Hanım efendi siz beni anlamıyorsunuz biz anlaşamıyoruz.. Eksper rapuru zaten var anladınız mı ne değişmiş ne boyanmış hepsi ortada zaten kandırma yok.. Sigorta şirketi yapmadığı için onların gireceği bi hasar olmaması lazım diyorum.. Bence ailenizden biraz bilgi alın... Babam doktor diye benim doktorculuk oynayacak halim yok dimi..Bu islerden anlamadigini soylediginiz kisinin aile meslegini bilseniz keske :)
Cok yanılıyorsunuz, aracin hasarlı olup olmadığı alicilar icin cok onemlidir, ayrca yasal olarak da aracin siciline kaydedilmesi lazim.
Gecen yil bir dolu oldu, galerideki sifir araclar bile deger kaybetti, yani park halindeyken vurulmasi aracinizin hasar kaydinin olmayacağı anlamina gelmez. Zaten akilli bir alici expertizden cikarir onu. Ama sizinki basbaya dolandırıcılık, aracim hasarli ama kayda gecmesin, ne güzel. Km sifirlayanlardan ne farkiniz kalir ki boyle?
Eksper de çıkıyor zaten.. Kandırılan biziz.. Bilip bilmeden balıklama atlamayın..Hileli satış mı yapcaktınız! Sigortaya kaydı geçirerek en doğrusunu yapmışlar . insanları böyle kandırmaya hakkınız yok k.bakmayın, nır arabanın en ince ayrıntısına kadar her şeyi kaydedilmelidir..
arabanız 100bın km altındaysa karsı tarafa deger kaybı davası acabılırsınızBirileri bize çarptı alkollü biri park halindeyken neden aracım 10 bin değer kaybediyor yani 10 bin zarar.. Alan kişiye söylüyoruz açıklıyoruz böyle bi kaza yaptı ama işlenmedi diye.. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz insanlar için hasarlı olması değil tamir ediliyor işlenmemiş olması önemli..
Bizi kandıran kim onu öğrenmek istiyoruz çarpan mı sigorta şirketi mi..
hasar kaydı gecmesı normalde odeme yapmadan yapmıs gıbı hasar kaydını ıslemesı anormalAraba hasar aldığı için hasar kayıtlı geçmesi normal değil mi ben mi yanlış biliyorum?
carpan kısı alkollu oldugu ıcın onun sıgortasıda karsılamaz kendı cebınden yaptırmıs oldugunun kanıtıdır bu sıgorta sırketı uyanıklık etmıs pesıne dusun sız :)Birileri bize çarptı alkollü biri park halindeyken neden aracım 10 bin değer kaybediyor yani 10 bin zarar.. Alan kişiye söylüyoruz açıklıyoruz böyle bi kaza yaptı ama işlenmedi diye.. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz insanlar için hasarlı olması değil tamir ediliyor işlenmemiş olması önemli..
Biz de gecen aylarda saf saf arabaya alici cikan adamlara, "eksperde cikmiyor ama arabanin surekli olan bir problemi var. Biz su sekilde cozum buluyoruz. Sorun kisa sureli cozuluyor. Bunu bilerek aliyorsaniz alin. Hak gecmesin" Diye uzun uzun sorunu anlattik. Ha buyuk bisey mi? Hayir. Cozumler kisa sureli oluyor ama is goruyordu.Sonuc; elimizde patladi araba aylarcaHe sizin derdiniz başkaymış. Ben de sanıyorum ki olay adamın parayı ödemiş görünüp de aslında sigortaya ödetmesini, sizi kandırmasını dert ettiniz.
Aracınız hasarlı, biliyorsunuz değil mi? Tramer kaydı çıkması da sizin gibi insanların muhtemel alıcı diğer insanları kandırmasını önlemek için var. Yani dert yanacağınıza, bir üyenin öneride bulunduğu gibi değer kaybı davası açın, olsun bitsin.
Pardon da, aracınız kazaya karışmış ve değer kaybedecek.Birileri bize çarptı alkollü biri park halindeyken neden aracım 10 bin değer kaybediyor yani 10 bin zarar.. Alan kişiye söylüyoruz açıklıyoruz böyle bi kaza yaptı ama işlenmedi diye.. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz insanlar için hasarlı olması değil tamir ediliyor işlenmemiş olması önemli..
Çok şükür derdimi anlayan biri.. :).. Allah razı olsun..hasar kaydı gecmesı normalde odeme yapmadan yapmıs gıbı hasar kaydını ıslemesı anormal
bedelsız olarak carpma yazabılır dosya acıldıgı ıcın ama sıgorta kendı yaptırmıs gıbı bedel ıslemıs sorun bu :)
Yok bayağı yüksek bi meblağ..300-500 tl bırseyse ugrastıgına degmez
Bilip bilmeden konuşmayın ya bu sizin yaptığınız vebal almak değil mi beni tanıyor musunuz da konuşuyorsunuz.. Bakın biri ne demek istediğimi nasıl anlamış iyi okuyun yorumları da vebalimi almayın dikkat edin bi yerden çıkmasın..Biz de gecen aylarda saf saf arabaya alici cikan adamlara, "eksperde cikmiyor ama arabanin surekli olan bir problemi var. Biz su sekilde cozum buluyoruz. Sorun kisa sureli cozuluyor. Bunu bilerek aliyorsaniz alin. Hak gecmesin" Diye uzun uzun sorunu anlattik. Ha buyuk bisey mi? Hayir. Cozumler kisa sureli oluyor ama is goruyordu.Sonuc; elimizde patladi araba aylarca
Ama bizim bir cocugumuz var. Biz korkariz vebal almaktan. Allah muhafaza yarin bir gun bu vebalin ondan cikmasindan korkariz. Ne gerek var 3 kurus fazla alacagim diye hak yemeye?
Bazilarii cok cakal ama valla bravo
Hanımefendi eksper de her şey çıkıyor aldatma yok.. Değişen boya ne varsa çıkıyor... Bakın anlayan bir arkadaşım yazmış yukarıdaki yorumlara bi göz atın..Pardon da, aracınız kazaya karışmış ve değer kaybedecek.
O size çarptı bu bize şöyle vurduyla ilgisi yok ki bunun.
İsterseniz sıfır araç alın, kontağı çalıştırıp galeriden çıktığınız anda 2. Eldir o araç ve 5 6 bin değer kaybeder.
Bu böyledir yani, sorgulamak yersiz.
Kazalı aracı da değerinin üstünde satmaya çalışmak, ne denir bilemedim.
Eşim ilgilidir, senede birçok araba alır satar vs.
Ama böyle araçlara denk geldiğinde artık sülaleye sövüyor onu belirteyim.
Çünkü siz ister beyan edin ister etmeyin, zaten kendi servisinde bilgisayara girdiği an boyamaya kaporta ezikleri düzeltmeye kadar çıkıyor ne varsa.
O sebeple değer kaybetmiş bir şeyi, sanki kaybetmemişcesine satmaya çalışmak etik mi?
saat gec oldugu ıcın hanımlar anlamadılar sanırım halbukı ekspertızde zaten hersey cıkıyor sızın saklamak ıstemek gıbı durumunuz mumkun olamaz derdınız o degılÇok şükür derdimi anlayan biri.. :).. Allah razı olsun..
Aynen arkadaşım ya zaten yapılan tüm işlemler eksper de çıkıyor anlatamıyorum heralde çok çirkin ağır ithamlar yapıyorlar çok şükür siz anladınız en azından belki sizin yorumlarınızı okurlar...saat gec oldugu ıcın hanımlar anlamadılar sanırım halbukı ekspertızde zaten hersey cıkıyor sızın saklamak ıstemek gıbı durumunuz mumkun olamaz derdınız o degıl
ya da sıgorta sırketının ne numaralar yapabıleceklerını bılmıyorlar cok buyuk bır havuz :)
Sanırım ikinci seçenek.saat gec oldugu ıcın hanımlar anlamadılar sanırım halbukı ekspertızde zaten hersey cıkıyor sızın saklamak ıstemek gıbı durumunuz mumkun olamaz derdınız o degıl
ya da sıgorta sırketının ne numaralar yapabıleceklerını bılmıyorlar cok buyuk bır havuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?