Araba çizilmesiyle ilgili yardım

Siz olsanız?

• Parayı alırım

OY: 56 98,2%
  • Kendi cebimden yaptırırım

OY: 0 0,0%
  • Yaptırmam öyle gezerim

OY: 1 1,8%

• Ankete Katılan
    57
Ben olsam işi resmiyete dökerdim. Daha önce bizde tır sürttü tir da masraf yoktu ama bizim 30 bine yakın masraf çıktı..

Tir şoförünün hatası ile tüm masrafı o ödedi..değer kaybı içinde dava açıldı

Ama dediğiniz gibi masrafı karşılayıp hasar gostermezsiniz ama boyanacaksa işlem gözükecek yine değeri düşmüş olacak aracın. sürtme veya çarpma sonrası aracın fotoğrafını çekmiş miydiniz ?

Tutanak tutmuş olsaydınız trafik sigortasından yapılırdı diye aklımda kalmış. Ayrıca değer kaybı içinde ekstra talepte bulunabilirdiniz.
Ben teklif ettim ama kabul etmedi. Sanırım kendisinin sigortası falan yok. Kaçak göçek geziniyorsa olabilir diye düşünüyorum artık.

Ben kendi arabamı çektim. O fotoyla hatta fiyat aldım gidip birkaç yerden. Sigortası kaskosu yok sanıyorum karşı tarafın. Olsaydı yaptırırdı diye düşünüyorum.

Ben kendi arabamı çektim. O fotoyla hatta fiyat aldım gidip birkaç yerden. Sigortası kaskosu yok sanıyorum karşı tarafın. Olsaydı yaptırırdı diye düşünüyorum.
Olsa bile yaptırıyorlar.bize çarpan tirci elden verecekti parayı iyi ki kabul etmemişiz adam 20 bin verecekti elden masraf 30 bin çıktı +değer kaybı belli değil
Dava sonuçlanmadı.su zaman kimse iyi niyetli davranmıyor maalesef geçmiş kaza için başvuru nasıl oluyor bilmiyorum biz anında tutanak tutturduk .

Ustadan yapılan işlemlerle ilgili bir belge isterim. Kadına ibanla birlikte o fotoğrafı atarım. Bu işte gönül olmaz, çarpmasaymış.
Şöyle düşünün o “acele” ile size ya da annenize çarpsa nolacaktı?
Arazi olması da hiç hoş değil ayrıca. Arayıp sorması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…