- 27 Nisan 2009
- 2.414
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.347
- 683
Yavrucum yazık değilmi sana? Ya sinirlenip şiddet uygulasaydı yada farklı birşey yapsaydı, öldürüp bir tarafa atsaydı. Sen sen ol yapma be kızım okulundan kişilerle arkadaş ol. İntetnetten adama güvenip arabaya binilirmi? Ucuz kırtulmuşsun sadaka ver.merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
Şu zamanda iyi cesaret , kızım otur derslerine çalış bu boş işlerle uğraşma, bu devirde tanımadığın kişilerle bu şekilde arabada veya yalnız görüşme, akıllı ol okumana bak ...merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
Okulun olduğu sokakta mahallede oturuyor arsda okulun önünde falan beklemesinden korktum. Ucuz atlattım evet tövbe ettim bir daha asla ama sonrası için tedirgin olmama gerek var mı sizceYavrucum yazık değilmi sana? Ya sinirlenip şiddet uygulasaydı yada farklı birşey yapsaydı, öldürüp bir tarafa atsaydı. Sen sen ol yapma be kızım okulundan kişilerle arkadaş ol. İntetnetten adama güvenip arabaya binilirmi? Ucuz kırtulmuşsun sadaka ver.
Şu zamanda iyi cesaret , kızım otur derslerine çalış bu boş işlerle uğraşma, bu devirde tanımadığın kişilerle bu şekilde arabada veya yalnız görüşme, akıllı ol okumana bakmerhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
Rojin in başına da bu tarz bişey gelmiş olabilir, o da yurtta kalırken aniden ölü bulundu, iyi cesaret gerçekten, Allah tüm genç kızlarımızı korusun , akıl fikir versin..Yavrucum yazık değilmi sana? Ya sinirlenip şiddet uygulasaydı yada farklı birşey yapsaydı, öldürüp bir tarafa atsaydı. Sen sen ol yapma be kızım okulundan kişilerle arkadaş ol. İntetnetten adama güvenip arabaya binilirmi? Ucuz kırtulmuşsun sadaka ver.
Takıntı yapar mı sizce yurtla aynı sokakta kalıyorDilim damağım kurudu okurken.Kuzucum tanımadığın insanın arabasına binmekle hata etmişsin neyse ki ucuz kurtulmuşsun.Allah gençlerimizi esirgesin.
Annene ablana anlatma telaşlanıp sacmalayıp okulundan falan ederler . İnsanlar korkuyorlar Hergun birileri kesiliyor öldürülüyor falan . Dikkat etHaklıydınız ama kitlendim bir an berbat geçti zaten ama erkenden iyi ki gittim tenhaya çektiğinde. Umarım sonrasında sıkıntı olmaz beni korkutan en çok o oldu
Arabayı tenhaya çekip yanaşınca korktum ama ilk buluşma böyle yapılmaz bana sahile gider yürürüz falan demişti arabaya ilk bindiğimde de. Bir de şöyle bir durum var flörtlük bir sohbet yoktu mesela 2 haftada bir yazardı o da naber nasılsın. İltifat yok ilgi ypk samimiyet yok. Sadece görüşmek istiyordu. Bende tanırım yan yana gelirim birşey hissetmezsem yoluma devam ederim diye düşündüm o beklentideydimÇocuğu sapık gibi görmüşsünüz ama bence değil. Günlerce sabah akşam muhabbet etmişsiniz, buluşmak istemiş buluşmuşsunuz. Ya en yakın kankanla ya da sevgilinle böyle muhebbetin olur. Flört sevgili oldunuz sanmış. Arabaya biner binmez elinizi çekseydiniz mesajı alırdı. Elele kafeye de gitmişsiniz. Yani ben sizi dışarıdan görsem sevgililer derim. O saatte orada işi neymiş kafasından nefret ederim ama siz de elinizi çekmeliydiniz. Dur demişsiniz durmuş, beni geri götür demişsiniz götürmüş. Yani bu kadar çekingensiniz ama ilk kez gördüğünüz birinin arabasına binmekte sorun görmüyorsunuz.
20-22 yaşında insanlar flört eder yakınlaşır, uzaklaşır kavga eder barışır ayrılır tekrar barışır... Böyle böyle tanıyorsunuz insanı karşı cinsi.
Biriyle ilk buluşmada olabilecek en kalabalık yerde buluşun ve kendiniz geri dönün. Kimsenin arabayla bırakmasını kabul etmeyin.
Takıntı yapar mı sizce yurtla aynı sokakta kalıyor
Onun beklentisi arabayı kuytuya çekip başka şeyler yaşamak deneyimi olduğunu bile sanmıyorum tavırları hiç normal değil. Ürkütücü.Arabayı tenhaya çekip yanaşınca korktum ama ilk buluşma böyle yapılmaz bana sahile gider yürürüz falan demişti arabaya ilk bindiğimde de. Bir de şöyle bir durum var flörtlük bir sohbet yoktu mesela 2 haftada bir yazardı o da naber nasılsın. İltifat yok ilgi ypk samimiyet yok. Sadece görüşmek istiyordu. Bende tanırım yan yana gelirim birşey hissetmezsem yoluma devam ederim diye düşündüm o beklentideydim
Karşınızdaki insanı hiç tanimiyorsunuz ama yanlış üzerine yanlışlar yapmışsınız. Umarım bundan sonra bu tarz durumlarda biraz daha dikkatli davranirsiniz.merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
Ve siz arka sokağınızda oturan birini sosyal medyada ekliyorsunuz, günlerce sohbet muhabbet ediyorsunız, günaydın iyi akşamlar diye günü açıp kapatıyorsunuz. Yavrucum asıl bu ne cesaret? Çocuk da sevgili oldunuz flört ediyorsunuz sanmış. Bu çocuk öğrenci mi yoksa oranın yerlisi mi?Okulun olduğu sokakta mahallede oturuyor arsda okulun önünde falan beklemesinden korktum. Ucuz atlattım evet tövbe ettim bir daha asla ama sonrası için tedirgin olmama gerek var mı sizce
Öğrenci değil cezaevinde gardiyan 1 senedir burdaymış iş içinVe siz arka sokağınızda oturan birini sosyal medyada ekliyorsunuz, günlerce sohbet muhabbet ediyorsunız, günaydın iyi akşamlar diye günü açıp kapatıyorsunuz. Yavrucum asıl bu ne cesaret? Çocuk da sevgili oldunuz flört ediyorsunuz sanmış. Bu çocuk öğrenci mi yoksa oranın yerlisi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?