- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
Bn de düzde almıştım ama bazı sorunlar yaşadım panik ataktan dolayı kullanamadım sonra eşim baya alıştırdı ama yine de kafam rahat etsin diye dik düz vites işine girmiyorum ztn korona döneminde Bn evdeyim eşim gidip geliyor işe. Sizin bnm gibi bir sorununuz yoksa her zaman sıfır daha iyidirAslında ehliyeti duzde aldim hic panik degildim rahat aldim sevdim manueli ama 1.5 yasinda bebek var offf çok zor karar vermek
Araci sen kullanacaksin. Otomatik mi duz mu kullancaksin ona karar vermelisinMerhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
O zaman degistirmeyecekseniz bu 1 yil icinde, kesinlikle otomatikışim dolayısiyla küçük bir şehirdeyim ama 1 yıl sonra istanbulda kullanacagım
Ehliyeti düz vitesle aldıysanız bence öyle devam edin. Ben 2014ten beri düz vites kullanıyorum. Zaten arabaya alışınca sizde alışıyosunuz.Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
ilk kullandigin zamanlarda devrini ayarlayacagim arabayi kaldiracagim diye titreyen bacagina felc indi sanmaktirÇok trafik olan şehirlerde düz vites pişmanlıktır, sol bacağa giren kramplardır, ameleliktir.
Otomatikten şaşmaMerhaba kk nın güzel kadınları
Hayalimdeki arabaKesinlikle i 20 otomatik vites derim
ışim dolayısiyla küçük bir şehirdeyim ama 1 yıl sonra istanbulda kullanacagım
Bir kadın kullanacaksa tabiki otomatik. Zira düz vites kullanmak herkesin harcı değil.Merhaba kk nın güzel kadınları
3 manuel 1 otomatik arabam olduMerhaba kk nın güzel kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?