Araftayım çıkamıyorum..

E evet kusura bakmazsaniz bende mutlu olmak istiyorum

E evet kusura bakmazsaniz bende mutlu olmak istiyorum
Ben ne diye kusura bakayım, ne olursanız olun. Bunun formülü kimse de değil . Aşk aşısı diye bir şey yok. Ne yapmamızı bekliyorsunuz bir anlasam.

Ben ne diye kusura bakayım, ne olursanız olun. Bunun formülü kimse de değil . Aşk aşısı diye bir şey yok. Ne yapmamızı bekliyorsunuz bir anlasam.
Eftalim direk sizden bisey yapmanizi istemedimki
belki ayni durumu yasayip sonradan duzelen tecrube eden biri vardir diye yazdim neden kotu niyetliymisim gibi dusunup tavir gosteriyosunuz

Bunu biraz ayrı kalmadan anlamayabilirsiniz, belki hep istenmeden gelen sevgi, ilgi sizin duygularınıza zaman tanımamış olmanızdan fazlaca gelmiş olabilir yada gerçekten aşık olmazsanız aynı ev bile boğardı.
Zaman tanıyın birbirinize en azından denemeye değer.
Yönetim siz de olması, monotonluk ve düşük yaşam enerjisi eşiniz de yok denecek kadar olmayışı sizi hayat'dan tat alamayacak boyut'a taşıdıysa eğer her güne özel bir uğraş şart , yine gerçekçi olalım sevmeden ve hiç heyecan duyulmadan yine de olmuyorsa yol yakınken ayrılık en insani seçim bence ikinize de yazık hayat kısa...

Harikasınız... evet ilişkimizin başlangıcı böyleydi yani flört dönemini yada duygularımızı anlamaya bile fırsat bulmadan ilk gün ben evlenmek istiyorum dedi 2.gün yemeğe gidiyoruz maddi olarak sıkıntılıyım dedi..bunlar canımı sıktı biraz özensiz davrandığını söyledim..konuştuğumuz canımı sıkan şeyleri düzeltiyor o an gönlümü alıyor ve beni çok sevdiğini yineliyor haklısın bir dahakine daha dikkatli olucam diyor bende inanıyorum bu seferde farklı bi konuda özensiz davranıyor bu yüzden aşk veya hayranlık besleyemedim ama sevmiyorum değil bu..

Teşekkür ederim.
Benim tavsiyem biraz zaman ve özlemek'den geçiyor, bir de tabii durumunuz el verirse aile terapisti.
Aşk=tutku=heyecan bunlar yaşanmıyorsa ya bir taraf çok bitap ya da bir taraf gerçekten hiç arzulamayıp rutin günleri alışagelmişe getiriyor sürekli, kendinizi dinleyin ve ona göre bir konuşma yapın.
Yoksa ipin ucu kaçar erken'den karamsarlıkla böylece dibe çökersiniz.

Huzursuzluk olsa. Adam capkin olsa eviyle ilgilenmese sizinle ilgilenmese daha kiymetli olurdu. Dikkat ediyorumda esleri iyi olan kadinlarda hep bir memnuniyetsizlik var.
bence öyle degil, az önce baska konuya yazdım, eşim cennetlik eşi benzeri yok bence diye.
Karakteri okadar saglam okadar iyi ki. Sabrı anlayışı sevgisi bana her sabah aşkla bakan gözleri.
5 bucuk yıldır evliyiz her sabah üşenmeden sıkılmadan öperek uyandırması. bu tabiki karsılıklı hersey.
Eşlerin iletişimi aralarında ki kurdukları bağı ve hatta ailelerin cocuklarını nasıl eğittigi
hepsi bence evliligin temeli. Eşimin ailesi gercekten karakteri , kisiligi herseyiyle saglam ve ahlaklı evlatlar yetiştirmişler
Allah onlardanda razı olsun.
Oyuzdendir ki her eşi iyi olan kadın memnunyetsiz degildir. Zira ben cok cok mutluyum :)

Ben sizin sevmediğinize ikna olamadım nedense.
İlk evlendiğim zamanlar aynı durumu bende yaşıyordum, nişanlılıkta 'bu adamı gerçekten seviyormusun' diye sormuştu kuzenim. İlk yıl uyum süreciydi, saçma sebeplerden tartışırdık. Şimdi ise 6 yılı devirdik, eşime her geçen gün daha çok aşık oluyorum. Şuan çok uzaklarda, hayali bile beni gülümsetmeye yetiyor. Bana kalırsa biraz zaman ve birbirinizle bir şekilde imtihan olmanız gerekiyor. Yani mecburi bir ayrılık sizi eşinize daha çok bağlar. Temennim bu yönde değil tabiki fakat ben eşimin değerini bu şekilde anladım maalesef...

Biz buna depresyon diyoruz. Uzman desteği alın.

Ohh ne güzel Allah muhabbetinizi artırsın..umarım bende ilerleyen günlerde bunu yaşarım sizin yorumunuz benim için umut taşıyor çok teşekkür ederim

Kendime çok benzettim :)
İlk doğum günümü unuttu eşim ama geçen sene çok güzel bir sürpriz yaptı.
Yani artık benim değer verdiğim argümanlara daha önem veriyor.
Aslında ben de 4*4lük değilim.
Şuan birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz, tabi evimize renk katan iki paşamız var.
Dua edin inşaAllah yakın zamanda kavuşalım, çok özledik evimizin direğini...

Allah kavuştursun çocuklarınızla eşinizle çok çok mutlu olun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…