• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizliğin 'T' si bile yok..

Yapana da kızıyormus ama
tlc dekiler gibi galiba .İngiltere kısmı vardı geçen gün kadın banyosunu 2 senedir temizlememiş.hatta bir bilgi paylaşıldı İngiltere halkının yüzde otuzu nevresımlerını 3 aydan once degıştırmıyormuş

tlc dekiler gibi galiba .İngiltere kısmı vardı geçen gün kadın banyosunu 2 senedir temizlememiş.hatta bir bilgi paylaşıldı İngiltere halkının yüzde otuzu nevresımlerını 3 aydan once degıştırmıyormuş
aslında bu insanlarin ne düşündüğünü nasil hiasettigini inanin merak ediyorum. o programlari izliyorum denk geldikce.temizlik hastalari agir yasamlar vs.. yani bu durum onlara cok mu normal geliyor da temizlik yalma geregi suymuyorlar 3 ayda o nevresim yastiklar kokar yahu nasil rahatsiz olmuyorlar
.

Tüüüü. Gecen de Çinli bir kadın yastık kılıfını 6 sene degıstırmemıs de kurtlanmıs heryerı. Öff kaşıntı tuttu ceycey :)

Tüüüü. Gecen de Çinli bir kadın yastık kılıfını 6 sene degıstırmemıs de kurtlanmıs heryerı. Öff kaşıntı tuttu ceycey :)
çürümüştür o kılıf artık.kızımın var çünkü bebeklik yastık kılıfı tavşanlım diye sever yıllarca sakladı onla yattı ama artık bez parçası o kılıf değil hala da saklıyor yırtığım benim nerde diye sorar atamam çeyizine koyacağım ahaha

çürümüştür o kılıf artık.kızımın var çünkü bebeklik yastık kılıfı tavşanlım diye sever yıllarca sakladı onla yattı ama artık bez parçası o kılıf değil hala da saklıyor yırtığım benim nerde diye sorar atamam çeyizine koyacağım ahaha

Hahah.. Arada bi cıkar bari :) yün yprganlarım var benim de ya yıkanmıyoda cok korkuyom kurt falan olur mu onlarda dolapta duruyo sadcee havalandırma yapıyorum.

Bayramdan bayrama gidiyorsanız dişinizi sıkın o yaşta insanların alışkanlıklarını değiştiremezsiniz artık. Ben öğrenciyken aşırı pis bir arkadaşımın evinde kalmak zorunda kalmıştım aylarca bütün evi temizlemiyordum sadece banyo tuvalet ve mutfağı katlanılabilir hale getirip yattığım yere kend nevresimlerini serip yatıyordum. Siz de böyle yapabilirsiniz. Eşiniz ı aileden geldiği için ona anormal katlanılmaz gelmiyordur bu durum. O yüzden annenler pis demeyin sakın çok utandırıcı olur onun suçu ne sonuçta.

Hepinize iyi geceler. Gecenin bu vaktinde oynatmaya az kaldı.. 8 Yıllık evliyim bir çocuğum var 5 yaşında ve kamuda memurum.Kv lerden 2 saat uzak baska bir ilde yaşıyoruz. Kv problemlerim bitmek tükenmek bilmiyor. Aradan zaman geçtikçe kendime telkinlerde bulunarak esimin hatrına onu yalnız birakmamak için memlekete gelmeye gayret ediyorum bayramlarda. esimle kisa surede araci vasitasiyla tanisip evlendik ailesini vs cok tanımıyordum. Zamanla yaşadıklarımızı bir bir düşündükçe taşlar yeni yerine oturuyor. Kv de emekli memur 75 yaşında.saglik problemi yok ama kp psikolojik sorunlari var depresyon hastası. Antidepresanlarla taşıyor takıntılı bir insan. Kv icin hic bir sey bilmese de her konuya yorum yapan ordinaryus profesör diyebiliriz. Kel alaka yorumlar yapan da bir karakter. Ev ile hic alakası yok hayatı çayın yanına hazir bisküvilerle gecmis ailecek 1 deri 1 kemik insanlar. Sehir disindan geliyoruz 3 5 i gecmrz yemek yaptığı. Kimseyi kendi çöplüğünde karıştırmaz. Elleme yapma etme der. Hic bir seye elimi surmem. Bu konuda kavga çıkarmış insan. Hepimizin dert yandığı klasik kv karakterinde. her sey bir kenara twmizlikle uzaktan yakindan alakasi yok. bulasik yikadigi pis suyu bekletip tekrar kullanan bir tip. ben burda yiyip icemiyourm hic bir yere dokunmak basmak istemiyorum. cocugumla surekli disardan yemekle idare ediyorum. onlar koydeki evde kaliyor biz sehir merkezinde. bu ev muze gibi toz icinde. ben de temizligi severim ayrinilara dikkat ederim. ama 5 yildir değişmeyen havlulardan biktim usandim. nevresimleri ben çıkarmadıkça yıkamıyor. uzatmayayım is yapmaz yapana da laf eder kavga eder anotmal ya. esimi kirmak istemiyorum cok tartistik bu konuda ama dunya iyisi hak da veriyor yalniz birakma da diyor.inanin kaşınıyorum stresten ben de böyleyim hesap edin. kullanacagim yerlere camasir auyu dokuo bekletiyorum temizlik bezi vs de bulunmuyor ki iyi kotu halletsem. ahhh iyle sıkıldım ki bu durumdan. ya bir kadin nasik boyle olur. anlamıyorum durumu müsait bir kadın tutsa araliklarla temizletse ne olur sanki. temizlik olmayinca yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum. leyla gibi geziyorum bana bir yol gösterin. ve merak ediyorum biyle insanlar var mı cevrenizde yoksa kv hakikaten bir numune mi
Benim kayınvalidemde eve bulaşık süngeri almazdı. Balık ağıyla bulaşık yıkardı. Ve her işide aynı balık ağıylaydı. Yeri masayı her yeri onla silerdi. Bende midem kaldırmadığı için hiç yaklaşmazdım. Benim arkamdan çok söylendi bulaşıklara hiç yeltenmiyor diye. Ama ne yapayım..

Aaaaaah aaaaaah sen bide benim kv yi tanisan. Miden bulanir. Ustune rakip tanimiyorum ya. Boyle pasakli bir kadin yok. Cidden anlatamam. Hani zayiflamak isteyen yanina kampa gidebilir. O derece. Pirelendim evinde. Ya anlatsam roman olur. Yaninda tam tamina 13 gun gecirdim. Kabus gibiydi. Dualar ettim allahim nolur hastalanayim da hastaneye falan yatirsinlar beni bi daha bu eve gelmeyeyim diye dualar ediyodum! Allahin unuttugu bi yerde oturuyolar. Esim icin katlanmak zorunda kaldim. Bi aksam tam pantolonumu indirdim çişimi yapcam, ayyyyy fare tepemden cik cik diye atladi. Ahhhh ahhhhh ilk ve son gidisimdi. Sefil bilo gibiydim adeta. Aci gunlerim

75 yaşındaki kadin yapamayabilir ama temizlik için yardımcı alabilir. Bu hayat felsefesi olmus resmen.bizimde hasta yasli akrabalarımiz var ama temizlik için yardımcı aliyrolar

Hahah.. Arada bi cıkar bari :) yün yprganlarım var benim de ya yıkanmıyoda cok korkuyom kurt falan olur mu onlarda dolapta duruyo sadcee havalandırma yapıyorum.
Ya cidden yün yorganlar için ne yapmak gerekiyor? Benim öyle güneşe serip havalandıracağım büyük balkonum da yok. Aralarına sabun koyuyorum ama işkillendim şimdi

Hepinize iyi geceler. Gecenin bu vaktinde oynatmaya az kaldı.. 8 Yıllık evliyim bir çocuğum var 5 yaşında ve kamuda memurum.Kv lerden 2 saat uzak baska bir ilde yaşıyoruz. Kv problemlerim bitmek tükenmek bilmiyor. Aradan zaman geçtikçe kendime telkinlerde bulunarak esimin hatrına onu yalnız birakmamak için memlekete gelmeye gayret ediyorum bayramlarda. esimle kisa surede araci vasitasiyla tanisip evlendik ailesini vs cok tanımıyordum. Zamanla yaşadıklarımızı bir bir düşündükçe taşlar yeni yerine oturuyor. Kv de emekli memur 75 yaşında.saglik problemi yok ama kp psikolojik sorunlari var depresyon hastası. Antidepresanlarla taşıyor takıntılı bir insan. Kv icin hic bir sey bilmese de her konuya yorum yapan ordinaryus profesör diyebiliriz. Kel alaka yorumlar yapan da bir karakter. Ev ile hic alakası yok hayatı çayın yanına hazir bisküvilerle gecmis ailecek 1 deri 1 kemik insanlar. Sehir disindan geliyoruz 3 5 i gecmrz yemek yaptığı. Kimseyi kendi çöplüğünde karıştırmaz. Elleme yapma etme der. Hic bir seye elimi surmem. Bu konuda kavga çıkarmış insan. Hepimizin dert yandığı klasik kv karakterinde. her sey bir kenara twmizlikle uzaktan yakindan alakasi yok. bulasik yikadigi pis suyu bekletip tekrar kullanan bir tip. ben burda yiyip icemiyourm hic bir yere dokunmak basmak istemiyorum. cocugumla surekli disardan yemekle idare ediyorum. onlar koydeki evde kaliyor biz sehir merkezinde. bu ev muze gibi toz icinde. ben de temizligi severim ayrinilara dikkat ederim. ama 5 yildir değişmeyen havlulardan biktim usandim. nevresimleri ben çıkarmadıkça yıkamıyor. uzatmayayım is yapmaz yapana da laf eder kavga eder anotmal ya. esimi kirmak istemiyorum cok tartistik bu konuda ama dunya iyisi hak da veriyor yalniz birakma da diyor.inanin kaşınıyorum stresten ben de böyleyim hesap edin. kullanacagim yerlere camasir auyu dokuo bekletiyorum temizlik bezi vs de bulunmuyor ki iyi kotu halletsem. ahhh iyle sıkıldım ki bu durumdan. ya bir kadin nasik boyle olur. anlamıyorum durumu müsait bir kadın tutsa araliklarla temizletse ne olur sanki. temizlik olmayinca yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum. leyla gibi geziyorum bana bir yol gösterin. ve merak ediyorum biyle insanlar var mı cevrenizde yoksa kv hakikaten bir numune mi
Var canım:) babaannem öyleydi. Annem temizleyncede bozlurdu. Bizde onun evinde kalamazdk bu yüzden. Bizede uzak oldğu için gelmedi gençlık zamanlarında. Ölmeden 3 sene öncesinde annem yengem baktı. Öyle hiçbişy blmyodu ki kirazı yer çekirdeği yere atardı mesela. Ama bizde kmse sorun yapmadı. 4 gelini vardı. 2 gelini baktı. Tuvaleti düşün bide. Çocuk gibiöğrettiler. Banyosunu biz yaptrrdk. Tabi yaslanmisti artik son seneler olunca

Eşinizin annesini yalnız bırakmaması gereken siz değilsiniz, bu sorumluluk eşinizin. Şu durumda yapabileceğiniz en fazla şey, sık sık ziyaretine gitmek, kalmadan geri dönmek bence. Bu konuyu eşinizle aranızda bir karara bağlayamaz mısınız? Seni de kırmak istemiyorum ama o evde kalmaya dayanamıyorum, o yüzden bir orta yol bulalım. Ziyarete gelirim ama yatıya kalmayı kesinlikle istemiyorum... gibi. Sizi zorlaması bencillik olur.

Neyseki benim çevremde sizin kayınvalideniz şeklinde birisi yok.
Sanırım numune sizinkisi.

Ben olsam gitmezdim, kimse kusura bakmasın.
Evinde bir gece dahi kalmazdım...

Eşin yalnız kalmak istemiyorsa da yapacak birşey yok.
Hatır için bu kadarını da yapamazdım...

Ssnirim icten gelecek.
Anneannem 85 yasinda iki buklum.
Hala bayramlarda sarmasini sarar, baklavasini acar.
Evi temizdir sadece camlari silerken zorlanir. Onlarida ben gidince silerim. Ama o da kizarir bozarir gelene is yaptiriyorum diye.
Kac kere supurdum evi koltuklari cektim 1 tane mi toz olmaz, yok ya vallahi yok.
Bel kemigi curumekte, nefes darligi ve astımi var; yuksek tansiyon hastasi. Yine de durmaz, duramam diyor.
Dedigim gibi icten gelen bir durum bu.
Bazi seyler sonradan olmuyor malesef ki bu kadin 75 yasinda

kv yıllarca çalışmış yaş olmuş 75 canım. bu saatten sonrada yapmayıversin iş güç. aslında temizlikçi tutsa ya da yapana müsade etse keşke. ama böyle bir şeyi siz söylemeyin. eşiniz söylesin. muhabbet ederken güzelce. annecim senin ev işiyle yorulmanı istemiyorum haftada bir temizlikçi mi tutsak sana gibi söylesin

Yaşı itibariyle normal geldi bana ama tabiki temizlik için biri alınıp ayda 1 de olsa temizletebilir evi, siz sürekli gidip kalmak istemeyebilirsiniz buda gayet doğal.
Sonuçta çocuk var yanınızda,kaşınarak aç kalarak günler geçirmek istemeyebilirsiniz.
2 saat çok uzun bir mesafe değil. Ben olsam sabah erken çıkar gider görür akşamda dönerdim. En azından idare edilebilir bir süre olurdu,sizde bu kadar bunalmazdıniz.

3. Ihtimal var:
- kocasi yüzünden co-depresyon geciriyor ve tedavi olmasi lazim.
- artik yasindan dolayi yapamiyor (o durunda esiniz bir yardimciya ikna etsin)
- hep temizlik yapmazdi (böyle geldi böyle gidecek hesabi) o zaman yapacak birsey yok

çarşafını havlunu yanında götür. tuvaleti banyoyu zaten temizlersin. yemek de dışardan. idare edilemeyecek bi durum yok senede 3-4 gün. aynı evde değilmişsiniz bi de.

Ayyy şu an kv deyim anlattığının aynısı
Yarın babama geçicem orası anlattığının daha beteri
4 gün 5 gece survivor hayatı yaşıcam bu hafta

Back