- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum pazartesi son günümüzSiz de esinize annenize gitmesini soyleyin. Gitmiyorsa da kendi annesine gitmesine izin vermeyin bakin nolacak.
Cocugu hala nufusa yazdirmadiysaniz cezasi var bilginiz olsun. 30 gunu gecmemeniz gerekiyor
O bile fazla adam olmayana da,o ayda 1 için de oğluna yatıp kalkıp dua etsin.Ben de şu haftada 1i yavaş yavaş 2haftada 1 falan yapmalıyımBi kere kavga esnasında benim kaynanam da aynısını bana dedi “Haftada üç kere kendi ailene gidiyorsun “dedi Sonuç ne oldu kendisine şimdi ayda bir gidiyorum
Eğitimli cahiller,en ağırı bu olsa gerek.Tamamen saçmalık. Ne cahil aileyle evlenmişsin.
Ne saçma sapan bu erkekler ya . Benimki de öyleydi . Sen git annene konuyu o açınca konuşursun durduk yere konuşma bence şimdiArkadaşlar ben çocukları alıp defalarca anneme gidemiyorum,ayda 1 belki gidiyorum çünkü eşim annemgilede git demeye başlıyo hemen.Daha önce ki konularımdan bilirsiniz belki annesini hiç sevmiyorum ve haftada bir eşimle beraber akşam gidip gelmek dışında ekstra görüşmüyorum(çok nadir günlerine katılıyorum) görüşmekte istemiyorum.Bende ona gitmemek için annemede gidemiyorum sırf hep oraya gidiyo buraya gelmiyo demesinler diye ama etrafıma bakıyorum herkes hergün annesinde,benim gibi sıkıntılı değil kimsenin annesine gitmesi.Kv ile aram iyi bile olsa annemle sık görüşmem doğal değil mi?
Tabi aynı şekilde annemin bana gelip gitmeside sorun,eskiden dile getirildi bu eşim tarafındanda annesi tarafındanda,şu an dile getirilmiyo ama malınızı bilirsinizse yüz ifadesinden anlarsınız ya,ben anlıyorum annem geliyo ya da ben anneme gidiyorumda onlarla görüşmüyorum diye sinir oluyolar.
Ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı,sesimi çıkarmıyım kavga etmeyelim diye olmuyo,annemgil boşver biz gelmeyiz gitmeyiz deselerde olmuyo neden böyle bi hayat sürüyüm ki,kendimi kasarak yaşamak istemiyorum ve bu konuyu çözmek istiyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım eşime,fevri mi çıkıyım artık yoksa ılımlı mı konuşayım?
Siz nasıl çözdünüz bu işi?Ne saçma sapan bu erkekler ya . Benimki de öyleydi . Sen git annene konuyu o açınca konuşursun durduk yere konuşma bence şimdi
Bosaniyoruz biz ... Benim bundan daha fazla asamadigim şeyler oldu bu en ufak problemimiz bizimSiz nasıl çözdünüz bu işi?
Yani evet,ben ona babamla her gün görüş diye bi baskı yapıyo muyum? Kendi ailesi o kendi görüşsün,çocukların kıskançlığını yapıyolar,onlar çok görecekte biz az görücez diye çatlıyolar.
Kayınvalideye kendi yapıştırdığım damga değil kıskançlık,o öyle.Bana,ben o evi ananla keyif yap diye düzmedim diyende kendisiydi,çocukları arada bana bırak dediğinde yok bıraksam annem yakın anneme bırakırım ona da bırakmıyorum dediğimde yok hayır bana bırak diyen de o,annem çocuğu öpünce çocuğun yüzünü yıkayanda...daha anlatmıyım hümanist tavrını hakedecek kadın değil yaniGenel tavrınız da bu şekilde ise normaldir eşinizin size tavrı. Neden ‘çatlasınlar’?
Çok kıymetli çocuklarınız için mi?
Ben dengeden yanayım.
Evliyim, iki de çocuğum var. Aileme de Canımı veririm.
Ama haftada 1 er ziyaret ederdik ikisini de.
Arada canım ister, ben fazladan giderim.
Ama bu sırada da Eşimin ailesinden öcü gibi kaçmam.
Çocuklarımı kıskanmam.
Onları torunlarını göstermeyeyim, Benim aileme göstereyim hesaplarına dahil etmem.
eşiniz bu düşüncelerinizi seziyorsa gördüğünüz muamele de normaldir.
Anladım.Unarım mutlu bir gelecek sizi bekliyodur...Bosaniyoruz biz ... Benim bundan daha fazla asamadigim şeyler oldu bu en ufak problemimiz bizim
Kurtulmanıza sevindim mi desem bilemiyorumYapıyor "du"
Kurtuldum ama çok su akti geçti ben çok yiprandimKurtulmanıza sevindim mi desem bilemiyorum