• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralık 2024 aşılama yaptıranlar

Benim bugün çatlatma iğnesinin 9. Aşılamanın 7.gunu çok fazla bel ağrım ve kasık ağrım var adet olacakmisim gibi son 3/4gündür arttı özelikle inşallah tutunduğu içindir bu ağrılar

2024 Aralık aşılama yaptıranlar olarak burada toplanalım🎈

Bu ay yaptırmayı düşünenler ya da bu ay başlayacak olanlar var mı? Ben 4 Aralıkta başladım ilk iğnemi vurdum. Evet ben iğneli aşılama oluyorum bu sefer. Bu 2. aşılamam. 1. aşılamam haplı idi klomen kullanmıştım. bu sefer gonal-f iğne kullanıyorum. doktor rapor yazdığı için düşük fiyattan aldım.

4 aralıkta ilk iğnemi vurdum. 5 gün kullanıp 6. gün 9 aralıkta kontrole gideceğim. buraya ve profilimdeki diğer yazılara güncelleme yapacağım.🎈
Slm aleykum aynen bende ayni Sen gibi ilk kilomen le kullandim 1 ay dinlendim ve de ayni gobekten iyne vuruldum Sol tarafta 1 yumurta olusmus ve araligin11 de asila oldum acaba tek yumurta olusmus acaba tek yumurta ile hamile kalan varmi

Bende 12 aralıkta oldum klomen kullandım 2yumurtam büyüdü sperm değerlerimiz az çıkıyor total 180 milyon yıkama sonrası 1 milyon kaldı bakalım rabbimden hayırlısını diliyorum Rabbimden ama umudum yok gibi

Slm aleykum aynen bende ayni Sen gibi ilk kilomen le kullandim 1 ay dinlendim ve de ayni gobekten iyne vuruldum Sol tarafta 1 yumurta olusmus ve araligin11 de asila oldum acaba tek yumurta olusmus acaba tek yumurta ile hamile kalan varmi
Ben 2.aşılamamda klomenle tek yumueta elde etmiştik spermde yıkama sonrası epey azdı 2 milyon ama tuttu sonra kalbi durdu

aleyküm selam. İnşallah pozitifi görürsünüz💕 zaten doktora bi yumurta lazım. birden fazla yumurta çatlayacak düzeye geldiği zaman aşılamayı çoğul gebelik riskinden dolayı iptal edenler yazmıştı buraya

bu sabah 10.30'da aşılamam oldu. işlem esnasında hiçbir şey hissetmedim anlamadım ağrı sızı acı yoktu. 15-20dk işlem odasında yatırdılar. sonrasında kalktım hastaneden çıkış yapmak için giriş kata indim oturdum bir ağrı girdi karnıma felaket ama yok böyle bir şey. 15-20 dk sürdü bi vurdu bi gitti. normaldir diye önemsemedim. aşılamadan sonra illaki kahve bir akıntı oluyor işlemden dolayı sanırım. doktor hiçbir şey söylemedi bana😂 allahtan daha önce yaptırmışımda süreç nasıl ilerliyor ne yapmam ne yapmamam lazım biliyorum. ne bi ilaç verdi ne bi ilişki tavsiyesi. değişik. inşallah bu ay pozitifi görüyoruz inşallah🥹💕🎈

bu sabah 10.30'da aşılamam oldu. işlem esnasında hiçbir şey hissetmedim anlamadım ağrı sızı acı yoktu. 15-20dk işlem odasında yatırdılar. sonrasında kalktım hastaneden çıkış yapmak için giriş kata indim oturdum bir ağrı girdi karnıma felaket ama yok böyle bir şey. 15-20 dk sürdü bi vurdu bi gitti. normaldir diye önemsemedim. aşılamadan sonra illaki kahve bir akıntı oluyor işlemden dolayı sanırım. doktor hiçbir şey söylemedi bana😂 allahtan daha önce yaptırmışımda süreç nasıl ilerliyor ne yapmam ne yapmamam lazım biliyorum. ne bi ilaç verdi ne bi ilişki tavsiyesi. değişik. inşallah bu ay pozitifi görüyoruz inşallah🥹💕🎈
Selam canım benimde bugün aşılamam oldu senden tam 20 dk önce. benim ilk aşılamam🤭bana ayın 30unda test yapmaya gel dedi☺️ valla hastane biraz uzak önce aile hekiminde veririm sonuç pozitifse hastaneye öyle gidicem. Senlede haberleşelim ☺️ inşallah pozitif sonuçlar görürüz 🍀

Selam canım benimde bugün aşılamam oldu senden tam 20 dk önce. benim ilk aşılamam🤭bana ayın 30unda test yapmaya gel dedi☺️ valla hastane biraz uzak önce aile hekiminde veririm sonuç pozitifse hastaneye öyle gidicem. Senlede haberleşelim ☺️ inşallah pozitif sonuçlar görürüz 🍀
Ayyy inşallah pozitif olacak bu ay olumsuz bir cümle çıkmıyor ağzımızdan😍 sen nerede yaptırdın aşılamayı

Back
X