Arada kaldım

Tam ben sizi az çok anlayabiliyorum diye lafa girecektim ama kedi kovduran kişi olduğunuzu farkettim. Neyse yine de az buçuk anlayabiliyor gibiyim çünkü benim kaynanada beni hamileliğimde ve lohusaligimda deli etmişti ama haklı değilsiniz. Benimki assssla yalnız bırakmıyordu. Ya bişey olursaymis. Eşimi de çok doldurmuştu o dönem bu konuda. Eşim de gece mesaisi sık olan biri ve kaynana en çok da bunu kullandı. Tüm hastalıklar gece çıkar yalnız kalamazsiniz dedi hep hala da diyor. Önce bi kırkı çıksın,3 aylık olsun,6 ay olsun ek gıdaya başlasın diye diye aylarca yakamdan düşmedi ve öyle sizin ki gibi mantıklı gerekçelerle de yapmadı bunu. Sürekli çatışma halindeydim. Hep ama hep kendi doğrusunu dayatti. Batıl inanç merakından bahsetmiyorum bile. Sizinki yine haklı benimki cidden yanlış şeyler iddaa ediyordu hala da öyle. Sürekli de elestirirdi. Şimdiki aklım olsa kim ne düşünürse düşünsün der kovardim salak gibi yeni anneligin şokuyla bişey diyemedim. Biraz da eşimle tartışma kaldıracak gücüm yoktu o dönem. Şu an sağda solda gelin bakamiyordu ondan o kadar kaldım diyormuş Bence öyle bir kaynananiz olduğu için şükredin ve durduk yere kadına kurulmayin. Sorunlu,herseye karışan kaynana gormemissiniz siz.

İki haftadir ayni konuyu aciyorsun bacim,niye bu kadar takıntı haline getirdin kv?
Annen hasta zaten,yalniz kalma diye destek olmak istiyor kadin
Ama her konununda kv isyanın var yardim ettigine emin misin?

İlk defa gelininden daha bilinçli bir kayınvalide gördüm. Siz doğurup ona verin o büyütsün bence.

Ben sizin eski konunuzu da hatırladım. Kadını kullanıp bir de şikayet ediyordunuz. Değişik ya insanoğluna yaranmak çok zor. Asıl kadıncağıza üzüldüm ben.

maşallah ne güzel, ne anlayışlı kayınvalideniz varmış, benim değil kayınvalidem annem bile yanımda değildi doğum sonrası, herşeyle tek başıma uğraştım
keşke biri de benim yanımda kalıp evimi derleyip toparlasa, iki tas yemek yapsa idi ve hatta misafir çağırma sakın diye desteklese idi
ben gece yarısı suyum gelince apar topar hastaneye gittiğimde annemden eşyalarımı getirmesini rica ettim ama ev darma dumandı öyle apar topar çıkmıştık, dedim annem evi bi şöyle toplar heralde ama hastaneden çıkıp eve girdim ki ev bıraktığım gibi tabii yapmak zorunda değil ama yapsa ne güzel olurdu

neyseeee, böyle konularda lohusalıklarımdaki yalnızlıklarım geliyor aklıma, içime attığım herşey gün yüzüne çıkıp üzüyor işte

söylediği şeylerde bir kötülük yok aslında aksine hep sizin ve bebeğinizin iyiliği için ama madem yalnız daha rahat edeceğinize inanıtorsunuz güzelce konuşup çözebilirsiniz bence, anlayışsınız bir kadına benzemiyor kayınvalideniz

Daha önceki konulardan hatırlıyorum sizi; kvnizi evcil hayvanından etmiştiniz rahatsız oluyorum diye. Yemek yapıyor ocak silmiyor diye şikayet ettiniz . Bu arada anneniz rahatsız ve sizinle yaşıyordu. Ona gelince laf ettirmiyorsunuz. Kv hepinize sabah kahvaltı filan hazırlıyor hizmetçilik yapıyor resmen annenize yelek örüyor siz bencilsiniz bence ,bilmiyorum keşke üremeseniz ya! Kediyi sokağa attıran başka cana acımayan biri anne olmamalı bence ! bir de kv uyarıları çok bilinçli bence bebekle ilgili evet tv açmamak sıkıcı ve abartı olur ama bebeği kimse öpmesin ve 40 gün kimse gelmesin konusunda çok haklı bence. Kv yi başınızın üzerinde taşıyın şükür namazı kılın bence melek gibi kadın. Allah onu sizden korusun

Kayınvaliden yine haklı yine haklı Hep haklı!

Bu sitede bazı kadınlar doğum sonrası kv herkesi eve çağırdı ev dolu, lohusa halimle kv ve ev işleriyle uğraşıyorum diyor. Senin kv. Haklı olarak 40 gün eve kimse gelmesin, bebek TV ye radyasyona maruz kalmasın demiş. Keşke her kv böyle iyi niyetli , yardımsever olsa

Kayinvalideniz yanlış bir şey söylememiş sorun sizde

Kayınvaliden senden kurtulur inşallah, çok üzülüyorum o kadına kedi meselesini duyduğumdan beri. Sen ne biçim insansın, madem istemiyorsun ne diye kadını evinden edip yanına getirdin doğum öncesi. Bi de zavallı hayvanı sokağa attıran kadın beni geçenki konudan engellerken vicdansız yazmış, senden ala vicdansız var mı? Kendin düşersin sokaklara umarım

İlk çocuğum canım.. umarım sağlıklı atlatabilirim kimseyi kırmadan..

Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum .. Yavrum sağlıkla gelir inşallah..

Yok yapmaz asla .. yapana da lafını der;yanlış olduğunu söyler.. ama çocuğumu benden çok sahiplenir gibi görünmesine sinir oluyorum. Ben onun annesiyim nihayetinde.Ben her seferinde olmaz olur mu öyle şey deyip uyarıyorum ;o bunun farkında .. hatta bazen bozuluyor ben normal konuşmaya devam ediyorum o da sonra normale dönüyor..Dönmese de kendi bilir ; şuan önemli olan çocuğum ve ben… ama lohusalık gibi bir dönemde ruh halim nasıl olur bilmiyorum.

O zaman kırıcı olabilirim.

Kızım sen manyak mısın? Bu kadını pamuklara sar sarmala. Söylediklerinin hepsi doğru. Tv hiç açmayın 4 yaşına kadar. Bebekte uyaran eksikliği sorun olmasın. İlk 40 gün kış ayı misafir almayın tabi ki. Bebek hasta olup hastanede yatınca görürüm ben sizi. Kaynanı öp başına koy söylediklerinin hepsini yap! Kendini biraz geliştir

Kadin gayet hakli ve iyi niyetli, begenmiyorsan cagirmayacaktin konu sahibesi.

Ben o KV yerinde olsam gelmezdim , bu tavirlari cekmezdim. bence sen kendi anani cagirip ona triplen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…