Araç kullananlar yardımcı olur musunuz?

Sifir clio o paraya degil,gercekte yok yani reklam sadece. O paket bu ozellik eklendi deyip 140-150 bin isterler sizden haberiniz olsun. Bir de aylarca beklersiniz. Ikinci el otomatigi alin hemen cikin trafige. Bosa beklemeyin. Ayar ve segment olarak iki arac da ayni zaten ha clio ha hyundai.

Bi bayan olarak kesinlikle otomatik diyorum. Bizim arabamızda manuel ki ben manuel ehliyeti çok isteyerek heveslenerek almıştım ama iş öyle olmuyomuş. Sürekli vites değiştir dur kalklarda sıkıntı vs. Hala yoğun trafik olan yerlerde kullanmaya korkuyorum. Ehliyeti alalı 6 sene oldu ama 1 senedir anca yeni yeni kullanıyorum. Otomatik olursa kimse tutamazdı beni 🤣

Ben ehliyetimi Manuel almistim ama sonradan panik yaptım esimjn manuel arabasini sürmek istemedim onu satıp ustune koyup otomatik aldik otobüs derdinden kurtuldum ne gerek var otomatik varken stres olmaya manuelle bir de istanbula tasisinlcakms. Bir de yenj cikcaksaniz trafiğe 0 almamak en mantiklisi ben aldığım gün evin otopark avmsi gibi olan kolonuna tamponu surttum acayip uzulmstm.

Ben düz vitesle alıştım sonraki ilk arabam otomatikti.Bana göre düz vites amelelikten başka birşey değil 😄

Duz vites daha cok seviyorum ben, zevkli geliyor.
Ama İstanbul'da yasasam otomatik tercih ederdim sanırım.

otomatik kesinlikle. hem yakıt tüketimi hem kullanım kolaylığı. 2 3 yıllık temiz bi otomatik iş görür 0 yoksa o fiyata.

Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Burda otomatik diyenler olacaktır ama her erkek aynı şeyi söylüyor piyasası iyi değil otomatigin vitese alisiyorsuj zaten arabada illaki 😌

Yeni şoföre sıfır araba alınmaz.
Aynı zamanda yeni şoföre düz vites de alınmaz.
:)
Bak dedigin doğru eşim carparim diye 2001 model uno aldı
Hüngür hüngür ağladım arabayı kaldiramayinca 🤷🏼‍♀️
Tamponu carptim iki ay sonra ama plastik olduğu için kirilmadi eski araba şart :)

ehliyet zaten mecburen düz viteste alınıyor, not düşmüşsünüz de ehliyeti zaten düz viteste aldım diye..

istanbulda yaşamasam düz vites kullanırdım kesinlikle çünkü otomatik viteste araba sizi yönetir. sollarken kalkış gücünüz vs arabaya bağlıdır daha çok. manuelde aracın hakimi %100 siz olursunuz.
ama istanbulda manuel vites insanın intihar etmesi gibi bişey bence. o nedenle otomatik kullanıyorum.
siz de 1 sene sonra madem buraya geleceksiniz manuel alın derim.

ehliyet otomatikten de alınıyor artık ama onu alırsan duz kullanamıyorsun.

Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Kesinlikle sıfır olanı alırım👍👏

Opel corsa ile başladım cok rahattı tam bayan arabası şimdi jetta kullanıyorum biraz daha zor park sıkıntısı acısından yoksa sürüşü muhteşem :KK53:

Back