İstanbulda o dur kalklar menisküs eder insanı. Kesinlikle otomatik. Burda düz vitesi düşünme bile benceışim dolayısiyla küçük bir şehirdeyim ama 1 yıl sonra istanbulda kullanacagım
Burda otomatik diyenler olacaktır ama her erkek aynı şeyi söylüyor piyasası iyi değil otomatigin vitese alisiyorsuj zaten arabada illakiMerhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Bak dedigin doğru eşim carparim diye 2001 model uno aldıYeni şoföre sıfır araba alınmaz.
Aynı zamanda yeni şoföre düz vites de alınmaz.
:)
Kesinlikle sıfır olanı alırımMerhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Sen otomatikcisin demekotomatik iki aracımı da otomatik aldım cok rahattı..kesınlıkle bayanlara otomatik vites en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?