Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canim selam, gayet normal 12mm yumurta. Henüz ilk kontrolün ilactan sonra. Daha büyüyecektir. Pazartesine de epey büyür. Pazartesi olmazsa salı en gec vur derler igneni. Stres yapma. Incir tuketebilirsin etkisi oluyor yumurta büyümesine. Balık yagi veya Balık, yeşillik,yumurta, avokado bunlar iyi gelir canim
Çok teşekkür ederim biraz modum düştü açıkçası üzüldüm hatta pes ettim çünkü arkadasimin iş yerinde bir doktora baktırdım o buyuyen yumurtan yok dedi hep minik minik var gördüm bende.belkide yok yumurtam.yinede yiyeyim pazartesi ola hayrola.aldim şimdi avokado 80 TL tanesi.butun faydalı şeyler pahalı 🥹 incir ilk günden beri yiyorum icim disim incir oldu yemeye devam 🥲 yiyeceğim kuzum sağolasın bir umut diyelim🥰

kızlar bacaklarım titriyor resmen ya çok halsizim başım ağrıyor midem bi tuhaf tutunma olabilir mi ne yapmam lazım yumurtlamanın üstünden 5 gün falan geçti
Canım ben seni bayadır görüyorum yazdıklarını okuyorum ama neden bir kadın doğum uzmanına gitmiyorsun tüm soru işaretlerin gider en azından. Yumurtan büyüyorsa yumurtayı görür çatladıysa onu söyler veya bir beta bakar en azından ne yapman gerektiğini söyler

Ben de bu ayı pek değerlendiremedim ama bu formdamıydı tam hatırlamıyorum o ay hamile kalan hemcinsimiz o ay sadece bir kere ilişkiye girmişti mesela benim arkadaşım da korunduğu halde hamile kaldı bu ay bence canınızı sıkmayın olacağı varsa oluyor. Bir süredir ben de kafayı yiyecek gibiydim ama en son bir yazı gördüm içimde ki korkuyu sabırsızlığı dindiriyor “Kimse zamanı gelmeden ölmeyeceği gibi zamanı gelmeden de doğmaz”
Hayırlısı olsun artık nasip kısmet zaten yumurtlamayı da aman aman pik şeklinde göremedim 2-3 aydır ovu testi yapıyorum ama net yumurtlama da göremiyorum bu ay da olmazsa doktor kontrolünde ilerlemeyi düşünüyorum

Ben kullandım canım hayırlı olsun inşallah femara kullandım dün bitti

Ben Klomen kullandım yumurtlamanın 14. Günü bekliyorum test için
iyi haberler alırız artık umarım :) klomeni ilk kullandığımda doktor yumurtam tam büyümediği için çatlatma iğnesi vermemişti ve sonra 2 tane folikül kistim oluştu 4-5 cm. Bu ay o kistlerden kurtuldum neyse ki. Size doktor çatlatma iğnesi verdi mi?

Çok teşekkür ederim biraz modum düştü açıkçası üzüldüm hatta pes ettim çünkü arkadasimin iş yerinde bir doktora baktırdım o buyuyen yumurtan yok dedi hep minik minik var gördüm bende.belkide yok yumurtam.yinede yiyeyim pazartesi ola hayrola.aldim şimdi avokado 80 TL tanesi.butun faydalı şeyler pahalı 🥹 incir ilk günden beri yiyorum icim disim incir oldu yemeye devam 🥲 yiyeceğim kuzum sağolasın bir umut diyelim🥰
Canim bazen yumurtalar da direnç gösterebiliyor. Olabiliyor yani umudunu kaybetme. Yavas gelisebiliyor durabiliyor büyümesi gec baslayabiliyor büyümeye bunlar hep normal şeyler. Kafaya taktikca daha da yavaşlıyor zaten hersey.. pazartesi belli olur bakalim belki o yumurtan catlamis olabilir daha fazla büyümeden 12 olan. Sen degerlendir bugünü. Küçük bir boyutta olsa bilemeyiz hangi yumurta tutacak.
Yumurtan olmasa da gec gelisebilir bu da gayet normal. Gec döllenme denilen sey bu iste gec yumurtluyorsun ve haliyle bebis gec tutunuyor adet tarihi gecse bile hemen belli olmuyor. Stres yapma. Olacagi varsa olur hic merak etme.
Ah sorma kuzum ya avokado yanina yaklasilmiyor bende alcam güya haftasonu bakalim indirimleri takip edip almak lazim. Neyseki incir yine tatli da yeniyor diger seyleri insanın canı da istemiyor

iyi haberler alırız artık umarım :) klomeni ilk kullandığımda doktor yumurtam tam büyümediği için çatlatma iğnesi vermemişti ve sonra 2 tane folikül kistim oluştu 4-5 cm. Bu ay o kistlerden kurtuldum neyse ki. Size doktor çatlatma iğnesi verdi mi?
Evet bana çatlatma iğnesi verdi hatta daha önce de vermişti ama iğne olmamıştım sadece klomen kullanmıştım kendi çatlamıştı. Şimdi iğne kullandık 🌸

Canım ben seni bayadır görüyorum yazdıklarını okuyorum ama neden bir kadın doğum uzmanına gitmiyorsun tüm soru işaretlerin gider en azından. Yumurtan büyüyorsa yumurtayı görür çatladıysa onu söyler veya bir beta bakar en azından ne yapman gerektiğini söyler
Yarına randevum var canım yarın gidecem bakalım ne diyecek

Kızlarrrr of varsa çıksın artık :KK43:

Eklentiler

• IMG_1670.jpeg
    IMG_1670.jpeg
    172,9 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar ben 5 inde hastaneye gittim klomen kullandım doktorum sağda iki tane 13 mm yumurta oluşmuş dedi 7 8 9 10 ayın bu günleri aşırı ağrım wardı Bi kaç gündür iyiydim fakat dünden beri brl ağrılarım arttı ve ara ara baş dönmesi göz kararması oluyo sizce..🥹🤲🏻

X