Karşı taraf kendi trafik sigortasından sizin aracı tamir ettirmiştir. Dolayısıyla da kaza bildirimi yapılmıştır.Slm kızlar.. Aracımıza 1 yıl önce park halindeyken bi araç çarptı.. Araçtakiler yalan yanlış beyanda bulununca sigorta şirketi masrafı üstlenmedi ya aranızda anlaşın ya da mahkemeye gidin biz aradan çıkıyoruz dendi.. Biz de aramızda anlaştık, kişi kendi cebinden aracımızı yaptı.. Arabayı satmaya niyetlendik ve sigorta şirketinin üstlenmediği bu durumun hasar kaydı olarak işlendiğini gördük... Bu nasıl olur bilgi sahibi olan var mı..
Yeni haberimiz oldu.. Bilir kişi aradan çekildi sigorta üstlenmedi çarpan kişi kendi imkanlarıyla yaptı.. Yani sigorta şirketinden çıkan bir meblağ yok ama yazdıkları bi hasar kaydı var..Aracı nerede tamir ettirdiniz? Kendi özel servisinde mi sanayide mi? Değer kaybı davası açtınız mı?
Hayır... İşte sigortası yapmayı kabul etmedi adam cebinden yaptı..Karşı taraf kendi trafik sigortasından sizin aracı tamir ettirmiştir. Dolayısıyla da kaza bildirimi yapılmıştır.
Kaskodan bahsetmiyoruz değil mi? Kasko onun hasarını karşılar, trafik sigortası da onun çarptığı kişinin. Belki size cebimden ödedim dedi ama başka bir yol buldu sigortadan ödetmek için.Hayır... İşte sigortası yapmayı kabul etmedi adam cebinden yaptı..
Hayır onun sigorta şirketi sen yanlış beyanda bulunuyorsun diyerek yapmadı.. Bu süreci takip ettik adam cebinden verdi..Kaskodan bahsetmiyoruz değil mi? Kasko onun hasarını karşılar, trafik sigortası da onun çarptığı kişinin. Belki size cebimden ödedim dedi ama başka bir yol buldu sigortadan ödetmek için.
Tamam da sigorta şirketi cebinden çıkmayan parayı bize kakalamış oldu.. Kabul etseydi ceplerinden para çıksaydı işleselerdi..Normal olan da bu zaten, aracta hasar varsa hasar kaydi gorunmeli, eskidendi o sanayiye yaptırıp kazasiz diye millete satmalar.
Tamam da sigorta şirketi cebinden çıkmayan parayı bize kakalamış oldu.. Kabul etseydi ceplerinden para çıksaydı işleselerdi..
He sizin derdiniz başkaymış. Ben de sanıyorum ki olay adamın parayı ödemiş görünüp de aslında sigortaya ödetmesini, sizi kandırmasını dert ettiniz.Tamam da sigorta şirketi cebinden çıkmayan parayı bize kakalamış oldu.. Kabul etseydi ceplerinden para çıksaydı işleselerdi..
Birileri bize çarptı alkollü biri park halindeyken neden aracım 10 bin değer kaybediyor yani 10 bin zarar.. Alan kişiye söylüyoruz açıklıyoruz böyle bi kaza yaptı ama işlenmedi diye.. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz insanlar için hasarlı olması değil tamir ediliyor işlenmemiş olması önemli..Peki bu hasar kaydi cikmasaydi siz araci hasarsiz diye mi satacaktiniz?
Yani size ne zarari oldu ben o kismi anlamadim. Hasarsiz araciniza hasari yazmamislar ki, olan sicili işlemişler, tam da olmasi gerektigi gibi.
Bizi kandıran kim onu öğrenmek istiyoruz çarpan mı sigorta şirketi mi..He sizin derdiniz başkaymış. Ben de sanıyorum ki olay adamın parayı ödemiş görünüp de aslında sigortaya ödetmesini, sizi kandırmasını dert ettiniz.
Aracınız hasarlı, biliyorsunuz değil mi? Tramer kaydı çıkması da sizin gibi insanların muhtemel alıcı diğer insanları kandırmasını önlemek için var. Yani dert yanacağınıza, bir üyenin öneride bulunduğu gibi değer kaybı davası açın, olsun bitsin.
Birileri bize çarptı alkollü biri park halindeyken neden aracım 10 bin değer kaybediyor yani 10 bin zarar.. Alan kişiye söylüyoruz açıklıyoruz böyle bi kaza yaptı ama işlenmedi diye.. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz insanlar için hasarlı olması değil tamir ediliyor işlenmemiş olması önemli..
Birileri bize çarptı alkollü biri park halindeyken neden aracım 10 bin değer kaybediyor yani 10 bin zarar.. Alan kişiye söylüyoruz açıklıyoruz böyle bi kaza yaptı ama işlenmedi diye.. Bu işlerden pek anlamıyorsunuz insanlar için hasarlı olması değil tamir ediliyor işlenmemiş olması önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?