• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Ay az kaldı biraz daha sabır 🥰🤲🏻☺️ siz pazartesiden önce test yapmayı düşünüyor musunuz
Ayy inşallah pozitif çıksa da o iğnelere devammış 🙈😅Evde bi tane kağıt çubuk testlerden var erken gebelik testi 😅ama düşünmüyorum yaa aklıma getirmemeye çalışıyorum kan verene kadar dayanayım diyorum siz peki 🤭

Ayy inşallah pozitif çıksa da o iğnelere devammış 🙈😅Evde bi tane kağıt çubuk testlerden var erken gebelik testi 😅ama düşünmüyorum yaa aklıma getirmemeye çalışıyorum kan verene kadar dayanayım diyorum siz peki 🤭
Ahahaha😂 beni de şimdi aradılar nasılsınız diye perşembe günü sabah gelebilirsiniz dediler dedim dayanmaya çalışıcam o güne kadar 😅☺️☺️ bugün 4. Gününüz 15-20 dklık yürüyüşler yapın dedi ve günde en az 2 litre su için dedi senin de bilgin olsun Kübra hanımcım🌺☺️🤲🏻

Ahahaha😂 beni de şimdi aradılar nasılsınız diye perşembe günü sabah gelebilirsiniz dediler dedim dayanmaya çalışıcam o güne kadar 😅☺️☺️ bugün 4. Gününüz 15-20 dklık yürüyüşler yapın dedi ve günde en az 2 litre su için dedi senin de bilgin olsun Kübra hanımcım🌺☺️🤲🏻
Yaa öyle mi 🤭çok güzel ben de bugün pasta yaptım yemek yapıyorum azcık oturup azcık dinlene dinlene suyu çok içiyorum bir de yazdan yaptığımız kayısı konsantreleri vardı onu sıcak suyla sulandırıp hep kayısı suyu içiyorum

Yaa öyle mi 🤭çok güzel ben de bugün pasta yaptım yemek yapıyorum azcık oturup azcık dinlene dinlene suyu çok içiyorum bir de yazdan yaptığımız kayısı konsantreleri vardı onu sıcak suyla sulandırıp hep kayısı suyu içiyorum
Aaa evet bende kayısı konpostosu içiyorum günde 1-2 bardak 🤭🤭 kuru kayısı da yiyorum iyi geliyor. Şurup yerine o daha faydalıdır diye düşünüyorum ☺️🌺 ama ayıptır söylemesi normalde her gün tuvalete çıkan ben transferden beri sadece dün çıkabildim 😞 ilaçlar etkiliyormuş sanırım sizde de öyle mi

Aaa evet bende kayısı konpostosu içiyorum günde 1-2 bardak 🤭🤭 kuru kayısı da yiyorum iyi geliyor. Şurup yerine o daha faydalıdır diye düşünüyorum ☺️🌺 ama ayıptır söylemesi normalde her gün tuvalete çıkan ben transferden beri sadece dün çıkabildim 😞 ilaçlar etkiliyormuş sanırım sizde de öyle mi
Tabi çok etkiliyor ilaçlar kayısı konsantresi mükemmel bi şeymiş onu sıcak suyla sulandırıp içiyorum çok şükür bir sorunum yok her gün çıkıyorum tuvalete bir de kivi tavsiye ediyorum kivi yiyin ya sabah aç karna ya da gece yatarken ben onu da yapıyorum ve kefir içiyorum hemen çıkarsınız deneyin

Tabi çok etkiliyor ilaçlar kayısı konsantresi mükemmel bi şeymiş onu sıcak suyla sulandırıp içiyorum çok şükür bir sorunum yok her gün çıkıyorum tuvalete bir de kivi tavsiye ediyorum kivi yiyin ya sabah aç karna ya da gece yatarken ben onu da yapıyorum ve kefir içiyorum hemen çıkarsınız deneyin
Kiviyi hiç duymamıştım onu deneyeyim o halde çok teşekkür ederim. ☺️

Merhaba hanımlar bn de dün başladım tedaviye 5 buçuk yaşında ikizlerim var tüp bebekle. Şimdi de onlara kardeş için dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah. Hepinize dua eder dua beklerim. 20 Aralık ta estrofrem e başlayacağım. 14 gün kullanıp kontrole gideceğim tahmini transfer zamanı 8 ocak

Tekrardan merhaba, merkez 3. Gün embriyomun 4 hücreli olduğunu, aslında 8-9 beklediklerini, ancak 5. Günü bekleyeceklerini söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Amin teşekkür ederim. Hayırlı olsun inşallah.
Adetinizin 2. Ya da 3. Günü başlıyorsunuz tedaviye. Doktor yumurtalıkları büyütmek uyarmak için iğne ve takviyeler veriyor onları alıyorsunuz daha sonra muayeneye geliyorsunuz yumurtalarınız yeteri kadar büyüdüyse opu işlemi yapılıyor. Aynı gün eşiniden sperm örneği alınıp birleştiriliyor. Embriyolog tarafından 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün aranıyorsunuz embriyoların durumunu söylüyorlar ve duruma göre transfer için çağrılıyorsunuz. Bu sırada sürekli iğne ve ilaç kullanıyorsunuz tabi. Benim harcamalarım şöyle oldu: 83.000₺ tüp bebek paketi. 5000₺ muayene ücreti (6 ay geçerli). Testler 4500₺. Takviyeler-ilaçlar-iğneler 35.500₺. Yumurtalarımı dondurdum bir de onun ücreti de 18.000₺ (1yıllık). Totalde 146.000₺ gitti.
Parasını umursamıyorum ama çektiğim o kadar acı emek hepsi için Rabbim inşallah tek seferde güzel sonuç almayı nasip eder 🥹🤲🏻 Sizin de Rabbim gönlünüze göre versin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🌺
Merhaba doktorunuz kimdi acaba

Merhaba hanımlar bn de dün başladım tedaviye 5 buçuk yaşında ikizlerim var tüp bebekle. Şimdi de onlara kardeş için dondurulmuşlarla deneyeceğiz inşallah. Hepinize dua eder dua beklerim. 20 Aralık ta estrofrem e başlayacağım. 14 gün kullanıp kontrole gideceğim tahmini transfer zamanı 8 ocak
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah 🥰🌺

Merhabalar tekrardan opu sonrası biraz hayal kırıklığına uğradım ben 😔 10 yumurta toplandı 8 ine işlem yaptık 5 ine dollendi dediler. Ertesi gün 4 e indi. 3. Günde ikisini dondurun demiş doktorum. Bugün de 5.gundu ve 1 tanesini dondurmuşlar diğeri geriden geliyormuş 6.gun için onu izlemeye devam edeceğiz dedi. Amh problemim yok eşimde de bir problem yok. Bu sayı bana az geldi açıkçası sizce durum nasıl? 3.gün olanlardan umut var mı ya da 6.gün olandan ?

Back