- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
- Konu Sahibi sevgimnevam
-
Niyetinizi bilemem ama konudaki üslubunuz iyi niyet olarak geçmemiş ki bu kadar insan eleştirmiş. Haksız yere kimseyi gömmez KK.Var hepsi alışmışlar böyle ben mi yanlış düşünüyorum iyi niyetimle akıl danışmak için yazdım keşke anlayarak cvp verseler
Yine tuvalette bir yere ıslak mendil koyulabilir.Hayır değil işte. Klozet ayrı yerde el yıkanan yer farklı yerde. Bu da tuvaletten çıkarken onları el yıkarken görmüş.
Taharet bittikten sonra elini üstüne sürüp eteğini çekiyor sonra çıkıp yıkıyor eliniTam olarak anlamadim. Sol eliyle taharetleniyor ve elini hic yikamadan mi geliyor yaniniza?
İyi niyet derken?Kayınvalidenizin bütün tuvalet macerasını öğrendik sayenizdeVar hepsi alışmışlar böyle ben mi yanlış düşünüyorum iyi niyetimle akıl danışmak için yazdım keşke anlayarak cvp verseler
Musakkakta olaydı iyiydiDon: “Ben ne alaka “
Anlıyorum neyse bisey demiyorum dogrudurNiyetinizi bilemem ama konudaki üslubunuz iyi niyet olarak geçmemiş ki bu kadar insan eleştirmiş. Haksız yere kimseyi gömmez KK.
"Çok da takıntlı değilim"Kızlar belki saçma bi soru olacak ama çok sıkıntılı bu süreç benim için eşimin ailesi bize gelmek istiyor bebeğimiz oldu 6 aylık şuan ama gel gelelim ki bi ara bize geldiler bunlar tuvalette uzun kalıyorlar çıkınca sol el ile kapıyı açıp kapatıyorlardi bi şekilde konuyu açtım namaz kılan insanlar büyük tuvalet sonrası nasıl temizleniliyor diye işte ben anlattım dedim sol el ile temizleniyor sağ el ile üstümü toparlıyorum kapı kolunu musluğu sağ el ile açıp kapatıyorum eşimin annesi ben iyice duruluyor sonra üstümü çekiyorum dedi benim sizin gibi 1 tane donum yok iki elini de kullanıyormuş yani boku ole su ile yıkayıp aritip üzerini çekip dışarıda elini yıkıyor 1 kere sabunla tamam şimdi hepsi böyledir eminim koy de yaşıyorlar eşim hep köylü insan diyo bizde köyde büyüdük ama böle olmaz bende istemiyorum gelmesinler bahane uyduralim diyorum bebeğim 6 aylik kucaklayacaklar gitseler evin hangi tarafını temizlicem ben kapıları perdeleri koltukları halıları bebeğim küçük yapamam zaten bulaşan bulaşır çocuğu alacaklar ben onlardan alcam biz kendi odamıza gideceğiz yatağa gircez mikropLr buluşacakta bulasacak vallahi kafayı yicem toz toprak değil ki sil süpür gitsin çokta takıntılı değilim ama bu tuvalet konusu hassas noktam ne yapacağım ben
El yıkama ve dona da el atsa da biz de bi uyusak yavKomutanınben sıyırdım iyice
Tuvalet kağıdı yok mu?Niye üstüne siliyor?Taharet bittikten sonra elini üstüne sürüp eteğini çekiyor sonra çıkıp yıkıyor elini
Üstüne mi sürüyor aman Allahım ben sizi iyi anlıyorum takıntınız var ben de wc ve el yıkama konusunda çok takıntılıyım ama eş ailesi gelecek başka yolu yok dezenfektan iyi bir seçenekTaharet bittikten sonra elini üstüne sürüp eteğini çekiyor sonra çıkıp yıkıyor elini
Bu gece bizim rüyalar: tahareti düzgün almadığı için komutan tarafından yakalanan kv. Kv'yi komutana bildirenlere hediye don ve kv ile konu sahibini barıştırmaya çalışan manavvjsjvjsjKomutanınben sıyırdım iyice
Siz üstüne sürüyor tuvaletten çıktıktan sonra yazabilirdiniz.B .. ,don detaylarına girmişsiniz.Var hepsi alışmışlar böyle ben mi yanlış düşünüyorum iyi niyetimle akıl danışmak için yazdım keşke anlayarak cvp verseler
"Çok da takıntlı değilim"premses sendromlu arkadaş onlar
Ne diyeyim haklısınız"Çok da takıntlı değilim"premses sendromlu arkadaş onlar sizin üstğnüze zıçmaz ama sizde onların agzına zıçacak potansiyel var
Fare tapınağını izledikten sonra hiç bir şey koymaz banaBu gece bizim rüyalar: tahareti düzgün almadığı için komutan tarafından yakalanan kv. Kv'yi komutana bildirenlere hediye don ve kv ile konu sahibini barıştırmaya çalışan manavvjsjvjsj
Var hepsi alışmışlar böyle ben mi yanlış düşünüyorum iyi niyetimle akıl danışmak için yazdım keşke anlayarak cvp verseler
Don dediğim onların deyimi ile koca Don derler şalvar tarzı bi şeySiz üstüne sürüyor tuvaletten çıktıktan sora yazabilirdiniz.B .. ,don detaylarına girmişsiniz.
Allah iyiliğinizi versinBu gece bizim rüyalar: tahareti düzgün almadığı için komutan tarafından yakalanan kv. Kv'yi komutana bildirenlere hediye don ve kv ile konu sahibini barıştırmaya çalışan manavvjsjvjsj
Allah iyiliğinizi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?