- Konu Sahibi benimminikelam
dün iş çıkışı ikinci dersimi aldım bu defa hiç piste gitmedik sürekli trafikte çalıştık 1 derse daha alıp artık yavaş yavaş yalnız çıkmak istiyorum trafiğin az olduğu yerlerde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün iş çıkışı ikinci dersimi aldım bu defa hiç piste gitmedik sürekli trafikte çalıştık 1 derse daha alıp artık yavaş yavaş yalnız çıkmak istiyorum trafiğin az olduğu yerlerde.
1000 km üstü yol yaptım
her arabaya binişte bizimki "aaaa sürmeyi unutmamışsın" diyo
bir gün onun olduğu taraftan bi unutucam kendisi görecek gününü
haliyle hala park sorunu yaşıyorum yada bizikimkisini mutlu etmek zor
başkaları kullanmamı beğeniyor ama bi bizimkine beğendiremedik gitti
bazen diyor "ver ben kullanayım daha çabuk gideriz" yada "burası çok sıkışık sen geçemezsin" falan
vermiyorum deliriyo![]()
en iyisi ders almak KOCADAN HOCA OLMAZ![]()
1000 km üstü yol yaptım
her arabaya binişte bizimki "aaaa sürmeyi unutmamışsın" diyo
bir gün onun olduğu taraftan bi unutucam kendisi görecek gününü
haliyle hala park sorunu yaşıyorum yada bizikimkisini mutlu etmek zor
başkaları kullanmamı beğeniyor ama bi bizimkine beğendiremedik gitti
bazen diyor "ver ben kullanayım daha çabuk gideriz" yada "burası çok sıkışık sen geçemezsin" falan
vermiyorum deliriyo![]()
hahaa :)) vallahi bu acemilik sifati bizden uzun süre kalkmaz :)) o da hata yapiyor sürerken ama ben yapinca hemen elestiriliyorum..
bende artik sen karismasana, direksiyon bende, sen kitap falan oku , diyorum :))
bir de park ediyorum,bazen aralara girerken ya da evin otoparkina girerken disariya cik bir bak diyorum esimin yegeniyle esim hic olmamiss aa falan diyorlar :))
cikiyorum sifir yanasmisim :)) artik espiri haline geldi , benim egitimim ...gicik oluyorumm...
bir de bana soför diyorlar,kapilari acmadi bize olmadi falan :))
onlarla cikarken daha cok kasiliyorum valla...
hata yapicam bunlara malzeme olacam diye... :))
onlardan sonra ögrendik ya kurtulamayiz biz acemi sifatindan.. bileydim evlenmeden önce ögrenirdim... o zaman böyle dillere düsmezdim :))
her rezil halimi biliyor... :))
Bende araba kullanmaK istiyorum hatta mecburum çocuğu kreşe götürmem gerekiyor.Ama çok korkuyorum.Eskiden sakin yerlerde kısa mesafelerde kullanıyordum ama eşim bütün güvenimi bitirdi sağolsun.Birde geçmişte bir yakınımı trafik kazasında kaybettim onun büyük etkisi var ve çok korkuyorum.Eşimle bu iş olmayacak biraz önce karar verdim özel ders almaya indirim sitelerindeki fırsat kuponlarından aldım.4 saat özel ders alacağım.Ama çok heyecanlıyım umarım başarabilirim benim için çok önemli işim arabayla 10 dak. mesafede kreşde öyle ama ben gidemediğim için çocuk 40 dak servisde geziyor malasef.Dersi satın almak için 5 saat cesaretimi toplayamadım şimdi randevu alacağım bakalım ne olacak.:44:
bencede o acami şoför alnımıza yapıştı çıkmayacak ama sadece onların kafasında
emin ol evlenmeden öncede kullanıyor olsaydın muhakkak bir kulp bulurlardı
bir kere şoför eğitimcisi olan kuzenimle gittim "çok güzel kullanıyorsun" dedi tüm yol boyunca bir kere karışmadı. park konusunda pratik yap dedi o kadar
e bunu söyleyince "öğreten hoca en iyisi!!! ondandır" diyo
bizde yetenek yok yani![]()
en iyisi ders almak KOCADAN HOCA OLMAZ![]()
Önümüzdeki hafta ben de kursa başlayacağım. Aranızda kursa gidipte trafiğe çıkamamak gibi durumla karşılaşan var mı?
hocadan koca olmaz bende diğer arkadaşlara katılıyorum, özel bi hocadan ders aldım.. eşim benden de hevesliydi, ama kendisi baştan dedi zaten benden öğrenme olmaz diye, ben inatla yok senden öğrenirim desemde haklıydı...hocadan sonra beraber de çıktık trafiğe.. ve sonuç artık tek başıma trafikteyim... emininm kullana kullana daha da iyi olacağım...
hepimizden süper şöför olur kızlar, azimmmm
![]()
Sevgili ve kardeş sinirli, sabırsız baba ise çok şevkatli oluyor yani kullanmayı, püf noktalarını doğru düzgün öğrenemiyorsunuz,geliştiremiyorsunuz :) En güzeli direksiyon dersleri. Çok araba kullanasım var, kadın şöforleri görünce iyice içim gidiyo ve araba, işi sebebiyle hep babamda oluyor. Paraya kıyıp sürücü kursundan ya araba kiralayacağım yada direksiyon derslerine başlayacağım.
Araba kullanmak zor değil aksine çok zevkli. Sizin dediğinizin dışına çıkmaz siz ne derseniz onu yapıyor bu güzellikler![]()
üffff bende 5 yıl önce aldım ehliyetimi ve o zamandan beri hiç araba kullanmadım..araba aldık şimdi çok kullanmayı istiyorum ama hiç pratiğim yok babam bana öğretmeye çalışıyo ama sadece 2 defa trafiğe çıkabildim ondada genelde panik oldum çünkü babam sinirlendikçe ben daha çok karıştırdımgenelde herkes aileden briyle öğrenemezsin diyo bende babamlayken hiç rahat davranamıyorum yaa özel dersmi alsam diye çok düşündüm ama onada kararsız kaldım
babam sana ehliyeti nasıl vermişler diye iyice moralimi bozdu artık kullanma hevesimde kalmadı yaa üstelik en büyük hayalimdi arabamın olması şimdiyse arabam var ama hevesim kalmadı napıcam bilmiyorum
![]()
:18:
arkadaşlar sürücü kursunda çalışıyorum;
Kursta verilen eğitimler trafikte mükemmel olmaya yetmiyor;
sonrasında çalışma ve pratik şart....
özellikle biz bayanlarda panik çok oluyor buda hataya yol açıyor;
araba kullanmayı gözümüzde çok büyütmemeliyiz;
müthiş özgüven verici bir duygu aslında,![]()