E evet kusura bakmazsaniz bende mutlu olmak istiyorumEşinize olumsuz bir durum yansıtmıyorsanız vicdanınız niye bu kadar rahatsız. Hala kendi mutluluğunuzun derdindesiniz, eşinizi düşündüğünüz falan yok kendinizi kandırmayın, vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz.
Aşk öyle ısmarlama ile olmaz.
Rahat degilimkiBizim orda rahat mi battı derler hatta bazıları gelin arabası arkasına da yazdırıyor
Ben ne diye kusura bakayım, ne olursanız olun. Bunun formülü kimse de değil . Aşk aşısı diye bir şey yok. Ne yapmamızı bekliyorsunuz bir anlasam.E evet kusura bakmazsaniz bende mutlu olmak istiyorum
Eftalim direk sizden bisey yapmanizi istemedimkiBen ne diye kusura bakayım, ne olursanız olun. Bunun formülü kimse de değil . Aşk aşısı diye bir şey yok. Ne yapmamızı bekliyorsunuz bir anlasam.
Harikasınız... evet ilişkimizin başlangıcı böyleydi yani flört dönemini yada duygularımızı anlamaya bile fırsat bulmadan ilk gün ben evlenmek istiyorum dedi 2.gün yemeğe gidiyoruz maddi olarak sıkıntılıyım dedi..bunlar canımı sıktı biraz özensiz davrandığını söyledim..konuştuğumuz canımı sıkan şeyleri düzeltiyor o an gönlümü alıyor ve beni çok sevdiğini yineliyor haklısın bir dahakine daha dikkatli olucam diyor bende inanıyorum bu seferde farklı bi konuda özensiz davranıyor bu yüzden aşk veya hayranlık besleyemedim ama sevmiyorum değil bu..Bunu biraz ayrı kalmadan anlamayabilirsiniz, belki hep istenmeden gelen sevgi, ilgi sizin duygularınıza zaman tanımamış olmanızdan fazlaca gelmiş olabilir yada gerçekten aşık olmazsanız aynı ev bile boğardı.
Zaman tanıyın birbirinize en azından denemeye değer.
Yönetim siz de olması, monotonluk ve düşük yaşam enerjisi eşiniz de yok denecek kadar olmayışı sizi hayat'dan tat alamayacak boyut'a taşıdıysa eğer her güne özel bir uğraş şart , yine gerçekçi olalım sevmeden ve hiç heyecan duyulmadan yine de olmuyorsa yol yakınken ayrılık en insani seçim bence ikinize de yazık hayat kısa...
Teşekkür ederim.Harikasınız... evet ilişkimizin başlangıcı böyleydi yani flört dönemini yada duygularımızı anlamaya bile fırsat bulmadan ilk gün ben evlenmek istiyorum dedi 2.gün yemeğe gidiyoruz maddi olarak sıkıntılıyım dedi..bunlar canımı sıktı biraz özensiz davrandığını söyledim..konuştuğumuz canımı sıkan şeyleri düzeltiyor o an gönlümü alıyor ve beni çok sevdiğini yineliyor haklısın bir dahakine daha dikkatli olucam diyor bende inanıyorum bu seferde farklı bi konuda özensiz davranıyor bu yüzden aşk veya hayranlık besleyemedim ama sevmiyorum değil bu..
bence öyle degil, az önce baska konuya yazdım, eşim cennetlik eşi benzeri yok bence diye.Huzursuzluk olsa. Adam capkin olsa eviyle ilgilenmese sizinle ilgilenmese daha kiymetli olurdu. Dikkat ediyorumda esleri iyi olan kadinlarda hep bir memnuniyetsizlik var.
Biz buna depresyon diyoruz. Uzman desteği alın.Merhaba,
Daha önce ilişkimle ilgili konu açmıştım sevgilimle ilgili o ciddi düşünüyor ama ben kararsızım diye..evlendim..
eşime aşık olmadım olamadım çok zorladım kendimide onuda....seviyormuyum?? dolu dolu seviyorumda diyemiyorum...ama ben asla sevmediğim birinin yanında 5 dakika durmadım....eee tamam... e niye evlendim bu adamla?? sorunum ne çıldırıcam...
Aşık oldum ben hemde çookk... ama sonu hüsranla bitti... o daldan bu dala atlayan bi tipte değilim ilişkim uzun sürdü acısıda bi okadar uzadı derken yaş oldu 37.... sonrası ya evli adamlar çıktı karşıma yada evin tek çocuğu olmam sebebiyle ailemin hastalıklarıyla kafam rahat etmedi bir türlü ...tam kendimi doğrulttum yeniden başlıycam derken eşim çıktı karşıma...demek ki tam doğrultamamışımki onun ilgisi sevgisi her anımda yanımda oluşu... terslesemde kovsamda gitmedi benden...ama hep söyledim aşık değilim sana diye..yine gitmedi....halada demedim ...kendime dedimki kibirli olma daha ne istiyosun bu zamana kadar aşık oldunda noldu elde var sıfır..nikahta keramet vardır...kaderinde var sanırım bak hiçte istemiyo değilsin diye diye evlendim
düğün heyecanı girdi araya... zaten aileler işin ciddiyeti.. sonradan gelen acaba duygularınıda bir karar verdin arkasında dur diye savuşturdum..
sıkıntılarıma gelince hergün düşünüyorum bu durumu ohhh evlendim hayatın rutinine katılsana artıkk...enerjim yok sabah mutlu kalkmıyorum....gece yattığım yeri beğenene kadar canım çıkıyo...hergün bi yerim ağrıyor...ya başım ağrır ya k...çım ağrır birgün sırtım tutulur öbürgün bacağım..eskiden ev işi yapmak için bile heyacanlanırdım yani en ufak bu bile mutlu ederdi beni ... süs püs hak getire artık.... sırf kendime saygımdan sorumluluklarımı aksatmıyorum o kadar..
bana sarıldığında bende ona sarılıyorum ama o diyorki ; seni içime soksam ...içim acıyo...biliyorum çünkü o duyguyu...ama ben yaşayamıyorum ..eşimemi acıyım kendimemi bilemiyorum..görünürde sıkıntı yok ama benim içimde kafamda fırtınalar kopuyo...
en mutlu olduğum gün bile olsa gece yatarken Allahım nolur yardım et diyorum aşık olayım google dan bakıyorum eşime aşık olmak için dua filan( dışarı çıkıyorum gözüm dışarda filanda değil arayıştada değilim...eşim 1 veya 2 gece evde kalmadığında özlemiyorum tek hissettiğim olmadığı için huzursuzluk şimdi evli olmasam bi düşünüyüm diyorum hayır onuda istemiyorum ama oohh iyiki evliyimde demiyorum
napıcam ben...böyle böyle bir gün patlıycak artık ama nerde fikir verin nolur
Ohh ne güzel Allah muhabbetinizi artırsın..umarım bende ilerleyen günlerde bunu yaşarım sizin yorumunuz benim için umut taşıyor çok teşekkür ederimBen sizin sevmediğinize ikna olamadım nedense.
İlk evlendiğim zamanlar aynı durumu bende yaşıyordum, nişanlılıkta 'bu adamı gerçekten seviyormusun' diye sormuştu kuzenim. İlk yıl uyum süreciydi, saçma sebeplerden tartışırdık. Şimdi ise 6 yılı devirdik, eşime her geçen gün daha çok aşık oluyorum. Şuan çok uzaklarda, hayali bile beni gülümsetmeye yetiyor. Bana kalırsa biraz zaman ve birbirinizle bir şekilde imtihan olmanız gerekiyor. Yani mecburi bir ayrılık sizi eşinize daha çok bağlar. Temennim bu yönde değil tabiki fakat ben eşimin değerini bu şekilde anladım maalesef...
Kendime çok benzettim :)Harikasınız... evet ilişkimizin başlangıcı böyleydi yani flört dönemini yada duygularımızı anlamaya bile fırsat bulmadan ilk gün ben evlenmek istiyorum dedi 2.gün yemeğe gidiyoruz maddi olarak sıkıntılıyım dedi..bunlar canımı sıktı biraz özensiz davrandığını söyledim..konuştuğumuz canımı sıkan şeyleri düzeltiyor o an gönlümü alıyor ve beni çok sevdiğini yineliyor haklısın bir dahakine daha dikkatli olucam diyor bende inanıyorum bu seferde farklı bi konuda özensiz davranıyor bu yüzden aşk veya hayranlık besleyemedim ama sevmiyorum değil bu..
Allah kavuştursun çocuklarınızla eşinizle çok çok mutlu olun inşallah..Kendime çok benzettim :)
İlk doğum günümü unuttu eşim ama geçen sene çok güzel bir sürpriz yaptı.
Yani artık benim değer verdiğim argümanlara daha önem veriyor.
Aslında ben de 4*4lük değilim.
Şuan birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz, tabi evimize renk katan iki paşamız var.
Dua edin inşaAllah yakın zamanda kavuşalım, çok özledik evimizin direğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?