- 23 Ocak 2016
- 32.984
- 49.366
- 598
- Konu Sahibi sevgimnevam
-
Dışarıda avm lerde falan o wc kollarına ellemek falan berbat bir his dimi hemen ellerimi yıkıyorumAy ben çok huylanırım böyle şeylerden. Gece gece kaşıntı geldi, ürperdim. Gözümün önüne böyle eline k*k*lı yaşlılar geldi. Kimsenin evinde demek tuvaleti kullanmamak gerekiyor.
Ya şey lazım, şimdi altını temizledikten sonra dezenfektanlı mendillerden kullansınlar, öyle üstlerini toplasınlar. Her detaya girmişler sohbet sırasında söyle öyle yapsınlar.
Don dediğim onların deyimi ile koca Don derler şalvar tarzı biSiz üstüne sürüyor tuvaletten çıktıktan sora yazabilirdiniz.B .. ,don detaylarına girmişsiniz.
Takıntı mi tuvalet temizliği önemli değil mi ben ailemden ole öğrendim dinen de taharetlenme diye bisey var ben mi yanlış düşünüyorum yaÜstüne mi sürüyor aman Allahım ben sizi iyi anlıyorum takıntınız var ben de wc ve el yıkama konusunda çok takıntılıyım ama eş ailesi gelecek başka yolu yok dezenfektan iyi bir seçenek
Genelde peçete kullanırım bendeDışarıda avm lerde falan o wc kollarına ellemek falan berbat bir his dimi hemen ellerimi yıkıyorum
Koysam da kullanmazlar sanırım yaptıklarını doğru buluyorlar yani öyle görmüşler soylenmiyorda suyun herseyi temizledigini düşünüyorlarMonte edilen dezenfektanlardan veya ıslak mendillerden koyun tuvalete.
Yok o anlamda takıntı demedim kayınvalide eş ailesinin taharetlerine dikkat etmek anlamında ben kendim ve ailemin çok dikkat ederim ama başkaları nasıl yapıyor tuvalet kapısını hangi elle kapatıyor diye dikkat etmedim o manadaDon dediğim onların deyimi ile koca Don derler şalvar tarzı bi
Takıntı mi tuvalet temizliği önemli değil mi ben ailemden ole öğrendim dinen de taharetlenme diye bisey var ben mi yanlış düşünüyorum ya
Tuvalette tuvalet kağıdı,ıslak mendil,dezenfektan spreylerden yok mu?Don dediğim onların deyimi ile koca Don derler şalvar tarzı bi
Takıntı mi tuvalet temizliği önemli değil mi ben ailemden ole öğrendim dinen de taharetlenme diye bisey var ben mi yanlış düşünüyorum ya
Banyo da lavabo var benim bahsettiğim alaturkanin içinde lavabo yok dışarıda yaniBuldummmm banyoya seyyar lavabo çektirin
Banada Platform filminden sonrası yavanFare tapınağını izledikten sonra hiç bir şey koymaz bana.
Dışarıda avm lerde falan o wc kollarına ellemek falan berbat bir his dimi hemen ellerimi yıkıyorum
Allah aşkına daha fazla detay verme lütfenDon dediğim onların deyimi ile koca Don derler şalvar tarzı bi şey
Bu zamana kadar hiç bakmadım ama böyle bisey yaşayınca tabi şaşırdım kaldım ben herkes dikkat ediyor sanıyordum olması gerekeni yapıyor sanıyordum öyle değilmişYok o anlamda takıntı demedim kayınvalide eş ailesinin taharetlerine dikkat etmek anlamında ben kendim ve ailemin çok dikkat ederim ama başkaları nasıl yapıyor tuvalet kapısını hangi elle kapatıyor diye dikkat etmedim o manada
Yanlış aksediyorsunuz farklı yere çekiyorsunuz ondan açıklamak istedim.Allah aşkına daha fazla detay verme lütfen
Kaç günlüğüne gelecekler?Yanlış aksediyorsunuz farklı yere çekiyorsunuz ondan açıklamak istedim.
Hanımefendi biz şalvara don dendiğini bilmek zorunda mıyız? Siz yanlış anlatmış olmayasınız?Yanlış aksediyorsunuz farklı yere çekiyorsunuz ondan açıklamak istedim.
Tam net belli değilmiş eşim ole söyledi hafta sonu dedi 2 gün olabilir herhaldeKaç günlüğüne gelecekler?
Wc çıkışına görünecek gibi bir bebek karikatürü altına bebekli ev dezenfektan lütfen diye yazı en güzeli buBu zamana kadar hiç bakmadım ama böyle bisey yaşayınca tabi şaşırdım kaldım ben herkes dikkat ediyor sanıyordum olması gerekeni yapıyor sanıyordum öyle değilmiş
Tamam k.bakma gözlerin çok yanlış şeylere tanık oldu hadi şimdi burdan çıkHanımefendi biz şalvara don dendiğini bilmek zorunda mıyız? Siz yanlış anlatmış olmayasınız?
Ben de ben deAsla ellememyanımda her zaman ıslak mendil, peçete taşırım.
Üniversitede bizim binanın tuvaleti kötü ve kalabalık diye, üşenmeden hep karşımızdaki yeni ve az kullanılan tuvalete gitmiş insanım. Asla dokunmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?