- 7 Aralık 2024
- 12
- 10
- 3
- 24
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
Evet 9. Gün çatlatma iğnesinin etiksi geçti dün negatifti iğneden sonra 10. Günüm bugün aşılamadan sonra da 8. Gün oluyor haftaya net belli olur büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah haftaya pozitifi görürsün canım bizlerede umut olursunEvet 9. Gün çatlatma iğnesinin etiksi geçti dün negatifti iğneden sonra 10. Günüm bugün aşılamadan sonra da 8. Gün oluyor haftaya net belli olur büyük ihtimalle
Yapmadım bugun 9.gün aşılama işe birlikte 15.günden önce yapmam diyorum ama kendime de güvenemiyorum siz yaptınız mı?Amin inşallah hiç test yaptınız mı
Ben dayanamıyorum ya yapıyorum çarşamba günü de kan testi vermek için çağırdı doktorum umarım güzel haberler alırız hep birlikteYapmadım bugun 9.gün aşılama işe birlikte 15.günden önce yapmam diyorum ama kendime de güvenemiyorum siz yaptınız mı?
Sonuç ne çıkıyor pekiBen dayanamıyorum ya yapıyorum çarşamba günü de kan testi vermek için çağırdı doktorum umarım güzel haberler alırız hep birlikte
Slm aleykum aynen bende ayni Sen gibi ilk kilomen le kullandim 1 ay dinlendim ve de ayni gobekten iyne vuruldum Sol tarafta 1 yumurta olusmus ve araligin11 de asila oldum acaba tek yumurta olusmus acaba tek yumurta ile hamile kalan varmi2024 Aralık aşılama yaptıranlar olarak burada toplanalım4 aralıkta ilk iğnemi vurdum. 5 gün kullanıp 6. gün 9 aralıkta kontrole gideceğim. buraya ve profilimdeki diğer yazılara güncelleme yapacağım.
Bu ay yaptırmayı düşünenler ya da bu ay başlayacak olanlar var mı? Ben 4 Aralıkta başladım ilk iğnemi vurdum. Evet ben iğneli aşılama oluyorum bu sefer. Bu 2. aşılamam. 1. aşılamam haplı idi klomen kullanmıştım. bu sefer gonal-f iğne kullanıyorum. doktor rapor yazdığı için düşük fiyattan aldım.
Inslalh iyi haber alirsiniz Ben gecen ayki asilamamda 12 gun adet olmustumBen dayanamıyorum ya yapıyorum çarşamba günü de kan testi vermek için çağırdı doktorum umarım güzel haberler alırız hep birlikte
Ben 2.aşılamamda klomenle tek yumueta elde etmiştik spermde yıkama sonrası epey azdı 2 milyon ama tuttu sonra kalbi durduSlm aleykum aynen bende ayni Sen gibi ilk kilomen le kullandim 1 ay dinlendim ve de ayni gobekten iyne vuruldum Sol tarafta 1 yumurta olusmus ve araligin11 de asila oldum acaba tek yumurta olusmus acaba tek yumurta ile hamile kalan varmi
aleyküm selam. İnşallah pozitifi görürsünüz zaten doktora bi yumurta lazım. birden fazla yumurta çatlayacak düzeye geldiği zaman aşılamayı çoğul gebelik riskinden dolayı iptal edenler yazmıştı burayaSlm aleykum aynen bende ayni Sen gibi ilk kilomen le kullandim 1 ay dinlendim ve de ayni gobekten iyne vuruldum Sol tarafta 1 yumurta olusmus ve araligin11 de asila oldum acaba tek yumurta olusmus acaba tek yumurta ile hamile kalan varmi
Çatlatma iğnesinden sonra 9 10 gün pozitifti şu an 13. Gün negatif ama karın ağrım ve bel ağrım var umarım regl belirtileri değildirSonuç ne çıkıyor peki
Bende acaba test yapıp negatifse progestanı kullanmayı bıraksam mı diye düşünüyorumÇatlatma iğnesinden sonra 9 10 gün pozitifti şu an 13. Gün negatif ama karın ağrım ve bel ağrım var umarım regl belirtileri değildir
Doktor bana regl olana kadar kullanmamı söyledi eğer olmazsam aşılamadan sonra 15. Gün kan vermeye gideceğimBende acaba test yapıp negatifse progestanı kullanmayı bıraksam mı diye düşünüyorum
Benim de 10. Gün pozitifti 11. gğn erken gebelik de negatif çıktı bugün 13. Günüm regli bekliyorum artıkÇatlatma iğnesinden sonra 9 10 gün pozitifti şu an 13. Gün negatif ama karın ağrım ve bel ağrım var umarım regl belirtileri değildir
inşallah pozitifin ağrılarıdırÇatlatma iğnesinden sonra 9 10 gün pozitifti şu an 13. Gün negatif ama karın ağrım ve bel ağrım var umarım regl belirtileri değildir
Selam canım benimde bugün aşılamam oldu senden tam 20 dk önce. benim ilk aşılamambana ayın 30unda test yapmaya gel dedi valla hastane biraz uzak önce aile hekiminde veririm sonuç pozitifse hastaneye öyle gidicem. Senlede haberleşelim inşallah pozitif sonuçlar görürüzbu sabah 10.30'da aşılamam oldu. işlem esnasında hiçbir şey hissetmedim anlamadım ağrı sızı acı yoktu. 15-20dk işlem odasında yatırdılar. sonrasında kalktım hastaneden çıkış yapmak için giriş kata indim oturdum bir ağrı girdi karnıma felaket ama yok böyle bir şey. 15-20 dk sürdü bi vurdu bi gitti. normaldir diye önemsemedim. aşılamadan sonra illaki kahve bir akıntı oluyor işlemden dolayı sanırım. doktor hiçbir şey söylemedi bana allahtan daha önce yaptırmışımda süreç nasıl ilerliyor ne yapmam ne yapmamam lazım biliyorum. ne bi ilaç verdi ne bi ilişki tavsiyesi. değişik. inşallah bu ay pozitifi görüyoruz inşallah
Ayyy inşallah pozitif olacak bu ay olumsuz bir cümle çıkmıyor ağzımızdan sen nerede yaptırdın aşılamayıSelam canım benimde bugün aşılamam oldu senden tam 20 dk önce. benim ilk aşılamambana ayın 30unda test yapmaya gel dedi valla hastane biraz uzak önce aile hekiminde veririm sonuç pozitifse hastaneye öyle gidicem. Senlede haberleşelim inşallah pozitif sonuçlar görürüz