- 1 Temmuz 2009
- 5.910
- 6.309
- 773
Okadar haklısın ki...Ben katılmıyorum , konu sahibesi genç , toy bir kız. Tepki koymak, cevap vermek, haksızlığa karşı durmak benzeri yetiler hayatın sonraki dönemlerinde kazanılıyor, tecrübeyle. Konu sahibesi kaldım demiş, tepki verememiş olabilir pekala. Anormal olan adam kesinlikle, hiç görmediğin birinin elini 1.saniyeden tutmazsın, konu sahibesi de şaşırıp kalmış. O yüzden neden tepki vermedin diyen yorumlara hiç katılmıyorum eleman bariz niyetle yaklaşmış konu sahibesi de şaşamış kalmış hırsızın hiç mi suçu yok???
Hahahhahaha çok komiksinBirini arayayım bulayım demiyorum zaten yazan olunca bende konuşmak istersem güvenirsem tsnışıyordum. Bir de uzun süre kendimi kapatmıştım içsel sorunlardan yaşadıklarımdan dolayı korkuyordum birini tanımaya,kendime özgüvenim yoktu. Arkadaşlarım vardı çevremde mesela aynı şekilde sanaldan tanışanlar oluyor kahve içiyor oturup vs ama ben her şeye korkuyordum bir dönem. Biraz artık bu durumu kırmak istedim ben artık kendimi anormal görüyordum. Ama yanlış yapmışım. Okul ortamında falan hiç sosyallik yok bilmiyorum bir tek benim okuduğum okulda mı böyle ama artık tanışmalar falan hiç yok, normal arkadaşlık da öyle
Aynen aynenHahahhahaha çok komiksin
Hiç görmediğin tanımadığın adamın arabasına bin birini arayayım demiyorum zaten de
Bildiğin erkek diye tutuşmuş herşeyi göze almış kadın davranışı bunlar
İnternetten hadi biriyle tanıştın arabayla kendini aldırmaya cesaretin var ama adam sürse kaçırsa tecavüz etse seni kesse napcaksın?
Elini tuttu diye eli titremişmiş mız mız dikkat çekmeye çalışıyorsun, dua et de karşındaki sapık çıkmamış, bir de bana takar mı diyorsun karşıdaki adam senden daha olgun zaten, sen sorumluluğunu alamadığın işlere girişiyorsun
Tanımadığın adamın arabasına binip sonucunda ne bekliyorsun?Aynen aynen
Ben zaten adamı savunmuyorum, bunu belirttim. Söz konusu durumda taviz tavizi doğurmuş. Konu sahibi , adamın elini tutmasına veya araba teklifine tepki verse veya en azından kibarca reddetse daha ilerisi olmazdı. Adam , konu sahibinden yüz bulunca dozu arttırmış da arttırmış.Ben katılmıyorum , konu sahibesi genç , toy bir kız. Tepki koymak, cevap vermek, haksızlığa karşı durmak benzeri yetiler hayatın sonraki dönemlerinde kazanılıyor, tecrübeyle. Konu sahibesi kaldım demiş, tepki verememiş olabilir pekala. Anormal olan adam kesinlikle, hiç görmediğin birinin elini 1.saniyeden tutmazsın, konu sahibesi de şaşırıp kalmış. O yüzden neden tepki vermedin diyen yorumlara hiç katılmıyorum eleman bariz niyetle yaklaşmış konu sahibesi de şaşamış kalmış hırsızın hiç mi suçu yok???
Bir de şu var; mâlum etraf psikopat kaynıyor. Ya konu sahibinin toyluğu (?) onun ölümüne sebep olsaydı veya farklı kötü bir şey yasasaydı ve o yaşadıklarını atlatmak için senelerce mücadele etseydi?Ben katılmıyorum , konu sahibesi genç , toy bir kız. Tepki koymak, cevap vermek, haksızlığa karşı durmak benzeri yetiler hayatın sonraki dönemlerinde kazanılıyor, tecrübeyle. Konu sahibesi kaldım demiş, tepki verememiş olabilir pekala. Anormal olan adam kesinlikle, hiç görmediğin birinin elini 1.saniyeden tutmazsın, konu sahibesi de şaşırıp kalmış. O yüzden neden tepki vermedin diyen yorumlara hiç katılmıyorum eleman bariz niyetle yaklaşmış konu sahibesi de şaşamış kalmış hırsızın hiç mi suçu yok???
Masada oturmayıp da ille de arabayla turlayalım derken ne yapmak istiyordu acaba?... Aklın kesmiyorsa hiç bulaşma bu işlere.Aynen tüm suçlu benim evetilk buluşmada el tuttu diye tenhaya sürüp orda arabayı durdurup yanaşmak çok normal tabii ahaha
Aynen istemem yan cebime koy. Başına birşey gelen insanın da haberlerde gördüğünüz kadınlara da aynısını dersiniz. Hepiniz kadınıyla erkeğiyle aynısınız bu ülkede. Allah belanızı versin.Masada oturmayıp da ille de arabayla turlayalım derken ne yapmak istiyordu acaba?... Aklın kesmiyorsa hiç bulaşma bu işlere.
Tanımadığı adamın arabasına binen biri tenhaya gitmeyi de göze alıyordur.
Millet ilk buluşmada birlikte oluyor, sen yeni nesil flört dünyasını eski Türk filmleriyle karıştırma.
O kadar da naif olduğunu düşünmüyorum ayrıca. Biraz "istemem, yan cebime koy" tavrı gibi geliyor bana.
Okadar haklısın ki...
Bu yetilerin kazanılması zaman alıyor bazen ve çok şaşırdığında bir şok etkisi yaratıyor. O şok etkisiyle dur ya da hayır demek yerine tepkisiz kalabiliyorsun.
Benzer bir şey başıma gelmişti; ve o sırada nasıl öyle davranabilidim bilmiyorum. Benimki çok daha masumdu tabii ki ama konu aynı “hayır diyememek”.
Üniversite sınavından 2-3 gün önceydi. Dershaneye gitmiştim. Merdivenlerden inerken bi arkadaşla karşılaştım. Hem aynı okulda olduğum hem de aynı dershanede olduğum biri ama sadece merhaba nasılsın gibi bir muhabbetimiz var. 1-2 dönem üstümdü hiç aynı sınıfta olmadık yani öyle arkadaş bile değildik. Merdivende görünce nasılsın, sınava hazır mısın klasik muhabbetten sonra birden bire durup dururken bana açıldı. Ben aslında hep senden hoşlanıyordum, sana hiç söyleyemedim, x hoca (hepimizin bildiği sevdiği bir hoca) da bilir hep ona anlatırdım vs okadar heyecanla anlatıyorki. Ben zaten 17 yaşındayım hiç sevgilim olmayı geçtim sevgilim olmasını hayal bile etmemişim. Çok rahatsız olmuştum aslında söylediklerinden ve tek istediğim ordan kaçıp gitmek, o saçma salak ünv sınavını atlatmak. Valla dondum kaldım hiç bişey diyemedim. Çocuk karşımda yalvarır gibi ağlayacal gibi nerdeyse benim aklımdan geçen tek şey “bugünü mü buldu bunları söyleyecek, işim gücüm var”. Ve ben o anın şokuyla “keşke daha önce söyleseydin” dedim! Edilebilecek en saçma lafı ettim! Bu dışardan aşırı cesaretlendirici görünen lafın alt metni yemin ederimki şuydu “ lan gerizekalı 2 gün sonra sınav var, ne beni geriyorsun sınavdan önce, bugünü mü buldun bula bula açılacak”. Benim bu laf ağzımdan çıktı ve bu salak benim elimi tuttu. Çok aşırı rahatsızım ama elimi çekemiyorum. Neyse benim teli istedi ve ben telefonu da verdim ahahhahaha
Gerçekten şu an gülerek anlatıyorum ama ozaman asla hoşuma gitmeyen bir şeye sadece uyum sağladım, hayır diyemedim. Sonra benim tel hiç susmadı, farklı farklı numaralardan arandım giç birini açmadım. Zaten sınavdan sonra en sevdiğim arkadaşımla babaannemlere başka bir şehre gitmiştik. Onun beni görmek ihtimali yoktu. Yani ben onu ne gördüm ne duydum zaten umrumda da değildi. Bir gün 2-3 yıl sonra evime giderken beni görmüş bi yerden çıktı koşa koşa geldi yanıma. Hiç bişey yok gibi selam nasılsın falan konuştu. Durup dururken yine ben nişanlandım dedi, nişanlım da yakınlarda oturuyor şöyle tatlı bir kız böyle güzel vs anlattı. Senin adına çok sevindim dedim. İyi akşamlar dedik bi daha da görmedim.
Ama bu olay bende keskin bir çizgi oldu. Gerçekten hayır demeyi öğreten bi olaydı. Bir daha yaşamadım böyle bir şey. Yani ben çok garip karşılamadım konu sahibi. Hani basiret bağlanması diyoruz ya öyle bişey yaşamış.
Yani bu olaydan sonra öğrenmiştir diye düşünüyorum. Çok şükür ucuz atlatmış. kötü sonuçları da olabilirdi.Bu yetiler sonradan kazaniliyor olsa başima gelmeyen kalmazdi herhalde. Vucudunuza isteginiz disinda dokunuldugunda hayir demekte 30 yaşinda ögrenilcek bir sey degil.
Ben daha yeni ergenlige adim attigim yillar benden yaşca buyuk resit bir "komşumuz" ayni yerde yasiyorduk sadece özel bi sohbetimiz hic yoktu. Bir gun bana disarda gezelim bir seyler icelim demisti başka hic teması veya vs bisey olmamisti direkt tersleyip ayni gün aksam ailem toplanir toplanmaz bu durumu onlara soylemistim ve sorun cozulmustu.
MissCherry de şok olmak diye adlandirmis ama şok dedigimiz anlik olur ne yapacagini bilemez insan ama yola ciktiktan cafeye gelene dek zaman gecmis ve sonrasi da dahil elini birakmamis onca zamana insanin şoku geçmesi lazim. 20li yaşlar bu durumlarda ses cikartmamanin normal oldugu yaşlar degil.
Ha bunun suçlusu konu sahibi asla degil ama.ögrenmesi gerekiyor acilen
Öğreneceğini sanmıyorum çünkü ilk vukuatı değil. Toplu taşımadaki tipler bile sosyal medyasından istek gönderince kabul ediyor. Acaba hangisiydi keşke yakışıklı olsa vs vs. Yüzünü bile görmediği adamları ekliyor. Aklı bir karış havada. Bir biseksüelim diyor, bir ailemden gizli kapanıcam diyor, bence ilgi budalası. Bu kişiyle görüşürken 26 yaşında başka biriyle daha internetten konuşuyordu. Herkes bana akıllar verdi, doğruyu yanlışı gösterdi, buradan faydalanayım olumlu olumsuz görüşleri değerlendireyim diyeceğine üyeliğini kapatmış gitmiş.Yani bu olaydan sonra öğrenmiştir diye düşünüyorum. Çok şükür ucuz atlatmış. kötü sonuçları da olabilirdi.
Obaaa... işte böyle bir drama queensin. Adamı da böyle sapık ilan ettin!Aynen istemem yan cebime koy. Başına birşey gelen insanın da haberlerde gördüğünüz kadınlara da aynısını dersiniz. Hepiniz kadınıyla erkeğiyle aynısınız bu ülkede. Allah belanızı versin.
Ben sadece ilk yazdığı postu okuyarak cevap yazdım. Arada yazılanları okumadım. Sadece bişeyi istememesi durumunda hayır diyememe durumunun olabileceğini, tecrübesizlikle alakalı olduğunu söyledim. Tabii ki herkes dur demeyi hayır demeyi zamanında öğrenmeli. Doğru demiyorum ama toylukla böyle hatalar yapılabilir diyorum.Öğreneceğini sanmıyorum çünkü ilk vukuatı değil. Toplu taşımadaki tipler bile sosyal medyasından istek gönderince kabul ediyor. Acaba hangisiydi keşke yakışıklı olsa vs vs. Yüzünü bile görmediği adamları ekliyor. Aklı bir karış havada. Bir biseksüelim diyor, bir ailemden gizli kapanıcam diyor, bence ilgi budalası. Bu kişiyle görüşürken 26 yaşında başka biriyle daha internetten konuşuyordu. Herkes bana akıllar verdi, doğruyu yanlışı gösterdi, buradan faydalanayım olumlu olumsuz görüşleri değerlendireyim diyeceğine üyeliğini kapatmış gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?