Flört böyle bişey değil, adam taciz etmiş resmen yoklamış niyet ölçmüş, memur olduğu için de korkup daha ileriye gidememiş, kızı hemen aldığı yere bırakmış, bu şekilde Flört edilmez hem de ilk görüşme...Çocuk sapık değil dümdüz flört etmiş ama sen oralı olmamışsın pek. Birbirinizin hareketlerini de yanlış yorumlayınca böyle bir olay olmuş. Böyle şeyler olur. 20 yaşındasın ve insanlar seninle flörtleşmek isteyebilir. En iyisi en başından böyle bir niyetin olmadığını insanlara söylemek. İletişimde açık olman ve insanlara neyi isteyip neyi istemediğini söylemen gerek. Bu sadece arabaya bindiğin zaman başlayan bir şey değil muhtemelen. Çocuk en başından beri seninle flört ediyor olabilir. İnternetten tanıştığın bir karşı cinsle belirli bir amaç uğruna sohbet etmiyorsan erkekler için flörtleşiyorsun demektir. Konuştuğun kişileri en başından dikkatli seçip niyetini açık edersen böyle sorunlarla karşılaşma ihtimalin düşer.
Yok artıkDaha geçen ay da 26 yaşında biriyle sosyal medyada yazışmışsınız. Ondan önce de metrobüsteyken instagramdan biri istek göndermiş kabul etmişsiniz hatta çok etkilenmişsiniz gülücüklü emojiler koymuşsunuz yorumunuza. 13 yaşındayken sizden 5-6 yaş büyük erkek arkadaşınız tarafından istismara uğradığınızı da yazmışsınız. Hatta bu kişi sizi bulmuş ve paylaşımlar yapmış. Ayrıca Kasım ayında aileden gizli kapanmak diye konu açmışsınız. Bunların hepsi gerçek mi? Yoksa kafanızda senaryolar mı yaratıyorsunuz? Ben uydurduğunuzu düşünmeye başladım.
Kız 20 yaşında niye bu kadar ağır konuşuyorsunuz herkes o an kitlenebilir tepki veremeyebilirElinizi tutmasini istemiyorsaniz çekin yani. Butun aksam niye el ele geziiyorsunuz, istemiyorsaniz niye arabaya biniyorsunuz beş yasinda cocuk degilsiniz kendinizi ifade etmeyi ve istemediginiz seylere hayir demeyi öğrenin. Yeterince büyümüşsünüz.
Bir şey olmaz muhtemelen ama flört işlerini filan birakin en iyisi. Ileride ilişki yaşarsiniz yalniz kalmadan gorurusursunuz gorucu usulunde oluyir ya yaninizda bi arkadas vs olir gözetir sizi.
VarPanikatağın mı var ?
Senaryo falan değil yaşıyorum isterseniz yaptığın deli cesareti diyin ama yaşadım.Ergence senaryolar kurup yazıyorsunuz konuları. Bir çeşit fantazi mi ?
Bırakmaz flört işlerini çünkü yazdığı kadar saf masum ilk olan bir şey değil. Açın bakın konularına, benim başım döndü flört trafiğine. Metrobüste bile ekliyorlar hanımefendiyi ve hemen kabul ediyor.flört işlerini bırakacak kadar tecrübesiz korkunç bir durumda değil öyle de gözünü de korkutmuşsunuz acayipsiniz
Yani ne desem bilemedim, elimden geldiğince yumuşatarak yazacağım.merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
Asla sizi suçlamıyorum ama ilk buşmada el tutmak size göre değilse ilk tuttuğunda tavrınızı koymalıydınız. Hadi ilk şokla yapamadınız diyelim sonrasında da bütün gece devam etmiş ses etmemişsiniz karşı tarafta sesiniz çıkmayınca cesaretlenmiş. Takıntılı bir tip olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı sizi bırakmazdı istemiyorum dediğinizde tepkisi daha sert olurdu o yüzden içiniz rahat olsun. Lütfen bir daha sosyal medyadan tanıştığınız kimsenin arabasına binmeyin Bu kötü bir tecrübe olmuş olsun sizin içinİşte tamam ama ilk görüşme el tutmak tenhaya çekip yanaşmak vs bana göre değil ve hiç flört sohbeti gibi bile değildi 2 haftada bir napıyorsun diyorduk şunu yapıyorum sen napıyorsun bitti bu kadar. Görüşmek istiyordu ama böyle olacağını bilmiyordum ben temas seviyorum falan diye arabsda söyledi. Beklentiler bambaşkaymış. Ama rezil rüsva oldum resmen titriyorsun su iç falan dedi bırakınca indim zaten direkt
tamam olan olmuş ailenize falan anlatmayın aklı çıkar insanlarınSenaryo falan değil yaşıyorum isterseniz yaptığın deli cesareti diyin ama yaşadım.
Sanki ustunuze atlamis gibi tribe girmissiniz annenize anlatilacak bisey yok o kadar gezerken elinizi tutmus cekmemissiniz o da bundan cesaret almis opmek istemis niye en basinda cekmediniz
Bunların hepsini yaşadınız mı? Ben inanmıyorum çünkü Ocak ayında 26 yaşında başka birinden bahsettiniz, bu açtığınız konudaki kişi 22 yaşında. Bence siz kafanızda senaryolar kurup etkileşim olsun diye burada konu açıyorsunuz.Senaryo falan değil yaşıyorum isterseniz yaptığın deli cesareti diyin ama yaşadım.
Daha geçen ay da 26 yaşında biriyle sosyal medyada yazışmışsınız. Ondan önce de metrobüsteyken instagramdan biri istek göndermiş kabul etmişsiniz hatta çok etkilenmişsiniz gülücüklü emojiler koymuşsunuz yorumunuza. 13 yaşındayken sizden 5-6 yaş büyük erkek arkadaşınız tarafından istismara uğradığınızı da yazmışsınız. Hatta bu kişi sizi bulmuş ve paylaşımlar yapmış. Ayrıca Kasım ayında aileden gizli kapanmak diye konu açmışsınız. Bunların hepsi gerçek mi? Yoksa kafanızda senaryolar mı yaratıyorsunuz? Ben uydurduğunuzu düşünmeye başladım.
İster inanın ister inanmayın o diğer kişiyle görüşmemiştim zaten biriyle konuşmam niye anormal ya da gerçek dışı?Bunların hepsini yaşadınız mı? Ben inanmıyorum çünkü Ocak ayında 26 yaşında başka birinden bahsettiniz, bu açtığınız konudaki kişi 22 yaşında. Bence siz kafanızda senaryolar kurup etkileşim olsun diye burada konu açıyorsunuz.
Allah korumuş seni. Yalnız gezme, engelle, bir daha ulaşmaya çalışırsa görüşmek istemediğini kesin ve net olarak ifade et. Israrcı olur rahatsız ederse şikayet et. Dediği gibi gardiyansa risk alamaz, boş gezenin tekiyse dikkatli ol.merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?