- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Clio sağlam bir araba değil ki.Ben olsam i20 alırdım kmsi iyi ise.Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Müthiş yorum!!Tabiki düz vites arabayı eşiniz kullanacak siz de alışana kadar kim ölee kim kalaa.O yüzden aklınız varsa otomatik alınOtomatik alin ,siz manuele alisana kadar esiniz,kullanir aracin yuzunu goremezsiniz
yani full paket olmamasına ragmen clio 5 2020 model arabayı mayıs ayında 140 bin liraya almıştık. şimdi çok şaşırdım. hatta şuan 5 ay sonrasına gün veriliyor dedi arkadaşım ( bu işle uğraşan biri)0 clio o kadar ucuz muymuş ya?
Kesinlikle otomatik, düz vites boşuna yorgunluktur.
Otomatiği tek geçerim. Bence kaza riskini de azaltıyor. Eğer acemi Sürücü iseniz sıfır araba almanız bana hiç mantıklı gelmiyor. Acemiliği atmak için ikinci el ve tercihen orta halle bir araba daha iyi olur. Acemiliğinizi atınca sıfır araba alırsınızMerhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
En boş modelidirSıfır araç nasıl 122 bin oluyor?
Araba kullanamıyorum ama 35 yıl İstanbul'da yaşadım, İstanbul trafiğinde manuel araç kullanmak akıl kârı değil. En iyi şöförüm diyen bile orada otomatik kullanıyor. Manuel kullanmak fantezi isteyen için makul olur.ışim dolayısiyla küçük bir şehirdeyim ama 1 yıl sonra istanbulda kullanacagım
uzun yıllar düz vites kullandım , son 2 senedir otomatık kullanıyorum ,
özellıkle yokuşlarda allaha yapana edene bulana kocama herşeye dua ediyorum o derece ,
çünkü yokuşları düz viteste sevmiyorum