- 14 Mart 2023
- 60
- -13
- 28
- Konu Sahibi sevgimnevam
Hayirli geceler daha farklı sohbet edebilseydikYa ben anlatım tarzınızdan çok rahatsız oldum. Zaten de kovuldum gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli geceler daha farklı sohbet edebilseydikYa ben anlatım tarzınızdan çok rahatsız oldum. Zaten de kovuldum gidiyorum
Ben bilmiyom nasıl yapılıyo anlat mı dedin allam gusül abdesti mi soruyosun ? Nasıl bi yere düştük bizNamaz kılıyorlar bende kılıyorum taharetlenme konusu açıldı yani ben açtım anne nasıl yapılıyor diye öyle öğrendim duymaz olaydım
Çok yanlış girdin konuya neyse başka bir konuda başka bir zaman belki buluşuruz konu sahibi umudunu yitirmeHayirli geceler daha farklı sohbet edebilseydik
Sensin sensin ne desem bisey bulacaksınızBen bilmiyom nasıl yapılıyo anlat mı dedin allam gusül abdesti mi soruyosun ? Nasıl bi yere düştük biz
Beni de götürYa ben anlatım tarzınızdan çok rahatsız oldum. Zaten de kovuldum gidiyorum
Gel kuzum bir sürü konu var bu konunun b.ku çıktı zatenBeni de götür
Sana demedim onu bacım senin derdin baska zaten anladım ben seni ifade edişinde skıntı varSabun yok ki icerde dışarıda ya lavabom ondan saten
Allah a emanetBeni de götür
Sensin sensin ne desem bisey bulacaksınız
O zaman siz ögretin, suyu doldursun maşabaya eliyle şap şap vursun g.tune suyu, sonra çikarken elini sabunlu suyla yikasin bu kadar basitNamaz kılıyorlar bende kılıyorum taharetlenme konusu açıldı yani ben açtım anne nasıl yapılıyor diye öyle öğrendim duymaz olaydım
Senden şüphelendim.Yikamayabilirsin.Bazı insanlar mı yıkamayan mı var
Yaşlılara laf anlatılmaz.Diyemem diyor işte oda haklı bana sen haklısın diyor ama adam napsn
Anaaamm kamera mı var nerden bildin gıııı ( cılgın senii)Var
Senden şüphelendim.Yikamayabilirsin.
Bende geliyorumGel kuzum bir sürü konu var bu konunun b.ku çıktı zaten
Ah yarmagülüm ah?Anaaamm kamera mı var nerden bildin gıııı ( cılgın senii)
Yürüyün musakkaka dönelimBende geliyorum
kahkaha attım şap sesini de unutmamış ahahahahahahahhahaO zaman siz ögretin, suyu doldursun maşabaya eliyle şap şap vursun g.tune suyu, sonra çikarken elini sabunlu suyla yikasin bu kadar basit
Seminerler düzenledim o kadar sunumlar yaptım ama bunu anlatamicamO zaman siz ögretin, suyu doldursun maşabaya eliyle şap şap vursun g.tune suyu, sonra çikarken elini sabunlu suyla yikasin bu kadar basit
Açik açik anlattim konu sahibi kaynanaya sormasin diyekahkaha attım şap sesini de unutmamış ahahahahahahahhaha