Araba ile ilgili yardım

Hanım efendi siz beni anlamıyorsunuz biz anlaşamıyoruz.. Eksper rapuru zaten var anladınız mı ne değişmiş ne boyanmış hepsi ortada zaten kandırma yok.. Sigorta şirketi yapmadığı için onların gireceği bi hasar olmaması lazım diyorum.. Bence ailenizden biraz bilgi alın... Babam doktor diye benim doktorculuk oynayacak halim yok dimi..

Eksper de çıkıyor zaten.. Kandırılan biziz.. Bilip bilmeden balıklama atlamayın..

Arabanız yapılmış ,hasar kaydı işlenmiş sorun yok ,siz alıcıya karşı ortaya çıkmış durum buna bozulmuşsunuz ,eksperde evet ortaya çıkar ve 2011 ve sonrası araçlar en fazla 1 haftalık ekspertiz raporuyla satılıyor ,

sıgorta sırketıne dava acacaksınız baska yapacak bırsey yok ıyı avukat lazım
karsılamadıkları masrafı hasar olarak gıremezler suc bu
arada yorumları okudum karsı taraf kendı cebınden yaptırmıssa sıgorta kayıt olarak gırmez gıremez arkadaslar

arabanız 100bın km altındaysa karsı tarafa deger kaybı davası acabılırsınız

Bizi kandıran kim onu öğrenmek istiyoruz çarpan mı sigorta şirketi mi..

sıgorta sırketı
eger karsı tarafın kendı cebınden karsıladıgına emınsenız tabıkı :)
hasar gosterıp parayı cebe ındırıyor sıgorta sırketı
soylekı

kaza sonrası acılan dosyada meblag odenırse aracın hasar kaydı bılgısı ıslenır ancak meblag odenmez ıse ıslenmez burda sıgorta sırketı senın aracının daha sonrakı zamanlarda sıgorta bedelını yukseltmek ıcın hasar kaydı ıslemıstır burda suclu olan sıgorta sırketıdır

Araba hasar aldığı için hasar kayıtlı geçmesi normal değil mi ben mi yanlış biliyorum?

Araba hasar aldığı için hasar kayıtlı geçmesi normal değil mi ben mi yanlış biliyorum?
hasar kaydı gecmesı normalde odeme yapmadan yapmıs gıbı hasar kaydını ıslemesı anormal
bedelsız olarak carpma yazabılır dosya acıldıgı ıcın ama sıgorta kendı yaptırmıs gıbı bedel ıslemıs sorun bu :)

aracın ustune hasar kaydı ne kadar ısledıler ?

carpan kısı alkollu oldugu ıcın onun sıgortasıda karsılamaz kendı cebınden yaptırmıs oldugunun kanıtıdır bu sıgorta sırketı uyanıklık etmıs pesıne dusun sız :)

Biz de gecen aylarda saf saf arabaya alici cikan adamlara, "eksperde cikmiyor ama arabanin surekli olan bir problemi var. Biz su sekilde cozum buluyoruz. Sorun kisa sureli cozuluyor. Bunu bilerek aliyorsaniz alin. Hak gecmesin" Diye uzun uzun sorunu anlattik. Ha buyuk bisey mi? Hayir. Cozumler kisa sureli oluyor ama is goruyordu.Sonuc; elimizde patladi araba aylarca
Ama bizim bir cocugumuz var. Biz korkariz vebal almaktan. Allah muhafaza yarin bir gun bu vebalin ondan cikmasindan korkariz. Ne gerek var 3 kurus fazla alacagim diye hak yemeye?
Bazilarii cok cakal ama valla bravo

Pardon da, aracınız kazaya karışmış ve değer kaybedecek.
O size çarptı bu bize şöyle vurduyla ilgisi yok ki bunun.
İsterseniz sıfır araç alın, kontağı çalıştırıp galeriden çıktığınız anda 2. Eldir o araç ve 5 6 bin değer kaybeder.
Bu böyledir yani, sorgulamak yersiz.
Kazalı aracı da değerinin üstünde satmaya çalışmak, ne denir bilemedim.

Eşim ilgilidir, senede birçok araba alır satar vs.
Ama böyle araçlara denk geldiğinde artık sülaleye sövüyor onu belirteyim.
Çünkü siz ister beyan edin ister etmeyin, zaten kendi servisinde bilgisayara girdiği an boyamaya kaporta ezikleri düzeltmeye kadar çıkıyor ne varsa.
O sebeple değer kaybetmiş bir şeyi, sanki kaybetmemişcesine satmaya çalışmak etik mi?

Çok şükür derdimi anlayan biri.. :).. Allah razı olsun..

Bilip bilmeden konuşmayın ya bu sizin yaptığınız vebal almak değil mi beni tanıyor musunuz da konuşuyorsunuz.. Bakın biri ne demek istediğimi nasıl anlamış iyi okuyun yorumları da vebalimi almayın dikkat edin bi yerden çıkmasın..

Hanımefendi eksper de her şey çıkıyor aldatma yok.. Değişen boya ne varsa çıkıyor... Bakın anlayan bir arkadaşım yazmış yukarıdaki yorumlara bi göz atın..

Çok şükür derdimi anlayan biri.. :).. Allah razı olsun..
saat gec oldugu ıcın hanımlar anlamadılar sanırım halbukı ekspertızde zaten hersey cıkıyor sızın saklamak ıstemek gıbı durumunuz mumkun olamaz derdınız o degıl
ya da sıgorta sırketının ne numaralar yapabıleceklerını bılmıyorlar cok buyuk bır havuz :)

Aynen arkadaşım ya zaten yapılan tüm işlemler eksper de çıkıyor anlatamıyorum heralde çok çirkin ağır ithamlar yapıyorlar çok şükür siz anladınız en azından belki sizin yorumlarınızı okurlar...

Sanırım ikinci seçenek.
Kazalı araç, sigorta kendi kafasına göre hasar kaydı oluşturmuş.
Aslında o da belli değil, karşı taraf anlaştığı halde sigortasına ödetebilir dolayısıyla kayıt girilir.
Ee bunda konu sahibinin zararı nedir?
Bir aracın hasar kaydının olmasıyla ya da bunun computestte anlaşılması arasındaki fark nedir?
Burada üyenin zararı nerededir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…