Araç kullananlar yardımcı olur musunuz?

Eğer hiç manuel kullanmadıysan kesinlikle düşünme. Ben manuelle başlamam rağmen otomatikten sonra kullanmak istemedim bir daha. Geri kaydırma yapması, dur kalk, vites değişimi, depriyajı gerçekten sıkıntı. Eşin seni geçiştirmek için söylemiş, kesinlikle kabul etme.

İstanbulda yaşıyorum. Aracım düz vites. Sol ayağımın içine edildi. Söyleyeceklerim bu kadar..

Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Clio sağlam bir araba değil ki.Ben olsam i20 alırdım kmsi iyi ise.

Hiç otomatik kullanmadım ama seviyorum vites atmayı, mazoşist miyim neyim :dondurma:

0 clio o kadar ucuz muymuş ya?
Kesinlikle otomatik, düz vites boşuna yorgunluktur.
yani full paket olmamasına ragmen clio 5 2020 model arabayı mayıs ayında 140 bin liraya almıştık. şimdi çok şaşırdım. hatta şuan 5 ay sonrasına gün veriliyor dedi arkadaşım ( bu işle uğraşan biri)

Ehliyeti yeni almissiniz trafikle isim geregi cok hasir nesir oldugum icin size sunu soyleyebilirim otomatik vitese alisan manuel kullanamaz zorlanir ama manuele alisan otomatigi cok rahat kullanir🤷🏻‍♀️ Ben manuelciyim 😂😍

Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Otomatiği tek geçerim. Bence kaza riskini de azaltıyor. Eğer acemi Sürücü iseniz sıfır araba almanız bana hiç mantıklı gelmiyor. Acemiliği atmak için ikinci el ve tercihen orta halle bir araba daha iyi olur. Acemiliğinizi atınca sıfır araba alırsınız

ay, benim esim de duz vites arac aldirdi bize hep,
cunku o cok rahat kullaniyor duz vitesi, fiyat dusuyor duz viteste de tabi, ya da ayni fiyata daha iyi ozellikli bir arac alabiliyor.

Ama ben bir kez otomatik vites kullandim ve o gunden sonra duz vitese elveda dedim, nasil buyuk bir rahatlik,
hem de sizin benim gibi cok deneyimli olmayan suruculer icin bulunmaz nimet diyeyim, o kadar.

Sakin esinizin sozlerine kulak asmayiniz, otomatik viteste israrci olunuz.

Otomatik vites kadar rahatı yok ama ticari kafada bakınca eşiniz haklı bence bir cesaret eşinizi dinleyin düz vites arabayı öğrendikten sonra her türlü arabayı sürersiniz

ışim dolayısiyla küçük bir şehirdeyim ama 1 yıl sonra istanbulda kullanacagım
Araba kullanamıyorum ama 35 yıl İstanbul'da yaşadım, İstanbul trafiğinde manuel araç kullanmak akıl kârı değil. En iyi şöförüm diyen bile orada otomatik kullanıyor. Manuel kullanmak fantezi isteyen için makul olur.
Arabayı siz kullanacaksanız önemli olan sizin ne istediğiniz.

uzun yıllar düz vites kullandım , son 2 senedir otomatık kullanıyorum ,
özellıkle yokuşlarda allaha yapana edene bulana kocama herşeye dua ediyorum o derece ,
çünkü yokuşları düz viteste sevmiyorum

Manuel herkesin harcı değil doğru konuşmak gerekirse.. Özellikle bayan için zor. Boşuna macera aratmasın eşin.Sonra satıp diğerini alcaz diye debelenirsin. Ben manuel kullanıyorum. Yokuşta geri kaydırır seri hareket edemeyebilirsin vs vs.. manueli ancak evet ben yaparımda severimde diyenler kullanır. Manuel alıp beceremeyip satan çok bayan tanıyorum, dediğim gibi maceraya gerek yok

kesinlikle otomatik, hele 1 sene sonra istanbulda kullancaksanız.. Buraya gelince anlarsınız ne demek istediğimi

Back