jhgjh güldüm.
Ben başıma geleni anlatayım.
1 yıl önce tek şeritli yolda giderken arkadan biri bana hızla çarptı. Ben o etkiyle savruldum ve araba çarpraz şekilde yolu kapattı. Bu şerefsiz kaçmak için bana yandan bir daha çarptı, arabamı iyice kenara savurdu ve kaçtı gitti. Arabam X marka, olay da tesadüfen X markanın bayisinin önünde oldu. Neyse şikayetçi olduk.
Trafik gelsin denmiş ama yaralı yoksa gelmiyorlar artık. Maddi hasarlı kazalarda sen tutanak tutuyorsun.
Gidip şikayetçi olduk. Adam bulundu. (aynı şerefsiz ileride başka kadına da çarpmış, onun arabasını perte çıkarmış)
Savcılıktan karar geldi. Adamın ifadesi alınmıştır vs vs diyor.
Sonuç kovuşturmaya yer yok.
Pardon?
Arabamın arkası yanı önü her tarafının içine etti, öylece gitti.
O gün dedim ki bir arabaya çarparsam asla durmam
Ne uğraşacağım tutanaktı şuydu buydu
Nasılsa bir şey olduğu yok karşı taraf kabul etse bile
Skandal bitti mi, bitmedi.
Bir avukatla görüştük, değer kaybı için dava açalım dedik. Ama adamın ifadesi de gerekli.
Adliyeye gittim, bizim dosyadan ifadeyi istedim.
Dosyada ifade yok sljsdl
E yazı geldi diyorum ifadesi alınmış dosyada var vs.
Şu anda yok ama dediler. İsterseniz savcıyla görüşün dediler.
Lanet olsun dedim.
Ha savcılıkta ilk şikayetçi olduğumda da arabamın bayisinin önünde kaza gerçekleştiği için benden şüphelendiler.
Bu bir tesadüf mü diye..
Evet ben manyağım parayla adam tuttum gel bana sağdan soldan çarp diye
tek şeritli yolda adam size yandan çarpıp yanınızdan nasıl sığarak geçti ve kaçtı diye sordular
İnanır mısınız yarım saat katibe bunun nasıl olabilecğeini anlattım
tek şeritli yolun sadece araba genişliği kadar olmadığını, adliyede camdan baksa görebileceğini vs
deli oldum resmen
İnanılır gibi değil. İnsan düşündükçe çıldırır Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben artık şöyle yorumluyorum olacağı varsa oluyor çıkacağı varsa çıkıyor. Başka hiçbir mantıklı açıklaması yok çünkü.