- 2 Ağustos 2013
- 34.115
- 101.415
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptınız da mahcup oldu.Kredi çektim ödedim ben ama vereceğim diyor. İçi rahat etmiyor Yarı yarıya teklif edeyim ayrıca karşı tarafın masrafını da karşılamak için mecbur trafik sigortası kullandım benim hasar 7 bin karşı taraf 6 bin 13 bin tl hasar kaydı olacaktı. Karşı tarafı sigortadan ödeyeceğiz. Benimkini arkadaş mahcup olduğundan ben ödeyeceğim dedi. Ben ufak kredi çektim ödedim o bana parça parça ödeyecek diye konuştuk. 7 binin tamamını elbette almam ben önce dedim sonuçta benim işim için koşturuyordun diye ama olmaz öyle şey dedi. Ek olarak sonuçta kaput işlem gördü araba şuan 20-30 bin lira değer kaybetti
Igrenc ya. "Arkadasim benden cikmayacak ya kaskom var sen niye odeyecekmissin" der narmolde. Hayretler icinde okuyorum. Ne pis insanlar bunlar. Yalan konusmak adetleri olmus. Fotograflarda gostercekmismis. O zaman ne diye serviste yaptirmiosun guzelce. Bostan yere arkadastan para cikio.arkadaşınıza ödetmeniz aşırı saçma. ben böyle bencillik görmedim.
Bence bu işlememe durumu yok kayda geçiyor bi şekil arabamız vardı park halindeyken alkollü biri çarptı sağ tarafına adam kendi yaptırdı ama eksperde çıktı hasar kaydıArkadaşlar dertleşmek istedim. Aracımda birkaç arıza vardı. Ben de rahatsızdım, ama salı günü iş başı yaptığım için arabamı sanayiye bırakmam ona göre tamir yapılması gerekiyordu ozamana kadar. Normal zamanda ben işten geç çıktığımdan sanayide kimse kalmıyor. Neyse iyi şoför bi arkadaş benim arabayı sanayiye bırakacaktı. Benden kat kat iyi kullanır normalde. Ama olacağı var ya işte kaza yapmış. Kafa kafaya bi araçla çarpışmışlar. Ve adam hızlı çıkmış olmasına rağmen aracın duruşundan neyse arkadaş Hatalı çıktı. Bende normalde kasko var ama hiç kaza yapmadım ve yakın zamanda arabayı satacaktım. 7 bin tl masraf çıktı ve kasko deldirip gider ayak hasar kaydı girdirmek istemedim arabaya. Arkadaşımın kuzeni olan ustada yaptırıp oraya Borç olarak yazdık. Arkadaş onu 500 500 ödeyecek geri. Yalnız karşı tarafından da 5 bin tl kadar hasarı var ve bizim arkadaş suçlu olduğundan o da arkadaşa kalacaktı. Adam trafik sigortasından yaptırın araç eski zaten tramer görünmesi sorun değil dedi. Onu trafik sigortasından yaptırcaz ama benim sigortacım bişe değişmeyecek sana gene hasar kaydı gircek dedi. Yalnı usta diyor ki bedelsiz kaza olarak gireceğiz. Yani zaten ciddi bi kaza değil. Bedelsiz girildiğinde karşı tarafın hasarlı olduğu bi kaza var ama bedeli görünmüyor dedi. Ben de aracı satarken kazadan elbette bahsedeceğim fotoğraflar ını çektim göstereceğim. Sadece öndeki kapaklar vs kırılmış motor vs aksamlarda sorun yok ama malum dolar artışıyla parça fiyatları fırladığından ve sigorta şirketleri de şişirmesiyle ederinden çok fazla hasar kaydı giricekti arabaya. Satması zor olur diye bu şekilde düşündük. Arabanın başka sıkıntıları vardı kışlık lastik almam gerekiyordu ufak tefek değişmesi gereken parçam vardı vs hepsini toplu yapmak için 10 bin kredi çektim 7 binine arkadaş kefil o ödeyecek kendi sebep olduğu hasarı. ama başka bi arkadaş tuttu ya 7 bin için keşke hasar kaydı yaptırsaydın kaskodan yapsaydın zaten bedelsiz de olsa görüncek dedi. 240 bin liralık arabaya 7 bin tl için ufacık sorun yüzünden hasarlı göstermek sigorta şirketlerinin şişirdiği bedellerle değerini düşürmek de istemedim Çünkü arabada cidden ciddi bi sıkıntı yok. Klima aksamları hasar almış Bi parçası değişti sadece o kadar. Bu işlerden anlayan var mı aranızda benim sigorta şirketi yanlış yaptın diye kafamın etini yedi sanayiideki arkadaşımzı ise 7 bin için 240 bin liralık arabaya hasar girme bence dedi. Bikaç arkadaşa danıştım herkes farklı konuşuyor sizler ne düşünüyorsunuz danışmak istedim. Var mı fikri olan? Açıkçası zor güç ödediğim pahalı aracımda başka birinin hatası yüzünden hasar kaydı olup değeri düşsün istemem o da çok üzüldü zaten ne gerekirse yapacağım dedi taksitlendirdik 7 binini o ödeyecek. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim? Siz olsanız ne yapardınızB
tabı canım ıllakı cıkıyor bunu sey gıbı dusunelımBence bu işlememe durumu yok kayda geçiyor bi şekil arabamız vardı park halindeyken alkollü biri çarptı sağ tarafına adam kendi yaptırdı ama eksperde çıktı hasar kaydı
Yani arkadaşıysa bile 'yok yok ben öderim' diyen birini kaçırmasın bence.:))Ben onu düşündüm, adamın konu sahibine ilgisi olabilir çünkü kimse böyle birşeyi kabul etmez.
Arabadan hiç anlamayan biri olarak merakımdan soruyorum zaten resimlerini koyacağınız bir kazanın hasar kaydı mantıken olsa ne olur olmasa ne olur ?Arkadaşlar dertleşmek istedim. Aracımda birkaç arıza vardı. Ben de rahatsızdım, ama salı günü iş başı yaptığım için arabamı sanayiye bırakmam ona göre tamir yapılması gerekiyordu ozamana kadar. Normal zamanda ben işten geç çıktığımdan sanayide kimse kalmıyor. Neyse iyi şoför bi arkadaş benim arabayı sanayiye bırakacaktı. Benden kat kat iyi kullanır normalde. Ama olacağı var ya işte kaza yapmış. Kafa kafaya bi araçla çarpışmışlar. Ve adam hızlı çıkmış olmasına rağmen aracın duruşundan neyse arkadaş Hatalı çıktı. Bende normalde kasko var ama hiç kaza yapmadım ve yakın zamanda arabayı satacaktım. 7 bin tl masraf çıktı ve kasko deldirip gider ayak hasar kaydı girdirmek istemedim arabaya. Arkadaşımın kuzeni olan ustada yaptırıp oraya Borç olarak yazdık. Arkadaş onu 500 500 ödeyecek geri. Yalnız karşı tarafından da 5 bin tl kadar hasarı var ve bizim arkadaş suçlu olduğundan o da arkadaşa kalacaktı. Adam trafik sigortasından yaptırın araç eski zaten tramer görünmesi sorun değil dedi. Onu trafik sigortasından yaptırcaz ama benim sigortacım bişe değişmeyecek sana gene hasar kaydı gircek dedi. Yalnı usta diyor ki bedelsiz kaza olarak gireceğiz. Yani zaten ciddi bi kaza değil. Bedelsiz girildiğinde karşı tarafın hasarlı olduğu bi kaza var ama bedeli görünmüyor dedi. Ben de aracı satarken kazadan elbette bahsedeceğim fotoğraflar ını çektim göstereceğim. Sadece öndeki kapaklar vs kırılmış motor vs aksamlarda sorun yok ama malum dolar artışıyla parça fiyatları fırladığından ve sigorta şirketleri de şişirmesiyle ederinden çok fazla hasar kaydı giricekti arabaya. Satması zor olur diye bu şekilde düşündük. Arabanın başka sıkıntıları vardı kışlık lastik almam gerekiyordu ufak tefek değişmesi gereken parçam vardı vs hepsini toplu yapmak için 10 bin kredi çektim 7 binine arkadaş kefil o ödeyecek kendi sebep olduğu hasarı. ama başka bi arkadaş tuttu ya 7 bin için keşke hasar kaydı yaptırsaydın kaskodan yapsaydın zaten bedelsiz de olsa görüncek dedi. 240 bin liralık arabaya 7 bin tl için ufacık sorun yüzünden hasarlı göstermek sigorta şirketlerinin şişirdiği bedellerle değerini düşürmek de istemedim Çünkü arabada cidden ciddi bi sıkıntı yok. Klima aksamları hasar almış Bi parçası değişti sadece o kadar. Bu işlerden anlayan var mı aranızda benim sigorta şirketi yanlış yaptın diye kafamın etini yedi sanayiideki arkadaşımzı ise 7 bin için 240 bin liralık arabaya hasar girme bence dedi. Bikaç arkadaşa danıştım herkes farklı konuşuyor sizler ne düşünüyorsunuz danışmak istedim. Var mı fikri olan? Açıkçası zor güç ödediğim pahalı aracımda başka birinin hatası yüzünden hasar kaydı olup değeri düşsün istemem o da çok üzüldü zaten ne gerekirse yapacağım dedi taksitlendirdik 7 binini o ödeyecek. Sizin fikirlerinizi alabilir miyim? Siz olsanız ne yapardınızB
İşte herkes bi kendini akıllı sanıyor... Halbuki burda neler ortaya döküldü bu pembik yalanlara kanar mı kimse :)
evlenirken de arabanın tramer kaydı gibi hastane kayıtlarını isteyip bakalım tövbe tövbe.tabı canım ıllakı cıkıyor bunu sey gıbı dusunelım
hastayız doktora gıttık bıze yapılan tum ıslemler saglık sıstemıne duser tum hastanelerde tedavımız gıttıgımız gun saatı tahlıllerımız hastalıklarımız hepsı cıkar nereden bakılırsa bakılsın tum sehırlerde tum hastanelerde sıstemde cıkar gorunuruz...
e buda aracın hastaneye dusmus halı :) hasar almıs yaralanmıs hangı sehırden bakılırsa bakılsın ulkenın her yerınde sısteme duser ve gorulur cunku bır ıslem yapılıyor araca
pandemi öncesi yokuştan parktan çıkarken kaydırdım kurtarayım derken bir öğretmenin suv aracına çarptım.benim araçta hasar çoktu ama onda da vardı.kadın çıktı geldi ne polis çağırdık ne bir şey.tutanağı imzaladım canın sağolsun olur böyle dedi kadın.ertesi gün sabahtan da yaptırdım kadının arabasını.sonra da bir iki kez çay içtik arkadaşlık yaptık.konu sahibinin arabasına çarpaydım ovvvv vay başıma gelenlerrrr.arabamın değerini düşürdün diye beni giyotinle infaz ederdiTüh ya napsan ki acaba 20-30 bini arkadaşından mı kessen
Tez kellen vurulapandemi öncesi yokuştan parktan çıkarken kaydırdım kurtarayım derken bir öğretmenin suv aracına çarptım.benim araçta hasar çoktu ama onda da vardı.kadın çıktı geldi ne polis çağırdık ne bir şey.tutanağı imzaladım canın sağolsun olur böyle dedi kadın.ertesi gün sabahtan da yaptırdım kadının arabasını.sonra da bir iki kez çay içtik arkadaşlık yaptık.konu sahibinin arabasına çarpaydım ovvvv vay başıma gelenlerrrr.arabamın değerini düşürdün beni giyotinle infaz ederdi