- 25 Eylül 2014
- 74
- 66
- 44
- Konu Sahibi nebilimben
Benim eski patronum mobil ol hep kizim derdi.pasaportun ehliyetin pcn telin cebinde hazir olsun derdi.ehliyetimi onun bu lafi ustune almistim.kursta yazili sinavi cerdim.direksiyon derslerinde ders veren hoca denen adi kizlara karsi tuhafti.yani senin elin vitesde iken elini elinin ustune koyuyodu ve cekmiyodu baktim bir iki bu hep boyle birgun ani fren yapip durdurdum ve adamin elinin ust derisini tutup elimden kaldirdim s...sizligini baskasina yap hoca dedim ve birdaha direksiyon dersine girmedim ama sinavida gectim yinede.sonra birikim yaptim ve sifir arac aldim.herkes dalga gecti sifir arac neyine diye.debriyaj ney diyolardi bilmiyodum cunku.komsumuzdan rica ettim vana ogret diye adam sifir arabayi kullanmanin zevkine vardi bana vermedi direksiyonu.hergun garaja iner aracin icine oturur arabama bakardim.isyerindekiler alay ettiler hergun arac evde uyuyomu diye.sonra akrabamiz bir abi vardi bana ogret dedim.3 gunde ogrendim.korkuyodum ilk zamanlar a ma sag seritte yacas yavas ogrendim.cok trafikte stop ettirdim sikistirdilar falan ama hic istifimi bozmadim.ankaraya gittim sonra gprs cihazini kurup herkes sasirdi nasil geldin diye.simdi ise ooooo artist gibi kivrak hareketlerle arabayla oynuyorun.araba kullanmak buyuk bir ozgurluk.helede bir vayan icin.kesinlikle inat edin ogrenin.arava kullanmak buyuk bir huner.kimseye eyvallah demeyin ogrenin.ben ogrendimse herkes ogrenir.bu yaz epey gezdim ornegin.basarirsiniz emin olun ben ruyamda bile araba kullaniyodum ogrenirjen.