Araftayım çıkamıyorum..

hurcihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
137
21
98
Ankara
Merhaba,
Daha önce ilişkimle ilgili konu açmıştım sevgilimle ilgili o ciddi düşünüyor ama ben kararsızım diye..evlendim..
eşime aşık olmadım olamadım çok zorladım kendimide onuda....seviyormuyum?? dolu dolu seviyorumda diyemiyorum...ama ben asla sevmediğim birinin yanında 5 dakika durmadım....eee tamam... e niye evlendim bu adamla?? sorunum ne çıldırıcam...

Aşık oldum ben hemde çookk... ama sonu hüsranla bitti... o daldan bu dala atlayan bi tipte değilim ilişkim uzun sürdü acısıda bi okadar uzadı derken yaş oldu 37.... sonrası ya evli adamlar çıktı karşıma yada evin tek çocuğu olmam sebebiyle ailemin hastalıklarıyla kafam rahat etmedi bir türlü ...tam kendimi doğrulttum yeniden başlıycam derken eşim çıktı karşıma...demek ki tam doğrultamamışımki onun ilgisi sevgisi her anımda yanımda oluşu... terslesemde kovsamda gitmedi benden...ama hep söyledim aşık değilim sana diye..yine gitmedi....halada demedim ...kendime dedimki kibirli olma daha ne istiyosun bu zamana kadar aşık oldunda noldu elde var sıfır..nikahta keramet vardır...kaderinde var sanırım bak hiçte istemiyo değilsin diye diye evlendim
düğün heyecanı girdi araya... zaten aileler işin ciddiyeti.. sonradan gelen acaba duygularınıda bir karar verdin arkasında dur diye savuşturdum..

sıkıntılarıma gelince hergün düşünüyorum bu durumu ohhh evlendim hayatın rutinine katılsana artıkk...enerjim yok sabah mutlu kalkmıyorum....gece yattığım yeri beğenene kadar canım çıkıyo...hergün bi yerim ağrıyor...ya başım ağrır ya k...çım ağrır birgün sırtım tutulur öbürgün bacağım..eskiden ev işi yapmak için bile heyacanlanırdım yani en ufak bu bile mutlu ederdi beni ... süs püs hak getire artık.... sırf kendime saygımdan sorumluluklarımı aksatmıyorum o kadar..
bana sarıldığında bende ona sarılıyorum ama o diyorki ; seni içime soksam ...içim acıyo...biliyorum çünkü o duyguyu...ama ben yaşayamıyorum ..eşimemi acıyım kendimemi bilemiyorum..görünürde sıkıntı yok ama benim içimde kafamda fırtınalar kopuyo...
en mutlu olduğum gün bile olsa gece yatarken Allahım nolur yardım et diyorum aşık olayım google dan bakıyorum eşime aşık olmak için dua filan:(( dışarı çıkıyorum gözüm dışarda filanda değil arayıştada değilim...eşim 1 veya 2 gece evde kalmadığında özlemiyorum tek hissettiğim olmadığı için huzursuzluk şimdi evli olmasam bi düşünüyüm diyorum hayır onuda istemiyorum ama oohh iyiki evliyimde demiyorum

napıcam ben...böyle böyle bir gün patlıycak artık ama nerde fikir verin nolur

kendinize bu kadar yüklenmenize gerek yok
bazı insanlar böyledir işte rahat batar.. kıymet bilmez emin olsun eşiniz sizinle ilgilenmese size ters davransa uzak olsa..
bakın nasıl kıymet bilir peşinden koşar deli gibi aşık oluverirdiniz
ama şu an imkansız ne yazık ki buda böyle gider..
siz en başta hata yapmşsınız.. sevmediğinizi bile bile evlenmiş yuva kurmuş eşinizinde hayatını maffetmişsiniz..
size ve sizin gibilere ( yanlış anlaşılmasın asla kınamak için yazmıyorum ) böyle sert, peşinde koşturan süründüren değer bilmeyen insanlar gerekiyor yasak elma hesabı.. ulaşamadıgınız kapalı kutu gibi kişiler
işiniz çok zor kendinizi zorlamayın bence bu kadar. eşinizin yerinde olsam size bu kadar değer vermezdim ancak böyle düzelebilirsiniz. oda mümkün değil gibi.. bu şekilde evliliğinizi yürütmek size işkence olur

Aşk bu, siparişle gelmiyor :)

Sen zaten evlenmeden önce de böyleymişsin. Kendıne bir heyecan aramışssın ama sonu hüsran .
Ne o adama ne de kendıne bunu yapmaya hakkın yok .
Ya kendıne çeki düzen ver yada ayrılın .

Bence bu düşünceleri kafanızdan çıkarın aşk bilmem ne suyunu çıkarmayalim..sevmiş evlenmişsiniz işte kimse sizi zorlamamış..mutlu olmaya kafa yorun akşam ne pişirsem de kocam yeseye falan..

Bence bu düşünceleri kafanızdan çıkarın aşk bilmem ne suyunu çıkarmayalim..sevmiş evlenmişsiniz işte kimse sizi zorlamamış..mutlu olmaya kafa yorun akşam ne pişirsem de kocam yeseye falan..
Demek ki icinden gelmiyor insan sevdigi icin ugras verince mutlu olur ama arkadas 2 gun gelmese ozlemiyorum diyor .Ben yemegi yaparim mesela esim saatler sonra gelcek olsa da bogazimdan geçmez oturur dk sayarim .5 yilin sonunda deliler gibi asik olarak evlendik cok sukur mutluyuz.Hisler onemli zorla bisey hissedilmiyor .Allah herkese yuvasında mutluluk versin

Demek ki icinden gelmiyor insan sevdigi icin ugras verince mutlu olur ama arkadas 2 gun gelmese ozlemiyorum diyor .Ben yemegi yaparim mesela esim saatler sonra gelcek olsa da bogazimdan geçmez oturur dk sayarim .5 yilin sonunda deliler gibi asik olarak evlendik cok sukur mutluyuz.Hisler onemli zorla bisey hissedilmiyor .Allah herkese yuvasında mutluluk versin
Amin de o zaman evlenmeyecekti...şimdi adamın günahına girdi boşanır nafaka falan da ister..ee evlenmeseydi adamın duygularıyla oynamiş adam iyimiş ona karşi..

Ben sizin açınızdan bakıyorum kesinlikle vebal alma olduğunu düşünmüyorum elbette bazı şeyleri denemeden bilemeyiz kaldıki o çok aşık evlenenler de bir yere kadar çok aşık kalabiliyorlar aşkın büyüsü bitiyor ve başlıyor gerçek hayat.bence şöyle düşün adamın artılarını eksilerini yaz bir yere bak bakalım ne baskın geliyor eğer cinsellikte ki bence evlilikte önemli ozaman bile birşey hissedemiyorsanız ozaman sanırm yolunuza bakmanız gerekir.ama yok sıkıntı o değil günlük hayat diyorsanız biraz değişikliklere gidin farklı şeyler yapın bazen sinemaya gitmek bile iyi geliyor başbaşa.inanın öyle beter adam varlarki bazen sahip olduklarımıza bir göz atmakta fayda var.

eminim eşim buraya konu açsa haketmişsin derdiniz sizin hiçbir konuya yapıcı yorum yada eleştri yaptığınızı görmedim:)

saçma sapan konular açılıyorsa ben napabilirim. yapıcı yorumlarımı görmek istememişsiniz.

ayrıca başka konulara yaptığım yorumların sizin konunuzla ne alakası var. sırf evde kaldım derdine sevmediğiniz biri ile evlenmişsiniz. şimdi de kendinizi acındırmaya çalışıyosunuz. hiç acımadım. ne yaşatırsanız onu yaşarsınız. burada zor durumda olan kişi eşiniz.

Ben sizin açınızdan bakıyorum kesinlikle vebal alma olduğunu düşünmüyorum elbette bazı şeyleri denemeden bilemeyiz kaldıki o çok aşık evlenenler de bir yere kadar çok aşık kalabiliyorlar aşkın büyüsü bitiyor ve başlıyor gerçek hayat.bence şöyle düşün adamın artılarını eksilerini yaz bir yere bak bakalım ne baskın geliyor eğer cinsellikte ki bence evlilikte önemli ozaman bile birşey hissedemiyorsanız ozaman sanırm yolunuza bakmanız gerekir.ama yok sıkıntı o değil günlük hayat diyorsanız biraz değişikliklere gidin farklı şeyler yapın bazen sinemaya gitmek bile iyi geliyor başbaşa.inanın öyle beter adam varlarki bazen sahip olduklarımıza bir göz atmakta fayda var.
teşekkür ederim vebal alma konusunda içim çok rahat çünkü ben açıkca aşık olmadığımı ama yuva kurmak istediğimi söyledim tabiki hiç sevmiyorum demiyoum zaten derdim ve niyetim yürütmek ama hislerimi nasıl olgunlaştırabilirim onu düşünüyorum..

saçma sapan konular açılıyorsa ben napabilirim. yapıcı yorumlarımı görmek istememişsiniz.

ayrıca başka konulara yaptığım yorumların sizin konunuzla ne alakası var. sırf evde kaldım derdine sevmediğiniz biri ile evlenmişsiniz. şimdi de kendinizi acındırmaya çalışıyosunuz. hiç acımadım. ne yaşatırsanız onu yaşarsınız. burada zor durumda olan kişi eşiniz.

saçma sapan dediğiniz konuya yorum yapmayın o halde bu kadar basit...ayrıca birinin derdi sizin için dert olmayabilir
evde kalıp kalmama derdim olmadı hiçbir zaman hayat görüşümde sadece evlenince mutlu olunuyor üzerine kurulu değil yardım edemeyecekseniz gölgede etmeyin lütfen..

saçma sapan dediğiniz konuya yorum yapmayın o halde bu kadar basit...ayrıca birinin derdi sizin için dert olmayabilir
evde kalıp kalmama derdim olmadı hiçbir zaman hayat görüşümde sadece evlenince mutlu olunuyor üzerine kurulu değil yardım edemeyecekseniz gölgede etmeyin lütfen..

madem öyleydi neden 37 yaşına geldim nikahta keramet vardır diyerek evlendiniz ? üstelik aşık olmadığınız, sevmediğiniz biri ile?

Su an negatifim ve yorum yapmasam belki daha iyi olur ama neyse belkide yardimci olabilirm...
Bende asik olmadan, pesimden cok kostugu icin, bana deger verdigi icin ve onu insan olarak sevdigim icin "mantik" evliligi yaptim.
Ama evlendikten sonra o ilgi gösteren adam gitti, gamsiz, ilgisiz bir adam cikti karsima. Baya degisik sorunlarimiz oldu ama insan asik olmayinca dahada batiyor hersey, tahamül edemiyorsun ve dahada zoruna gidiyor, cünkü o kadar pesimden kostu simdi hayatima etti diye nefret basliyor.
Bende cok ugrastim ve hatayi kendimde aradim ama olmayincada olmuyor. Tabi bizde cok baska sorunlarda vardi, yani ben keyifimden ay sevemiyorum havalarinda degildim.
Baska sorunlariniz yoksa ve biri daha yazmis, cinsellikte felan sorun yoksa, pek takmayim derim. Size iyi davranmaya devam ederse, kiymetini bilirsiniz zamanlar....yada bilin yani...

madem öyleydi neden 37 yaşına geldim nikahta keramet vardır diyerek evlendiniz ? üstelik aşık olmadığınız, sevmediğiniz biri ile?

bunu düşünerek evlenmek evde kalmış olduğum anlamına geliyorsa o siizn görüşünüz ben evlendiğimde duygularımın olgunlaşabileceğini her aşık olarak evleneninde mutlu olmadığını düşünerek evlendim..bu kadar kolay yargılamayın..ayrıca bir derdim var a konu açtım ve sonunda ne yapabilirm diye sordum dediğim gibi olumlu yardım edemeyecekseniz buyrun akıllıca dertlere uğurlayım sizi

Back