Kuzum korkacak hiç bir şey yok. Sakın ay kaza yapar mıyım, ay vurur muyum deme. Ben ilk öğrenmeye başladığımda mantığı kavradıktan sonra babamı gölgelik bir yere bırakıp tek başıma gittim, babam sakindir ama car car car her şeye kusur bulur.
Mesela çok uzun zaman otomatik vites kullanınca manuel vitese "???" şeklinde baktım bir süre. Hangi viteste olduğumu görmek için vitesi incelerken sağa sola yardırmak, efendime söyleyeyim debriyaja basmadan vitesi geçirmeye çalışmak,kasislerde harsss diye fren yapıp stop ettirmek neler neler. Şimdi ohooo ben diyeyim şahinci sen de apaçi, aragaz çekmeler, sellektör ile gün görmemiş küfürler etmeler, kızlara bile laf atıyorum he
Herşeyden önce şunu düşün ilk eline iğne iplik aldığında, ne bileyim yemek yapmaya kalktığında profesyonel miydin? Teorik olarak biliyorsun ama pratik? Adı üstünde pratik işte kullana kullana öğreneceksin. Karart gözünü, akşam sakin bir saatte çıkın eşinle beraber. Bırak onu müsait bir yerde dolaş etrafında. Bence çok faydalı olacak sana.