ARABA SORUNU

"abi arabayı satmayı düşünüyorum. eşine de lazım oluyor almak isterseniz size satayım" diyebilir misiniz acaba? onlara satın sizde kendinize yeni bir araba alın

canım söyledim bunu da satayım arabayı size diye, yok ben arabaya o kadar para vermem dedi :)))

açık açık desem sorun çıkaracak belki küslük yapacak, artık bir bahane bulacağım ne yapayım. anlarsa ne ala, anlamazsa satacağım artık. çok uzak yerlere gdiyor, haberim olmadan şehirdışına bile gitmiş, ve ne yazık ki arkadaşları ilede takılıyor, tek kişinin sigara içmesi ile araba öyle batmazdı. benim arabam ihtiyaçtan değil, keyiften alınıyor maalesef.

yaa çıkardınız mı siz? ne kötü bir durum ya, şaka gibi cidden, insanlar yüzünden malından oluyorsun, gerçekten ben bunu kabullenemiyorum.

E kendi arabasi varmis bence kirmiyim etmiyim derken bir gun patlar kotu olursunuz karsi taraf dusunceli degil cunku zaten onlar biniyor kasko vergi siz oduyorsunuz anladigim bence satin esiniz sehir disindaykende arac kiralar kullanir teslim edersiniz onlarda durduguna gore cokta ihtiyac yok taksi kullanirsiniz. Aska turlu cozemez kotu olursunuz estede arac var cunki

evet canım herkesin fikrini okuyunca satmak bana da baya mantıklı gelmeye başladı, sonraki yıllarda lazım olursa artık o zaman düşüneceğim bir hal çare.

evet canım herkesin fikrini okuyunca satmak bana da baya mantıklı gelmeye başladı, sonraki yıllarda lazım olursa artık o zaman düşüneceğim bir hal çare.
Birde burada arkadaslar kendine satin falan diye oneride bulunmuslar sakin alir ama odemez 3,5 verir gerisi kaynar ne olacak cnm abisiyim olur olay kizmayin ama abi biraz somurucu zira oyle olmasa belki esi bise der belki huzursuzluk olur diye dusunurdu.BIraz Uyanik kotu olsun kenarda olsun vergisi az olsun benim araba dursun otekiyle gezeyim km artiyor zaman gecip model yasi dusuyor hasar almadan sat parasinida borcumuz var de parada sikinti herkes istiyor insanlar tuhaf olmus basini agritma kenarda dursun ama sorana esime verdim borcumuz vardi kredimiz vardi de olsun bitsin yenisinide alsan bebegin olunca alirsin bana lazim kimseye veremem bebek var bende der cikarsin isin icinden

Bi soz var ya " malim seni vereyim de mi kotu olayim vermeyeyim de mi kotu olayim" diye.seninki de o hesap.zaten her halukarda kotu olacaksin en iyisi sat kurtul da kafan bari rahat olur.

yaa çıkardınız mı siz? ne kötü bir durum ya, şaka gibi cidden, insanlar yüzünden malından oluyorsun, gerçekten ben bunu kabullenemiyorum.
bende kabullenemiyorum sinirimden deli oluyorum hatta iyice piskojik olaya bağladım mesela geçen eltim istedi dr gitmek için verdim hamile diye ama daha yeni birşey demedim sonra düşündüm kendime kızdım salak dedim sen okadar aşılama yaptırmaya gidiyorsun arabayı otoparka bırakıp metroyla gidiyorsun niye salak niye yani şimdi kontrolu var mesela yine isticek ama bu sefer vermicem yeter hatta birgün dedim ki yakıcam arabayı herkes rahat edicek bu ne ya dedim

ha bide alan oldu isteğiğim rakam 25 karşı taraf verdi 24 versene ne uğraşıyon vermedim eşimi dinledim şimdi çok pişmanım,araba alma sebebim de eşim ayağını kırdı 6 ay evde kaldı dr falan gidince illa ya taksi yada birinden istemek yerine aracım olsun kimseye minnet etmiyeyim diye aldım

canım ben babam dışında kimseden isteyemem, insanları anlamıyorum, aklıma bile gelmez istemek acil bir durum olmadığı sürece. bilmiyorum malımı da esirgeyen bir insan değilimdir ama esirgemedikçe insanlar bunu kullanıyor galiba. hayır satmakta kötü düşünün sırf insanlar istemesin diye kendi rahatınızdan oluyorsunuz. valla hayret ediyorum.

Bi soz var ya " malim seni vereyim de mi kotu olayim vermeyeyim de mi kotu olayim" diye.seninki de o hesap.zaten her halukarda kotu olacaksin en iyisi sat kurtul da kafan bari rahat olur.

evet canım gerçekten çok doğru demişler, bakalım bu hafta kimsenin sesi çıkmadı beklemedeyim

ya zaten kendisi o ayarda araba alacak olsa alır yani, bir benimki kalmadı ya bu dünyada. şimdilik arabaya fazla para ayırmak istemiyor, lazım olduğunda da nasılsa benimki var zatem.
eşim ev alırken satarız yaza doğru şimdilik dursun dedi, böyle devam ederse o zaman satacağım. şimdilik ses çıkmadı ama tetikte bekliyorum bakalım telefon ne zaman çalcak diye

aynen öyle maalesef ben mesela sağlık konusu dışında vermem dedim iğneye giderken bile istediler

Ekim ayındayız, Ocak ayında mtv borcunun 1. taksidi zamanı gelecek. Arabanın zorunlu sigortası var, kaskosu var vs vs

Yapacağın şey, arabayı benden çok siz kullanıyorsunuz, herşeyini ben ödüyorum. Madem kullanmaya devam edeceksiniz o zaman bu masraflara ortak olun de. Zaten bunu yapmaya yanaşmayacaktır.Belki bu şekilde almaktan vazgeçer.

Bu da işe yaramazsa artık dişini göster, imayla falan olmayacak bu iş belli ki. Yok hayır arabanı sevmişsin ki almışsın, şimdi niye satasın ki?

bence geçen haftadan sonra anlaşıldı gerçi haftaiçi yine babama verdim, bir yere gitmesi gerekiyordu istemedi ama ben dedim araba ile git diye, haftasonu da eşim getirip götürdü ama arabayı doğrudan isteyen çıkmadı :) böyle olmasını istemezdim ama mecbur kaldım, ne yapayım

Kendini kötü hissetme bence, isabet olmuş anlamaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…