• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARABA SORUNU

Doğru düşünüyorsun.
En doğrusu arabayı satmak eve peşinat yapmak.
İlerde de araba alırsanız eşinizi mecbur araya sokarsınız.
Gerçi o zaman diyemez "kardeşimin malına kondu" diye çünkü araba alırsanız daha sonralarda bu ikinizin arabası olacak.
Senin araban değil...

Neyse, her ne karar verirsen hakkında hayırlısı olsun.
Fakat sana da büyük ders olmuş, hayatta hiç kimseye bu kadar müsama göstermek iyi birşey değil.
Hep denildiği gibi, iyilikten maraz doğar.

öyle oluyormuş, aslında ben ilk arabamı aldığımda pek umursamadım, ucuz bir modeldi, kim istese verdim. ama daha pahalı bir modele geçince artık durdurmak istedim bu durumu o zaman anladım kıymetini, ama maalesef anlamıyor, kendisi olsa hayatta vermezdi biliyorum. ki bende istemezdim zaten. istemediğimi de anlıyor bence ama neden hala istiyor bilmiyorum. çok sıkıldım. şimdi kışın ortasında da satılır mı bilmiyorum ama ev alırken muhakkak satıcam en azından bir işe yarar :KK51:

öyle oluyormuş, aslında ben ilk arabamı aldığımda pek umursamadım, ucuz bir modeldi, kim istese verdim. ama daha pahalı bir modele geçince artık durdurmak istedim bu durumu o zaman anladım kıymetini, ama maalesef anlamıyor, kendisi olsa hayatta vermezdi biliyorum. ki bende istemezdim zaten. istemediğimi de anlıyor bence ama neden hala istiyor bilmiyorum. çok sıkıldım. şimdi kışın ortasında da satılır mı bilmiyorum ama ev alırken muhakkak satıcam en azından bir işe yarar :KK51:

Kışın ortasında araba satmak neden sorun olsun ki?
Araba piyasasını çok bilmem, ama satılacak mal varsa illa ki bir alıcısı bulunur.
Her zaman bunu savunmuşumdur.

Hayırlısı olsun ne diyelim.
Gönlünüzce olsun.

Kışın ortasında araba satmak neden sorun olsun ki?
Araba piyasasını çok bilmem, ama satılacak mal varsa illa ki bir alıcısı bulunur.
Her zaman bunu savunmuşumdur.

Hayırlısı olsun ne diyelim.
Gönlünüzce olsun.

teşekkürler sağolun. en azından vicdanım rahatladı, kendi kendimi yiyip durdum ben mi abartıyorum diye ama herkes hak verdi sağolun.

Bana lazim de verme
Araba odunc alinmaz yahu ne degisik insanlar var

Bana lazim de verme
Araba odunc alinmaz yahu ne degisik insanlar var

evet canım, maalesef biz kullanıyoruz dicem ve fazla da açıklama yapmayacağım. ne söyleyeceğimi şaşırıyorum. bide alternatif yollar sunuyor mesela şuraya gideceğim ha ben seni bırakırım şöyle de dönersin, yada sen benimkini al vb. gibi hatta geçen yıl şimdi hatırladım kendininkini verdi 2-3 gün, en son dedim ki ben bu arabayla rahat edemiyorum, sürüşte zorlanıyorum benimkini getir, yine değişen bir şey olmadı yine olmadı.

Arabaniz yuksek model sanirsam. Yengeniz diger velilere hava olsun diye sizin arabanizi istiyor. Amac sadece cocugu kursa goturmek olsa kendi arabasiyla gotursun. Arabayi begenmiyorsa kocasiyla kemer siksin para biriktirsin model yukseltsin. Olmaz oyle hem karnim doysun hem pastam dursun.

Arabayı satmayın.
İstediğinde bahane üretin bana lazım deyin ve arabayı kendi evinizin önüne koyun.
Sigara külü temizlemekten gına geldi diye mesaj atmakta bi seçenek

valla ilan vericem artık sadece sinirim bozuluyor çünkü artık, sırf arabayı eskitmesinler diye malımdan olucam rahatımdan olucam. ne kadar saçma bir şey ya
Malin mi var derdin var boşuna dememişler aynen sinir bozucu bir durum boyle insanlar yuzunden mal sahibi de olamiyorsun abi de olsa kusura bakma ama

Arabaniz yuksek model sanirsam. Yengeniz diger velilere hava olsun diye sizin arabanizi istiyor. Amac sadece cocugu kursa goturmek olsa kendi arabasiyla gotursun. Arabayi begenmiyorsa kocasiyla kemer siksin para biriktirsin model yukseltsin. Olmaz oyle hem karnim doysun hem pastam dursun.
Olmaz öyle bitane de bende var öyle kayinlarim biri gelir kapima dayanir bagirir çağırır digeri eltim hamile daha 8 haftalik sanki dersin karni burnunda araba ister oda yetmez tatile giderler 15 gune araba isterler veremem dersin suclu olursun benzin koyuyorlar ya yetmiyor mu olur

evet canım, maalesef biz kullanıyoruz dicem ve fazla da açıklama yapmayacağım. ne söyleyeceğimi şaşırıyorum. bide alternatif yollar sunuyor mesela şuraya gideceğim ha ben seni bırakırım şöyle de dönersin, yada sen benimkini al vb. gibi hatta geçen yıl şimdi hatırladım kendininkini verdi 2-3 gün, en son dedim ki ben bu arabayla rahat edemiyorum, sürüşte zorlanıyorum benimkini getir, yine değişen bir şey olmadı yine olmadı.
Laftan anlamiyor belli ki.
Araba istenmez, dis fircasini odunc ver demek gibi birsey yani bana gore
Surekli bahane bul canim. İsrarla da bul yani;)

Al arabanı sende dursun istedikleri zaman bugn bana lazm de ne zaman isterlerse bana lazm de sonra istemezler bence

Abinize arabayı satacağınizi belirtin ve istersen sana satayım malum benden cok kullanıyorsun deyin...kullanmadan bir sürü masrafı oluyor hem deyin.

yapacağınız şey şu
anne babanızın evinin önünden de alın arabayı yapılacak şeyler cumartesi sabah felan da yapılır market vs alısverısı beraber gidin siz götürün ailenizi bırakın eve gelin arabanızla
abiniz aradığında da araba bana lazım diyin
böyle böyle satmadan kurtuluş olur diye düşünüyorum

bende resmen tüm hafatsonumu bu yüzden mutsuz geçirdim, bi annemi arıyorum dertlerinyorum bi arkadaşımı. mecburen eşime de yansıttım artık, oda bu kadar istenmesi normal değil ama salla gitsin sen artık rabayı kaybetmişsin dedi bana :işsiz: nasıl diyorsunuz veremem diye ben diyemiyorum işte, bana lazımsa da bin tane açıklama yapıyorum, aramasınlar istiyorum artık :mad:

yani eşinizde abiniz için ne kadar ayarsızlar diye düşünmüştür artık
ayrıca kaza vs olsa ciddi değer kaybınız olacak

yok canım yengemin de bir kabahati yok, kursun oldugu günler abim işe gittiği için, abim arayıp diyor yarın arabanı getirsene diye söz konusu yegenim olduğu için bir şey diyemiyorum. diyorum ya bunlar hep abimin başının altından çıkıyor. yoksa herkes her şeyin farkında.

yani eşinizde abiniz için ne kadar ayarsızlar diye düşünmüştür artık
ayrıca kaza vs olsa ciddi değer kaybınız olacak

aynen zaten anneme de dedim, benim eşim bu kadar rahat bir adam olmasa, her şeyi başıma kakardı, ayıp artık diye. annem de diyor valla en azından damadın aklı başında :kahve:

Malin mi var derdin var boşuna dememişler aynen sinir bozucu bir durum boyle insanlar yuzunden mal sahibi de olamiyorsun abi de olsa kusura bakma ama

aynen canım malın mı var derdin var, valla eşim evlendikten sonra ciddi bir zam aldı, onu bile tembihledi herkesle paylaşma diye. yani korkuyorum ki artık düğün takılarımın olduğunu bilip istemesin kimse diye kaynvalide de bıraktım dedim eşe dosta :işsiz: ee baksana arabam artık kullanılmasın diye satma noktasına geldim, niye satayım malımı ya, bakalım ileride isteyince alabilecek miyim, ama böyle de eskidikçe eskiyor bide Allah korusun ufak bir kaza olsa iyice değer kaybı, diyorum ya 2 senede 30 bin km ve ben adam gibi binmediğim halde :olamaz:

Al arabanı sende dursun istedikleri zaman bugn bana lazm de ne zaman isterlerse bana lazm de sonra istemezler bence

bakalım bugün aldım, cumartesi babama lazım, çarşamba yine kurs var ona gidilicek yani yine nerden baksan 200 km yol yapılacak ama bu hafta son yani inşallah :işsiz: ondan sonraki haftalarda işim var dicem hatta ben demicem, söyledim babama o söylesin. annem de çok kızıyor bu duruma, kızın arabasını eskittiniz demiş ama anlayana tabii :kızgın:

Bu araba mevzusu her açıdan sorunlu.
Sene başında bende gittim üst segment bir araba aldım.Alırken eşim çok masraflı çok pahalı ne gerek diye başımın etini yedi.Kullanmaya gelince benden çok kullandı ama.İlk zamanlar alıyorum diye haber veriyordu sonraları hiç söylemedi bile kendininmiş gibi kullandı.Millet de onun sandı.Zaten mal kıymeti bilmez yetmezmiş gibi düğüne giden tatile çıkan kim varsa arabayı ister oldu.Kendi külüstürleri uzun yola gidemez diye benim araba eşimin sülalesinin umumi uzun yol arabası oldu.Araba yaşına gelmeden 30.000 km.
Bir sürü kavga ettik olmadı.
karım izin vermiyor diyemezmiş.Senin benimmi varmış.
Sinirle sattım ama çok zarar ettim bu işten.Cefasına mı yanayım,sefasını süremediğime mi,zararıma mı,arabasız kalıp perişan olduğuma mı

Bu araba mevzusu her açıdan sorunlu.
Sene başında bende gittim üst segment bir araba aldım.Alırken eşim çok masraflı çok pahalı ne gerek diye başımın etini yedi.Kullanmaya gelince benden çok kullandı ama.İlk zamanlar alıyorum diye haber veriyordu sonraları hiç söylemedi bile kendininmiş gibi kullandı.Millet de onun sandı.Zaten mal kıymeti bilmez yetmezmiş gibi düğüne giden tatile çıkan kim varsa arabayı ister oldu.Kendi külüstürleri uzun yola gidemez diye benim araba eşimin sülalesinin umumi uzun yol arabası oldu.Araba yaşına gelmeden 30.000 km.
Bir sürü kavga ettik olmadı.
karım izin vermiyor diyemezmiş.Senin benimmi varmış.
Sinirle sattım ama çok zarar ettim bu işten.Cefasına mı yanayım,sefasını süremediğime mi,zararıma mı,arabasız kalıp perişan olduğuma mı

offf şu an beni en iyi sen seni de en iyi ben anlarım, şaka gibi ya insanların ayarsızlıkları yüzünden malımızdan oluyoruz. cidden insanın çok canını sıkıyor, ne diyim Allah akıl fikir versin bu insanlara, benim sonumda aynı olacak maalesef. eşin en baştan " araba hanımın arabası, uygun olmaz abi" diyip kestirip atsa istenmezdi belki ama isteyecek adam her türlü istiyor, cidden hayret ediyorum çünkü ben ciddi bir şey olmadığı sürece kimseden araba isteyemem heleki uzun yola çıkarken hayatta istemem :/

Back