• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz muhasebeci gibi 3size gittin 2 bize diye hesap yapıyor mu?

Siz de esinize annenize gitmesini soyleyin. Gitmiyorsa da kendi annesine gitmesine izin vermeyin bakin nolacak.

Cocugu hala nufusa yazdirmadiysaniz cezasi var bilginiz olsun. 30 gunu gecmemeniz gerekiyor

Esin cok gıcık Bı insan ama nereye kadar boyle bence yavas tan tavrını koymanın zamanı gelmıs aılesınede arada ugra goz boyamak amaclı hıc gıtmıyosun dıyemesın.

Bi kere kavga esnasında benim kaynanam da aynısını bana dedi “Haftada üç kere kendi ailene gidiyorsun “dedi Sonuç ne oldu kendisine şimdi ayda bir gidiyorum
O bile fazla adam olmayana da,o ayda 1 için de oğluna yatıp kalkıp dua etsin.Ben de şu haftada 1i yavaş yavaş 2haftada 1 falan yapmalıyım

Arkadaşlar ben çocukları alıp defalarca anneme gidemiyorum,ayda 1 belki gidiyorum çünkü eşim annemgilede git demeye başlıyo hemen.Daha önce ki konularımdan bilirsiniz belki annesini hiç sevmiyorum ve haftada bir eşimle beraber akşam gidip gelmek dışında ekstra görüşmüyorum(çok nadir günlerine katılıyorum) görüşmekte istemiyorum.Bende ona gitmemek için annemede gidemiyorum sırf hep oraya gidiyo buraya gelmiyo demesinler diye ama etrafıma bakıyorum herkes hergün annesinde,benim gibi sıkıntılı değil kimsenin annesine gitmesi.Kv ile aram iyi bile olsa annemle sık görüşmem doğal değil mi?

Tabi aynı şekilde annemin bana gelip gitmeside sorun,eskiden dile getirildi bu eşim tarafındanda annesi tarafındanda,şu an dile getirilmiyo ama malınızı bilirsinizse yüz ifadesinden anlarsınız ya,ben anlıyorum annem geliyo ya da ben anneme gidiyorumda onlarla görüşmüyorum diye sinir oluyolar.

Ve bu durum artık canımı sıkmaya başladı,sesimi çıkarmıyım kavga etmeyelim diye olmuyo,annemgil boşver biz gelmeyiz gitmeyiz deselerde olmuyo neden böyle bi hayat sürüyüm ki,kendimi kasarak yaşamak istemiyorum ve bu konuyu çözmek istiyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım eşime,fevri mi çıkıyım artık yoksa ılımlı mı konuşayım?
Ne saçma sapan bu erkekler ya . Benimki de öyleydi . Sen git annene konuyu o açınca konuşursun durduk yere konuşma bence şimdi

Kv ve kp bize gelmiyor bizde kalmıyor yemeğimizi yemiyor diye beni önüne gelene şikayet ediyorlardı. İnatlaştım arayacagım varsa aramayı kestım 3 saat duracaksam 1 saate düşürdüm. Hem çocugunun yuvasına huzur verme hem de daha fazla ilgi bekle. Ha bu arada onlara gıdecegın gunde de annenlere git. Hem çektirsinler hem yüzlerini gör senın canın yok mu. Valla onların dedıgını yapacaksın dıye psıkolojını daha da bozarsan bebegıne bı faydan olmaz. Çocuguna da sana da yazık kavga etme gıtmıyorum deyıp gıtme ;)

O zaman kısasa kısas yapın.
Madem onun annesine haftada bir kez gidiyorsanız siz de annenize haftada bir gidin.
Laf edecek olursa da ben de bi ananın evladıyım deyin. Insan olan anlar bu cumleden

Saçmalık eşine dekı ben beni 9 ay karnında taşıyan bu yasa getiren annemi görmeye gidiyorum sende kendin annene git ne alaka benle senin annen de annen benimi özlüyor de de bişeyler ve buna izin verme saçma sapan ailenden kısıtlayan bir koca için ailenden mahrum olma bugün varız yarın yokuz ölümlü dünya onlar yüzünden zamaninizdan çalma herkes kendi annesine gitsin kv gidince noluyor hiçbir kv gelilini ozlemez benim esim desin varya bende annemde bütün ailemde kırar kafasını zaten kv hiç ağzını açamaz bu konuda ay bugünkü konular beni çok sinirlendirdi

Yani evet,ben ona babamla her gün görüş diye bi baskı yapıyo muyum? Kendi ailesi o kendi görüşsün,çocukların kıskançlığını yapıyolar,onlar çok görecekte biz az görücez diye çatlıyolar.

Genel tavrınız da bu şekilde ise normaldir eşinizin size tavrı. Neden ‘çatlasınlar’?
Çok kıymetli çocuklarınız için mi?
Ben dengeden yanayım.
Evliyim, iki de çocuğum var. Aileme de Canımı veririm.
Ama haftada 1 er ziyaret ederdik ikisini de.
Arada canım ister, ben fazladan giderim.
Ama bu sırada da Eşimin ailesinden öcü gibi kaçmam.
Çocuklarımı kıskanmam.
Onları torunlarını göstermeyeyim, Benim aileme göstereyim hesaplarına dahil etmem.

eşiniz bu düşüncelerinizi seziyorsa gördüğünüz muamele de normaldir.

Benim eşim değil de kv yapiyor bu hesabi. Orda şu kadar kaldin burda kalmadin hesabi yapiyor. O yüzden ben de anneme gitmeyi azaltmistim ama boyle de olmuyor. 12 yasinda engelli kardesim var ben büyüttüm. Bana cok düşkün ben de ona çok düşkünüm. Bana ihtiyaci var ilgilenmeme ders calistirmama. Annemin haftada bir gün nefes almaya ihtiyaci var. Ayrica annemin evi koskocaman. Ve annem uzakta oturuyor gidince kalmam gerekiyor. Kvmin bana ihtiyaci yok. Evi 10 dk mesafede. Iki odali ev. Bekar bir oglu daha var. Kapaliyim rahat edemiyorum. Kalmak istemiyorum. Kv ile anlasiyorum gitmek problem degil ama kalasim yok. Buraya da bunla ilgili konu açmıştım. 1 aydir kalmadik. Rahatladim valla. Herkes kendi evinde rahat eder. Annemde mecbur kaliyorum kardesim icin. Ekstra bir durum. Neyse velhasil eşim hesap tutmaz. Kv tutuyor o hesabi. Son ayda baya hesap kabardi valla ne olcak bilmiyorum :)))

Genel tavrınız da bu şekilde ise normaldir eşinizin size tavrı. Neden ‘çatlasınlar’?
Çok kıymetli çocuklarınız için mi?
Ben dengeden yanayım.
Evliyim, iki de çocuğum var. Aileme de Canımı veririm.
Ama haftada 1 er ziyaret ederdik ikisini de.
Arada canım ister, ben fazladan giderim.
Ama bu sırada da Eşimin ailesinden öcü gibi kaçmam.
Çocuklarımı kıskanmam.
Onları torunlarını göstermeyeyim, Benim aileme göstereyim hesaplarına dahil etmem.

eşiniz bu düşüncelerinizi seziyorsa gördüğünüz muamele de normaldir.
Kayınvalideye kendi yapıştırdığım damga değil kıskançlık,o öyle.Bana,ben o evi ananla keyif yap diye düzmedim diyende kendisiydi,çocukları arada bana bırak dediğinde yok bıraksam annem yakın anneme bırakırım ona da bırakmıyorum dediğimde yok hayır bana bırak diyen de o,annem çocuğu öpünce çocuğun yüzünü yıkayanda...daha anlatmıyım hümanist tavrını hakedecek kadın değil yani

Kurtulmanıza sevindim mi desem bilemiyorum
Kurtuldum ama çok su akti geçti ben çok yiprandim
Baktım ki eltim bu durumu kullanıyor gidip gidip yemeğini yiyip çekiliyor kenara ben sıkıntı çektiğimle

Eşimle tartışıp gitmeye kalkıyorum

Bende yiyip içip oturmaya başladım

Hatta bı sure sonra benim bile hoşuma gitmeye başladı hazır yemeği yiyip içip kalkmak hatta bazen de bulaşığı yıkamamak

Tabi bana bunu yıllardır yaşatan kaynananın hoşuna gitmedi bu durum

Baştan istemediğini belli etmeye başladı

Sonrada işte başka sorunlar oldu aramizda artık eskisi gibi gitmiyor uz

Ve evliliğin belli bı yılından sonra çocukça sorunlar kalkıyor ortadan eşle

Artık oturuyor evlilik sanırım

Back