Araç kullananlar yardımcı olur musunuz?

Arac fiyatları ne uçmuş yaa ben ne ara alacağım acaba?
Ben de acemiyim ama arac alacak olsam manuel isterdim, iyice pekistikten sonra otomatiğe geçerim diye düşünüyorum. Hele ki sıfır arac bulmak zorken sıfır alin derim ileride değiştirmek isterseniz otomatik alirsiniz ama ikinci eldense sifir tercih ederdim

Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Hepsimi boylr soyluyor bu kocalarin benim de pratigim yok esim alisirsin yaparsin sen diyip manuel aldi ve kucuk bebegim var pratik yapmama izin vermiyor arabada kapida kuzu kuzu yatiyor isime yaramadi yani. Siz benim dustugum hataya dusmeyin otomatik alin

Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Edit. Herkese yorumları için teşekkür ederim manuel ne kadar eşimi cezbetsede sizi çogunlugu dinleyip otomatik ikinci el aldım dün .😇 iyiki varsınız😍😍😍😍

İstanbulda otomatikle bile yoruluyor insan trafikte. Bir de düz hiç düşünemedim 🙈

Sıfır arabanin düz vitesi de zaten otomatik kadar rahattır. Yokuş kalkış desteği vardır yokuşta geri kayma yapmaz. Bence sıfır araba almak daha mantıklı yani ben olsam Manuel sıfır tercih ederdim. Karar sizin

ışim dolayısiyla küçük bir şehirdeyim ama 1 yıl sonra istanbulda kullanacagım
Her ikisinide deneyimlemis biri olarak diyorum ki otomatik alin rahat edin. Gecti artik o isler yok iyi sofor manuel kullanir falan. Aracin sifir olmasindan ziyade ikinci el piyasasida onemli. İ 20 nin herturlu gideri var. Hayirli olsun simdiden

zerenteacher zerenteacher neye güldün canım gülüncek bir şey yazmadım çünkü?
İnan seninle alakası yok, kadınların araba konularında kesin yargı bildiren cümleler kurması gülümsetiyor beni o yüzden . Mesela Renault sağlam değil demişsin ama neye göre ? Geçen bir kaza gördüm Renault megane ve Opel insignia çarpışmış , Opelin sağ taraf göçmüş ama Megane de sadece çamurluk göçmüştü . Az önce birisi Clioya 122 bin vermem yazmış , sanırsın ömrü hayatı boyunca audiye mercedese BMW ye binmiş , he binmiş de olabilir bilemem ama yani böyle komik görünüyor işte bilmem anlatabildim mi :)

İnan seninle alakası yok, kadınların araba konularında kesin yargı bildiren cümleler kurması gülümsetiyor beni o yüzden . Mesela Renault sağlam değil demişsin ama neye göre ? Geçen bir kaza gördüm Renault megane ve Opel insignia çarpışmış , Opelin sağ taraf göçmüş ama Megane de sadece çamurluk göçmüştü . Az önce birisi Clioya 122 bin vermem yazmış , sanırsın ömrü hayatı boyunca audiye mercedese BMW ye binmiş , he binmiş de olabilir bilemem ama yani böyle komik görünüyor işte bilmem anlatabildim mi :)
Yani kimin nereden çarptığı da önemli.Bu tercih meselesi ben de clioya 122 bin vermem.Vermedim onun yerine 2.el golf tercih ettim.Çünkü Clio bir wolkswagen gibi olamaz..Bence clioya 122 bin vermek istememek çok da komik değil

122 bine yok ama birazcık daha fazlasına 2.el var çünkü yeni aldık sayılır.Zaten yine de yeni ehliyetle kullanacak arabayı her türlü 2.el mantıklı konu sahibinde.
Size de hayırlı olsun , Allah kazasız kullanmayı nasip etsin . Bir şeyi körü körüne savunanlardan değilim hiç bir zaman ,babam da Audi Q5 var, bu pandemi döneminde kimsenin arabasına binmeyeyim toplu taşımaya girmeyeyim diye bana araba lazım olunca 2016 otomatik Clio aldık , çok arabadan anlamam benim arabayı babam kullandı , gayet de iyi dedi , aynı model şartlardaki golf o zaman 160 bin liraydı arada 60 bin lira vardı , fiesta ve Kia Riolarda aynı civardaydı ama arkadasımda Rio var dehşet yakıyor memnun değildi, fiestanında şanzımanında kronik sorunlar varmış ondan eleyip Clio aldım . Şuan genel olarak memnunum , Allah herkesin gönlüne göre versin , hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah

Size de hayırlı olsun , Allah kazasız kullanmayı nasip etsin . Bir şeyi körü körüne savunanlardan değilim hiç bir zaman ,babam da Audi Q5 var, bu pandemi döneminde kimsenin arabasına binmeyeyim toplu taşımaya girmeyeyim diye bana araba lazım olunca 2016 otomatik Clio aldık , çok arabadan anlamam benim arabayı babam kullandı , gayet de iyi dedi , aynı model şartlardaki golf o zaman 160 bin liraydı arada 60 bin lira vardı , fiesta ve Kia Riolarda aynı civardaydı ama arkadasımda Rio var dehşet yakıyor memnun değildi, fiestanında şanzımanında kronik sorunlar varmış ondan eleyip Clio aldım . Şuan genel olarak memnunum , Allah herkesin gönlüne göre versin , hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah
He tahmin ettim aslında sizde clio olduğunu bence bayana giden arabalardan biri😇Allah kaza bela vermesin aminn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back