Banada arkadan çarpıp kaçtı kadının biri. Baya geldi güm diye çarptı,ben arabadan indim,bişey yok bişey yok diyip aracından bile inmeden bastı gitti.
Çarptığı yerde kamera kaydı buldum,rica ettim verdiler sağolsunlar. Karakola gittim,anlattım durumu plaka okunmuyor bundan birşey yapmayız biz ama isterseniz savcılığa suç duyurusunda bulunun,büyütüp plakayı bulabilirler dedi.
Neyse çıktım karakoldan eve gidiyorum aynı yerde arabayı gördüm,plakadan emin değildim ama başı aynıydı,bekledim ve bingo bana çarpan kadın tek bacağı komple sargılı şekilde arabaya biniyordu. Sizi savcılığa verdim,kamera kayıtları var elimde ya gelin tutanak tutalım yada savcıyla uğraşırsınız dedim,ben çarpmadım dedi.
Plakası da elimde olunca karakoldaki polise gidip anlattım durumu. Adamda aramış aracın sahibini,kadının eşi/sevgilisi artık ne olduğunu bilmiyorum,beni aradı. Başta dik dik konuştu,bende sinirlendim kapatın telefonu savcılığa verdim zaten,eşinize de söyledim ben gelin tutanak tutalım diye ,ben carpmadım dedi geciştirdi eşiniz deyince adamın sesi solugu kesildi. Kadın hem çarpıp kaçıyor,hem eşine söylemiyor haliyle son olayı da anlatmamış tabi uzlaşmak için gittiğimi vs. Beni aramayın artık ben uğraşıcam vs diye söylendim telefonu kapattim. Yarım saat gecmeden arayip özür diledi,askermiş adam ,davanızı geri çekin lütfen vs dedi. Dedim peki niye uğraştırdınız beni bu kadar,değdi mi,sırf eşinizin umursamazliğına sinir olup uğraştım,yine olsa yine uğraşırım,tutanak tutalim gereği yapılsın düşünürüz. O hanımefendiye de söyleyin o bacakta trafiğe çıkıp insanların malına canına kastetmesin.
Geldi paşa paşa tutanağı tuttuk ,bende bir süre sonra şikayetimi geri cektim savcılıktan.
Gerçekten insanlara ne oluyor ben anlamıyorum.
Carptıysan dur,bir gecmis olsun iyimisiniz de yani,sonra kaskon,sigortan var yapılıyor zaten, kacmak neyin nesi.