• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz muhasebeci gibi 3size gittin 2 bize diye hesap yapıyor mu?

Bi kere kavga esnasında benim kaynanam da aynısını bana dedi “Haftada üç kere kendi ailene gidiyorsun “dedi Sonuç ne oldu kendisine şimdi ayda bir gidiyorum

O ne saçma birşeydir ya? Kayınvalideye neymiş sizin gidip gitmemenize karışmak.?! Ya ben anlamıyorum burda okuduklarıma rağmen çoğunuz annelerinden eziyet görmüşsünüz eşleriniz çocuklarınız için susmuşsunuz, üstüne zeytinyağı gibi çıkmak neyin egosu neyin gerizekalılığıdır. Abla yüz vermeyin böyle kadınlara madem gelip onlarla sohbet etsinler çaylarını kahvelerini içsinler istiyorlar o zaman nezaketi bilecekler bi zahmet

İzin almak değil aslında ya da o da demiyor ki ailenle görüşme fakat kıyaslama içinde devamlı ve bu durumu senle ben yani kadınla erkek bir değil diyerek anlatmak istediğimde sinirleniyo.Anneme gündüz gidip oturuyorum akşam eşim gelmeden eve dönüyorum ki yemeği falanda hazırlıyım onu da düşünmemezlik etmiyim diye fakat ilk dediği laf annemede git gündüz.Yahu normal şartlarda gidilir belki fakat biz annesiyle birbirimize bilenmiş,her türlü hakareti etmiş insanlarız,ilişkimiz formalitenin daniskası şeklinde,haftada 1 akşam yemeklerine gideriz torunu severler geliriz böyledir yani en fazla yapabileceğimde bu onca yaşanmışlıktan sonra.Daha ne diye bu zorlama,annem bana iyi geliyo motive oluyorum rahatlıyorum tabi ki annemle görüşürüm 3te görüşürüm 5te ama annemle görüşme sayım annesiyle görüşme sayımı belirleyemez bunu kabul edemiyorum

Eşiniz büyük şamarı istiyor kusura bakmayın bence o loğusa sinirini atın da üstünde bi yerini yurdunu bilsin. O kadar şey etmiş burnundan getirmiş üstüne ne çocuğunuzu ne kocanızı sakınır olmuşsunuz otursun dua etsin arada gidip geldiğinize.
Söyleyin ona bana yaptıklarını unutup gidemem ne anneme gidişime karışabilirsin ne de ona gidip gitmek istemediğime diyip ağzını kapattırın. Yemin ederim çoğunlukla kayınvalidelerin ama oğlum onun iyiliği için yaptımıyla akıllarını çeliyor bunlar.

Back