- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
- Konu Sahibi nebilimben
Yaaaa herkes oyle basta. Esin niye oyle yapmis ki??? Ben de kaldiramiyordum Bnim de en buyuk sorunum oydu ya istop ettiriyordum ya da cok hizli kalkiyordu araba. Esin niye hemen pes etmis allah aallah biraz anlayis. Ben kac defa pratik yaptim ne zamandir surmuyorum aarabayi ama simdi kalk sur deseler asla stop ettirmem cunku bi defa ogrenince unutmuyorsun. esine cok rica et nolur de cok istiyorum dw. Bak bi de arabayi kaldirican ya yavas yavas cekeceksin devriyajdan ayagini yavas yavas gaz vericeksin ya bak devriyajdan paldir kuldur cekme hemen ayagini yavas yavas cek milim milim sonlara dogru geldikce sakin ayagini cotank diye kaldirma. Devriyajda kavrama noktasi denen bi kisim var aslinda orayi kararinda tuttursan yaparsin esinin ilgilenmesi lazim biraz aaa aama ( Bi daha ikna et esini bwnce ve bu sefer ne yap biliyor musun, ayagini devriyajdan cekme yavas yavas kaldiriyorsun ya o sira gaza bas ayagini devriyajdan yine cekme yavas yavas kaldirmaya devam et araba zaten gidiyor anlatabildim mi? gaz verdikten sonra ayagini devriyajdan cekme dursun yavas yavas cek.Çok kötü malesef
Bu aksam eşimle konuştum bana araba kullanmayı öğret diye
Başladık çalışmaya ama zaten 5 sene öncede aynı problem vardı ben bi türlü daha arabayı kaldıramıyorum zaten araba drop ediyo bana bağırdı zaten bi sürü
Kavga ettik bizim de zaten bi sürü borcumuz var zaten kaza yapıp da bide onun parasını ödeyemem bn dedi
Eve geldik
Arabada on dakka bile oturmadım
Ya debriyajdan ayağını yarım cek diyo mesela ben o arada anlamıyorum ne çabuk debriyajın sonuna gelmişim araba stop ediyo
Ya ben arabayı kaldıramadım bile yerinden
Kursta en azından bunu yapıyordum diyorum tabi yaparsın sen tapmamışsındıt da öğretmenlerin ayağının altında debriyah fren oluyo onlar kaldırmıştır senin arabanı dıyor bana
Eşim dedi tamam sen kullanma araba dedi banasenden umudum yok diyo