Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
İstanbuldayım ayrıca.bu düz vites araba kullanma işi çok abartılıyor.alt tarafı arac yavaslayınca vites düşürüp hız artırınca vitesi de artıracaksınızBen düz vites kullanıyorum.bir zorlugu yok.sıfır araç tercih ederdim
6 senedir otomatik araç kullanan biri olarak kesinlikle otomatik alın ben yıllardır araba kullanan biriyim ama şuan manuel araç verseler kullnamam biraz yüksek verip otomatik alın kesinlikle hem konforlu hem kaza oranı daha az olur sürekli vites atmak yokuşlarda cikamamazlik arabanın stop etmesi ay yok almayınMerhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
En boş ve motor hacmi düşük bir araçtır dedi eşim de. Evet bir de aylarca beklemek gibi durumlar var.yani full paket olmamasına ragmen clio 5 2020 model arabayı mayıs ayında 140 bin liraya almıştık. şimdi çok şaşırdım. hatta şuan 5 ay sonrasına gün veriliyor dedi arkadaşım ( bu işle uğraşan biri)
En boş ve motor hacmi düşük bir araçtır dedi eşim de. Evet bir de aylarca beklemek gibi durumlar var.
Konu sahibi bence şu an ihtiyacınızı görecek olan i20yi alın, madem acemisiniz de onda pekiştirin. Fiyatlar kolay kolay düşmeyecek istediğiniz zaman satar 0 bir araç alırsınız.
Merhaba kk nın güzel kadınları
Olay bu değil. Dur kalk trafikte o vites insanı mahvediyor. Mesela benim 3 saat süresince köprüyü geçemediğim olmuştu. O ayak debriyajın üstünde titremeye sekmeye başlıyo biliyosunuz yani.. Otomatik iyidir.İstanbuldayım ayrıca.bu düz vites araba kullanma işi çok abartılıyor.alt tarafı arac yavaslayınca vites düşürüp hız artırınca vitesi de artıracaksınız
Manuele de alılırsınız sorun yok. Biraz daha zaman alır belki ama ilerde tüm arabaları rahatlıkla kullanırsınız. Ben arabamı otomatik aldım manuel kullanamıyorum. Ablam 10 yıldır manuel kullanıyor kamyonet bile kullanıyor. Otomatik rahat tabiMerhaba kk nın güzel kadınları
Siz vitesi hiç biseye degismeemMerhaba kk nın güzel kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?