Demek ki icinden gelmiyor insan sevdigi icin ugras verince mutlu olur ama arkadas 2 gun gelmese ozlemiyorum diyor .Ben yemegi yaparim mesela esim saatler sonra gelcek olsa da bogazimdan geçmez oturur dk sayarim .5 yilin sonunda deliler gibi asik olarak evlendik cok sukur mutluyuz.Hisler onemli zorla bisey hissedilmiyor .Allah herkese yuvasında mutluluk versinBence bu düşünceleri kafanızdan çıkarın aşk bilmem ne suyunu çıkarmayalim..sevmiş evlenmişsiniz işte kimse sizi zorlamamış..mutlu olmaya kafa yorun akşam ne pişirsem de kocam yeseye falan..
Amin de o zaman evlenmeyecekti...şimdi adamın günahına girdi boşanır nafaka falan da ister..ee evlenmeseydi adamın duygularıyla oynamiş adam iyimiş ona karşi..Demek ki icinden gelmiyor insan sevdigi icin ugras verince mutlu olur ama arkadas 2 gun gelmese ozlemiyorum diyor .Ben yemegi yaparim mesela esim saatler sonra gelcek olsa da bogazimdan geçmez oturur dk sayarim .5 yilin sonunda deliler gibi asik olarak evlendik cok sukur mutluyuz.Hisler onemli zorla bisey hissedilmiyor .Allah herkese yuvasında mutluluk versin
nafaka istemem meraka etmeyin eşimin 30.000 tl kredi borcu var benim ise evim ordan tutmadı:)Amin de o zaman evlenmeyecekti...şimdi adamın günahına girdi boşanır nafaka falan da ister..ee evlenmeseydi adamın duygularıyla oynamiş adam iyimiş ona karşi..
eminim eşim buraya konu açsa haketmişsin derdiniz sizin hiçbir konuya yapıcı yorum yada eleştri yaptığınızı görmedim:)adama üzüldüm ya. bi insanın vebalini almak bu kadar kolay olmamalı.
eminim eşim buraya konu açsa haketmişsin derdiniz sizin hiçbir konuya yapıcı yorum yada eleştri yaptığınızı görmedim:)
teşekkür ederim vebal alma konusunda içim çok rahat çünkü ben açıkca aşık olmadığımı ama yuva kurmak istediğimi söyledim tabiki hiç sevmiyorum demiyoum zaten derdim ve niyetim yürütmek ama hislerimi nasıl olgunlaştırabilirim onu düşünüyorum..Ben sizin açınızdan bakıyorum kesinlikle vebal alma olduğunu düşünmüyorum elbette bazı şeyleri denemeden bilemeyiz kaldıki o çok aşık evlenenler de bir yere kadar çok aşık kalabiliyorlar aşkın büyüsü bitiyor ve başlıyor gerçek hayat.bence şöyle düşün adamın artılarını eksilerini yaz bir yere bak bakalım ne baskın geliyor eğer cinsellikte ki bence evlilikte önemli ozaman bile birşey hissedemiyorsanız ozaman sanırm yolunuza bakmanız gerekir.ama yok sıkıntı o değil günlük hayat diyorsanız biraz değişikliklere gidin farklı şeyler yapın bazen sinemaya gitmek bile iyi geliyor başbaşa.inanın öyle beter adam varlarki bazen sahip olduklarımıza bir göz atmakta fayda var.
saçma sapan konular açılıyorsa ben napabilirim. yapıcı yorumlarımı görmek istememişsiniz.
ayrıca başka konulara yaptığım yorumların sizin konunuzla ne alakası var. sırf evde kaldım derdine sevmediğiniz biri ile evlenmişsiniz. şimdi de kendinizi acındırmaya çalışıyosunuz. hiç acımadım. ne yaşatırsanız onu yaşarsınız. burada zor durumda olan kişi eşiniz.
saçma sapan dediğiniz konuya yorum yapmayın o halde bu kadar basit...ayrıca birinin derdi sizin için dert olmayabilir
evde kalıp kalmama derdim olmadı hiçbir zaman hayat görüşümde sadece evlenince mutlu olunuyor üzerine kurulu değil yardım edemeyecekseniz gölgede etmeyin lütfen..
madem öyleydi neden 37 yaşına geldim nikahta keramet vardır diyerek evlendiniz ? üstelik aşık olmadığınız, sevmediğiniz biri ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?