Ben şöyle düşünüyorum otomatik vitese alışmak manuelden daha kolay. Ben galiba manuel seviyorum ondan da olabilir nedense manuel alın diyorumMerhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
ışim dolayısiyla küçük bir şehirdeyim ama 1 yıl sonra istanbulda kullanacagımBuyuk ve trafik yogunlugu olan bir sehirde yasiyorsaniz kesinlikle otomatik vites ama nispeten daha sakin, trafikte fazla dur-kalk yapmayacaginiz bir sehirdeyseniz duz vites rocks
Esim hic kullanmaz sevmiyor araç kullanmayıOtomatik alin ,siz manuele alisana kadar esiniz,kullanir aracin yuzunu goremezsiniz
Kesinlikle i 20 otomatik vites derimMerhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Otomatik al benceMerhaba kk nın güzel kadınları
Aslında ehliyeti duzde aldim hic panik degildim rahat aldim sevdim manueli ama 1.5 yasinda bebek var offf çok zor karar vermekBen ikisini de denedim ve düz vitesi kullanamamıştım yani kullansam da rahat değildim ve paniktim korkuyordum. Düz vites angarya. Otomatik tavsiye ederim. Ama otomatiğin ikinci elinde çok dikkat lazım. Eğer şanzumanında sorun varsa çok çok masraflı. Babamın yeni aldığı 2.elin otomatiği bozuldu 10 bin fln masraf etti.
kullanmak size bağlı mesela Bn düz kullanamam ama kuzenim 40 yıllık şoför gibi kullanır. Eğer biraz daha çıkabiliyorsanız sıfır alma imkanınız varsa deneyin bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?