- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.347
- Konu Sahibi sevgimnevam
İsterse biz sağ ayağımızı kullanalım içine sinecekseDirsekle açsınlar falan dememiş bak takdir ettm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsterse biz sağ ayağımızı kullanalım içine sinecekseDirsekle açsınlar falan dememiş bak takdir ettm
Ne dediniz eşinizin ailesineYıkarken kullandığınız elinizle kapıyı açmayın mı?Takip niye edeyim denk geldi mutfaktan çıktım gördüm ben herkesin normal olması gerektiği gbi yaptığı sanıyordum ama farklıymış
Zıçmasınlar benm tuvaletimede diyebilirdi ama sonuçtaİsterse biz sağ ayağımızı kullanalım içine sinecekse
Takip niye edeyim denk geldi mutfaktan çıktım gördüm ben herkesin normal olması gerektiği gbi yaptığı sanıyordum ama farklıymış
Ben olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum sağlık acisindanIyyyy iğrençsiniz ya. Ne kadar ayıp.
Ben de şeyi anlamadım tuvalette uzun duruyorlar kısmınıBiz solaklar ölelim o zaman
Hanımefendi ayıp ya insanların tuvalette kalma süresinden girmişsiniz, b.kla ve donla devam edip köylü olmalarından çıkmışsınız. Bir de bunu buraya yazmışsınız.Ben olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum sağlık acisindan
Uykusuz kaldık yav tam kk lık bir gece offf konu da tam kkBu gece neler oluyo bu millete yaaaavvvv
Var hepsi alışmışlar böyle ben mi yanlış düşünüyorum iyi niyetimle akıl danışmak için yazdım keşke anlayarak cvp verselerBenim bir arkadaşımında böyleydi evi mecbur bol bol çamaşır suyu ile temizlik yapılıyordu evde.
Yani ben şeye çok şaşırdım, denk geldiniz ama siz bu konuyu oturup, böyle ayrıntılı nasıl konuştunuz. Baya donunu çekmesine kadar anlatmış kayınvalide çok şaşırdım.
Söyle peçete tutsunlar ellerine kapıdan çıkıp, musluğa dokunurken. Ya da tuvaletin olduğu yere tuvalet ıslak mendillerinden koy.
Ya bazen gerçekten insan hayret ediyor.Ben de şeyi anlamadım tuvalette uzun duruyorlar kısmını
Islak mendil süper fikir.Lavabo tuvaletin içinde değil mi?
Ben hala komutandaydım ya hızlı geçiş oldu barıştırmak isteyen askeri birlik ile tek donlu kvUykusuz kaldık yav tam kk lık bir gece offf konu da tam kk
Yahu ben demedim eşim onlar ole görmüş temiz olduğunu düşünüyor dedi asla öyle biri degilimHanımefendi ayıp ya insanları tuvalette kalma süresinden girmişsiniz, b.kla ve donla devam edip köylü olmalarından çıkmışsınız. Bir de bunu buraya yazmışsınız.
Heralde öyle olmuş ki kayınvalide benim 1 donum yok,değiştiririm demiş.Yani ben şeye çok şaşırdım, denk geldiniz ama siz bu konuyu oturup, böyle ayrıntılı nasıl konuştunuz. Baya donunu çekmesine kadar anlatmış kayınvalide çok şaşırdım.
AhahahahhaKomutanın ben sıyırdım iyice
Siz de acelece gece gece buraya üye olup bu konuyu açmışsınız bana çok ayıp geliyor bunlar.Yahu ben demedim eşim onlar ole görmüş temiz olduğunu düşünüyor dedi asla öyle biri degilim