arabada olan ilk buluşma elim ayağım titriyor

zeydill

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
145
63
13
merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?

Sanırım arabasına binmeniz, elinizi uzun uzun tuttuğunda çekmemeniz bir cesaret vermiş; ama adam size yakınlaşmaya çalışınca ve siz kendinizi çekince diretmemiş, sizi yurdunuza kadar bırakmış ve korktuğunuzu anlayıp su vermeye kalkmış, ben kötü biri değilim şeklinde kendini açıklamış. Takıntı yapacağını düşünmüyorum, siz istemezseniz yaklaşmaz sanıyorum.

Ek olarak ilk defa yüz yüze tanıştığınız bir adamın arabasına ilk günden ne cesaretle bindiniz? Aracına binmeniz kimseye herhangi bir hak vermiyor tabii ki; ama psikopat biri de olabilirdi.

Sakin ol tamam haddini bildirmişsin. Ailene niye anlatıyorsun ne gerek var sana bi zarar vermedi. Allah korusun sana herşey yapabilirdi. Binme bi daha kimsenin arabasına sen de ilk buluşmada. Şu noktaya gelirim ordan alırsın diye belirtmişsin. Neye güvenerek ? Sosyal medyadan biriyle tanışma lütfen. Tamam sakinleş şimdi.
İlk elini tuttuğunda çekmen lazımdı.

Elinizi tutmasini istemiyorsaniz çekin yani. Butun aksam niye el ele geziiyorsunuz, istemiyorsaniz niye arabaya biniyorsunuz beş yasinda cocuk degilsiniz kendinizi ifade etmeyi ve istemediginiz seylere hayir demeyi öğrenin. Yeterince büyümüşsünüz.

Bir şey olmaz muhtemelen ama flört işlerini filan birakin en iyisi. Ileride ilişki yaşarsiniz yalniz kalmadan gorurusursunuz gorucu usulunde oluyir ya yaninizda bi arkadas vs olir gözetir sizi.

Yani bulusman hata olmuş akşam akşam tanımadığın adamla, gündüz halka açık bir yerde gorusmeliydin de ortada bir şey yok ki, neyi anlatacaksın herkese anlamadım, ben bindim gittim elin adamıyla istemedim adam da beni geri getirdi bıraktı mı diyeceksin... Böyle saçma birşeyi tekrarlama bir daha ki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsin... Ortada birşey yok niye takıntı yapsın da gidemiyorsun okul cevresine, merak etme istediğini alamayınca uğraşmaz seninle bulur yenisini

Takıntılı yapar yaklasmazmi zaman gösterir ama hoslanmamissiniz.ilk buluşma için araba tehlikeli keşke bir kafeyi tercih etseydiniz.En azından sizi zorlamamis birseylere.Ama buda size ders olsun tanımadığınız insanların arabasına binmeyin

Sürekli elini tutarak, elini öperek, arabaya geçeriz laflarıyla yoklamış sen anlamamışsın o da senin de istediğini düşünmüş sanırım. Sakinleş takıntı yapacağını vs düşünmüyorum kendini korkutma. Ama okurken sonu kötü olacak diye korktum. Tanımadığın adamın arabasına binme daha küçüksün adamın niyetini bile anlayamamışsın.

O elini bırakmadı da sen niye bırakmadın ? Ucuz kurtulmussun çok korktuysan muhattap olma kades yükle.

çocuğun sürekli elinizi tutmasına birşey demediğiniz için bir adım ileride gidebilirim diye düşünmüş. dur deyince durmuş. siz yatıp kalkıp insan evladına denk geldiniz diye dua edin. arada bir insg.dan konuştuğunuz adamların arabasına binmeyin bir daha.

Bence sakin ol zorlamamış seni bir şey için.
Elini tutunca çekseydin sende ne tutuyorsun ki elini çeksen o da çekerdi belli ki..
Takıntı falan yapacağını hiç sanmıyorum.
Ailene neyi anlatacaksın ki ortada bir şey yok.
Bir daha da tanımadığın insanların arabasına asla binme.
Gerçekten kötü biri değilmiş şanslısın.
Ama her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsin..

Şansınız varmista birakmis ve gideceğiniz yere götürmüş, valla cahilin gözü pek olur, azicik korkun, temkinli olun. İnternetten tanisip/yaziştiginiz kisilerin arabasına falan binmeyin öyle. Cekirge bir sicrar, iki sicrarrr.
Hic mi cevrenizde kimse yok, okulunuzdan ya da ne bileyim arkadas çevresinden? Bu sekilde tanismalar bitti artik sanirim, cok üzücü.

Aslında en iyisi arabasına binmek yerine ortak bir buluşma alanı belirlemek olurdu sıkıntılı bir tip çikabilirdi

Direk ilk elinizi tuttugunda inmeliydiniz

En basiti orda korktuysanız oturduğunuz yerde kalabalıkta eyvallah diyip gitmeliydiniz .

Sanki elinizi tutmasına izin vermeniz tekrar arabaya gecmenız yine elinizi tutuyor olması karşı tarafı cesaretlendırmıs

Senaryolar türetmeyin kafanızda takıntılı olsaydı o arabadan indirmezdi meslegını riske atmaz die düşünüyorum . Yine de telefona kades indirin . Mesajlarına falan cevap vermeyin

Adamda anormal bir davranış yok ki. İlk buluşmada arabaya binen siz, elinizi tutup öpünce ses etmeyen siz, arabada takılma fikrine onay veren siz. E bu kadar şeyi yaşadıktan sonra adamın hamle yapması da anormal değil. Dur deyince durmuş, gitmek istediğinizde götürüp bırakmış. Dua edin normal birine denk gelmişsiniz.

Haklıydınız ama kitlendim bir an berbat geçti zaten ama erkenden iyi ki gittim tenhaya çektiğinde. Umarım sonrasında sıkıntı olmaz beni korkutan en çok o oldu

Haklıydınız ama kitlendim bir an berbat geçti zaten ama erkenden iyi ki gittim tenhaya çektiğinde. Umarım sonrasında sıkıntı olmaz beni korkutan en çok o oldu
Bir an değil epey kitlenmişsin. Adam elini tutuyor öpüyor arabada devam edelim diyor, senin ama biz arkadaşız demen çok saçma. Seni suçlamak için yazmıyorum, yalnızca adamın flörtüne ses çıkartmamışsın adam da doğal olarak hamle yapmış. Elin adamı ne münasebet ilk randevuda böyle davranabiliyor? Buna izin vermemelisin. Akşam vakti + tanımadığın insanın arabasına binmek tam cahil cesareti. Hiç mi haber okumuyorsun? Ucuz atlatmışsın. Ailene anlatmana gerek yok bundan sonra aç biraz gözünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…