabırsızlığı dindiriyor “Kimse zamanı gelmeden ölmeyeceği gibi zamanı gelmeden de doğmaz”

Selam kızlar ben 12de ovu tes yaptım bugün braz daha koyu düne göre 10.gundeyim bugün akşam tekrar yapmalı mıyım testi bugun bir tane yeterlimi foto ekliyorum bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20241213_125816.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 28
Selam kızlar ben 12de ovu tes yaptım bugün braz daha koyu düne göre 10.gundeyim bugün akşam tekrar yapmalı mıyım testi bugun bir tane yeterlimi foto ekliyorum bakabilirmisiniz
yeterli canım daha erken bence 9. gündeyim ben de :) yeterli testin varsa için rahat etsin istiyorsan akşam bir daha yap

Ben günde bir tane yapıyordum ama bence siz akşam da yapın seviyeniz artmışsa ilişkiniz olur daha garanti olur kaçırmazsanız

yeterli canım daha erken bence 9. gündeyim ben de :) yeterli testin varsa için rahat etsin istiyorsan akşam bir daha yap
Yok cnm yapmiycam ozman bazı kişilerde sabah akşam yaptığını görmüştüm oyuzden sordum ben akıntılarım çoğalmaya başladı sürekli ıslaklık hissediyorum 2 yada 3 güne pik görürüm diye düşünüyorum bakalim

Ben günde bir tane yapıyordum ama bence siz akşam da yapın seviyeniz artmışsa ilişkiniz olur daha garanti olur kaçırmazsanız
Bende yarın bir daha yapim o daha koyu cikarsa sabah akşam olarak devam ederim belki diye düşünüyorum dün gece ilişki oldu doktorum 11.12.13.gunu üst üste ilişki 17.gune kadarda birgün arayla yapın bırakın dedi kontorole gittiğimde bakalım geçen ayi ben kaçırmışım catladigini gün degerlendirememişim 22si çatlama sanmıştım 19da olmuş meğerse

Umarım şans gerektirir

umarım canım benimde geçen ay 2 gün önce ovü günümdü belirtilere göre ama 2 defa oldu korumasız birliktelik yeterli değildi demekki bir de ilk defa denedim bu ay 1 dolu bir boş ilerliyorum. hayırlısı bakalım ovü bende 18 gösteriyor ama 16sında bekliyorum

Canim selam, gayet normal 12mm yumurta. Henüz ilk kontrolün ilactan sonra. Daha büyüyecektir. Pazartesine de epey büyür. Pazartesi olmazsa salı en gec vur derler igneni. Stres yapma. Incir tuketebilirsin etkisi oluyor yumurta büyümesine. Balık yagi veya Balık, yeşillik,yumurta, avokado bunlar iyi gelir canim

kızlar bacaklarım titriyor resmen ya çok halsizim başım ağrıyor midem bi tuhaf tutunma olabilir mi ne yapmam lazım yumurtlamanın üstünden 5 gün falan geçti

kızlar bacaklarım titriyor resmen ya çok halsizim başım ağrıyor midem bi tuhaf tutunma olabilir mi ne yapmam lazım yumurtlamanın üstünden 5 gün falan geçti
Bu kadar kısa sürede belirti olur mu bilenler yazar ama üşütmüş olabilirsin belki dinlenme şansın varsa dinlen kuzum çok yoruldun bu ay normal bence

Kızlar selam bu takvime göre hangi günleri değerlendirsem . Günü bir mi yoksa iki günde bir mi yoksa çift çizgiden sonraki günü mü of kafam karışık sizin fikrinize ihtiyacım var

Bu kadar kısa sürede belirti olur mu bilenler yazar ama üşütmüş olabilirsin belki dinlenme şansın varsa dinlen kuzum çok yoruldun bu ay normal bence
aynen canım ama işte net olarak yumurtamayı bilemediğimden kafam karışıyor biliyorsun tesstim baya bi pik çıktı üst üste reglimde 2 gün gecikti şuan

canım gecen ay bu takvim beni yanılttı bence gün aşırı değerlendir zzten denlk gelir ben bu ay öyle yapıyorum reglim gecikti mesela ama değerlendirmeye devam ediyorum

canım gecen ay bu takvim beni yanılttı bence gün aşırı değerlendir zzten denlk gelir ben bu ay öyle yapıyorum reglim gecikti mesela ama değerlendirmeye devam ediyorum
Ayrıyetten ovülasyonda kullanıyorum . Ekledim yaptıkça bu uygulamaya taratıyorum silik çizgiler belirginleşmeye başlıyor . Bu bu takvime göre bir gün önce gördüm çift çizgiyi geçen aylar

Eklentiler

• IMG_7790.png
    111 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…