- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.725
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de daha 1 senelik arabaya otoparkta dururken üst yoldan araba uçtu. Önce bizim arabaya düşmüş sonra yere. Araba perte çıktı tabii. Gitti güzelim araba.Arabayı alalı 1 ay olmamıştı sıfır cillop gibi gıcır gıcır araca otoparkta park halindeyken muhteşem sürücü teyzenin biri ortadan daldı. İki kapı pert, değişti mecburen. Hiç aklımıza gelmedi kadına ödetmek
Ahahah oha bu daha fenaymış Allah korusun ya içinde olsaydınız.Bizim de daha 1 senelik arabaya otoparkta dururken üst yoldan araba uçtu. Önce bizim arabaya düşmüş sonra yere. Araba perte çıktı tabii. Gitti güzelim araba.
Biz de ödetmedik valla.
3 gençti kazayı yapan aileleri geldi iyi ki bu araba burdaymış diye konuşup aglastilar. Kimse iyi ki burdaymış ödeyelim de demedi:)
Ola da bilirdik. Yemek yiyorduk Akşam saatiydi. Sonra da dışarı çıkacaktık. Yarım saatte kurtarmisiz. Cana geleceğine mala gelsin. Belki gerçekten araba olmasa takla atacaktı o gençler ya da çok daha sert düşecekti.Ahahah oha bu daha fenaymış Allah korusun ya içinde olsaydınız.
Ajahahpandemi öncesi yokuştan parktan çıkarken kaydırdım kurtarayım derken bir öğretmenin suv aracına çarptım.benim araçta hasar çoktu ama onda da vardı.kadın çıktı geldi ne polis çağırdık ne bir şey.tutanağı imzaladım canın sağolsun olur böyle dedi kadın.ertesi gün sabahtan da yaptırdım kadının arabasını.sonra da bir iki kez çay içtik arkadaşlık yaptık.konu sahibinin arabasına çarpaydım ovvvv vay başıma gelenlerrrr.arabamın değerini düşürdün diye beni giyotinle infaz ederdi
Ay valla sizi de onları da allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış.Ola da bilirdik. Yemek yiyorduk Akşam saatiydi. Sonra da dışarı çıkacaktık. Yarım saatte kurtarmisiz. Cana geleceğine mala gelsin. Belki gerçekten araba olmasa takla atacaktı o gençler ya da çok daha sert düşecekti.
Peki ne yaptınız? Sigorta mı karşıladı?Bizim de daha 1 senelik arabaya otoparkta dururken üst yoldan araba uçtu. Önce bizim arabaya düşmüş sonra yere. Araba perte çıktı tabii. Gitti güzelim araba.
Biz de ödetmedik valla.
3 gençti kazayı yapan aileleri geldi iyi ki bu araba burdaymış diye konuşup aglastilar. Kimse iyi ki burdaymış ödeyelim de demedi:)
Aynen , eminim yaparsınızBen de aracı satarken kazadan elbette bahsedeceğim fotoğraflar ını çektim göstereceğim.
Bizim ondan önceki araba da perte çıkmıştı. O daha 1 senelik değildi. Onun için kasko arabanın aynısından verdi sıfır. Ama bu 1 seneyi biraz geçtiği için parasını verdiler. Tabii değerinde vermiyorlar ne yazık ki. Verdikleri parayla 3bin kmde 2. El bir dusuk modelini alabildik üstüne katmadan. Araba i30du. Bize 27bin500den teklif verdiler kabul etmedik. Sonra 30bin 31bin derken 32.500 de anlaştık. Yıl 2013du galiba ya da 14.Peki ne yaptınız? Sigorta mı karşıladı?
Bu konudaki arkadaşa ödetmezdim ama sizin durumunuzda tüm hakkımı almak için avukatla görüşürdüm sanırım.
Ben de öyle düşündüm ama eşim bosver dedi. Değer düşürme davası acmaliydik bence. Gencler d.gununden dönüyormuş tekinin. Bence içkili bile olabilirlerdiPeki ne yaptınız? Sigorta mı karşıladı?
Bu konudaki arkadaşa ödetmezdim ama sizin durumunuzda tüm hakkımı almak için avukatla görüşürdüm sanırım.
Ulan jsjsjsjjs içtiğim burnuma kaçtı yaBekarsanız evlenin.