- 31 Mart 2016
- 272
- 331
- 33
Ben boşandınız sandım kusura bakmayın :) Sorunlarınızı çözüp aile birliğinizi devam ettirmenize çok sevindim tabi...Kurtuldum ama çok su akti geçti ben çok yiprandim
Baktım ki eltim bu durumu kullanıyor gidip gidip yemeğini yiyip çekiliyor kenara ben sıkıntı çektiğimle
Eşimle tartışıp gitmeye kalkıyorum
Bende yiyip içip oturmaya başladım
Hatta bı sure sonra benim bile hoşuma gitmeye başladı hazır yemeği yiyip içip kalkmak hatta bazen de bulaşığı yıkamamak
Tabi bana bunu yıllardır yaşatan kaynananın hoşuna gitmedi bu durum
Baştan istemediğini belli etmeye başladı
Sonrada işte başka sorunlar oldu aramizda artık eskisi gibi gitmiyor uz
Ve evliliğin belli bı yılından sonra çocukça sorunlar kalkıyor ortadan eşle
Artık oturuyor evlilik sanırım
Biz henüz 3yıllık evliyiz ve şimdi bile ilk yılımıza bakınca ne saçma kavgalarımız varmış diyoruz,şimdi daha sakiniz,kavgalardan hemen sonra gelen “boşanalım” lafını söylemiyoruz,hoş eşim hiç demezdi hep ben derdim ve de kavgayı uzatmıyoruz ama bazı değişmeyecek şeyler de var galiba.
Eşim tek çocuk malesef,annesinin anne ve babası vefat etmiş,miras yüzünden kardeşleriyle yiğenleriyle küs,eşinin ailesiylede resmi,kayınvalidesiyle zaten küs,yani kimseleri yok.Bu yüzden bana kendilerini mecbur kılıyolar.Devamlı bir olalım devamlı görüşelim,biz bize olalım bizden başka kimse olmasın,istekleri bu.
Yemek yiyip kalkma konusuda herkes diyo aslında kullan onları keyfine bak diye ama yapamıyorum.Kv bana iş yükleme derdinde olmadı hiçbir zaman,kendi bana bırakmadan yapar ama bende bunu kullanamadım ahlaklıca değil çok riyakarca değil mi? Kendime saygımı yitiririm galiba...