- 11 Aralık 2018
- 40.658
- 252.557
- 598
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Güzel araba. Ama bahsedilen fiyatlara çok eskisi alınır. Polo, golf, micra, fiesta, c1, c2 şu an araba alacak olsam bakacağım modeller. Ama sorunsuzları için bütçeyi biraz daha yükseltmeniz lazım sanırım. Bu arada son dönem piyasalar hakkında çok fikrim yok. Benim arabalar hakkında fikrim varKudrAlobar Polo'lar hakkında ne düşünüyorsun?
İşimizi söylemeyim sana hiçAnlamıyor.
Güzel araba. Ama bahsedilen fiyatlara çok eskisi alınır. Polo, golf, micra, fiesta, c1, c2 şu an araba alacak olsam bakacağım modeller. Ama sorunsuzları için bütçeyi biraz daha yükseltmeniz lazım sanırım. Bu arada son dönem piyasalar hakkında çok fikrim yok. Benim arabalar hakkında fikrim var
Biz bir arkadaşın egeasını kullandık yaklaşık 160km yol yaptık, hafif olduğunu hissediyorsun, yaz günü rüzgarsız havada bile 100le gittiğinde titriyor. Arabamız fluancetı, onda hiç öyle şeyler hissetmiyorduk. Şehir içi her araba kullanılabilir belki ama şehirler arası gidilecekse arabanın ağırlığı önemliYa tutana da cok bakmamak lazım bu ülkede sanırım, egea mı ne vardı rüzgarda savruluyor yoldan cıkıyor az daha takla atacak konuma geliyor asiri hafif yapmislar ucuz olsun diye ustelik alti da alcakmis( diyorlarmismis bilemiyorum ne kadar dogru)
Birde yolda giderken ruzgar yoldan cikariyordu, cok hafif, tanri korusun bir kazada ne olur bilemem....Biz bir arkadaşın egeasını kullandık yaklaşık 160km yol yaptık, hafif olduğunu hissediyorsun, yaz günü rüzgarsız havada bile 100le gittiğinde titriyor. Arabamız fluancetı, onda hiç öyle şeyler hissetmiyorduk. Şehir içi her araba kullanılabilir belki ama şehirler arası gidilecekse arabanın ağırlığı önemli
Hem kendi ailem, hem eşimin ailesi araba alım satımıyla uğraşıyor senelerdir. Tutulmayan modelle uğraşmasının zor olduğunu bilmek için bu işin içinde olmaya gerek de yok. Biraz mantık yeter diye düşünüyorum.İşimizi söylemeyim sana hiçanlıyor muyuz anlamıyor muyuz kalırsın
Motosiklet üzerinde potansiyel bir cesetsin, en güvenliksiz taşıt bence. Çocuklarıma almam, kendilerine de söyledim benden motor istememelerini, elim yüreğimde bekleyemem kimseyi.Şahsen motor daha cok seviyorum hem o fiyata da eski pusku bir sey almak istemiyorum ama herkes araba al ne olur ne olmaz diyor neden ki? Sırf 4 tekerli diye mi? Ben motorun yanına 2 teker daha takarım ya
Hem kendi ailem, hem eşimin ailesi araba alsın satımıyla uğraşıyor senelerdir. Tutulmayan modelle uğraşmasının zor olduğunu bilmek için bu işin içinde olmaya gerek de yok. Biraz mantık yeter diye düşünüyorum.
Bak kullanan nasıl biliyor ama aradaki farkıBiz bir arkadaşın egeasını kullandık yaklaşık 160km yol yaptık, hafif olduğunu hissediyorsun, yaz günü rüzgarsız havada bile 100le gittiğinde titriyor. Arabamız fluancetı, onda hiç öyle şeyler hissetmiyorduk. Şehir içi her araba kullanılabilir belki ama şehirler arası gidilecekse arabanın ağırlığı önemli
Biz bir arkadaşın egeasını kullandık yaklaşık 160km yol yaptık, hafif olduğunu hissediyorsun, yaz günü rüzgarsız havada bile 100le gittiğinde titriyor. Arabamız fluancetı, onda hiç öyle şeyler hissetmiyorduk. Şehir içi her araba kullanılabilir belki ama şehirler arası gidilecekse arabanın ağırlığı önemli
Şimdi 2. El var, 2. El var. 98 model 400 bin km’de polo da 2. El, 2023 model 18 bin km’de polo da ikinci el. Arabanın yaşı, genel durumu, yaptığı km, kullanılışı, hasar durumu vs. her şey çok önemli. Mutlaka bilen birinden yardım alın, parasına bakmayın expertize sokun.Krediyle birlikte düşünürsek belki 2. el polo fiyatına çıkabiliriz. Teşekkür ederim bu arada.
Micra da çok tutuluyor. Yedek parçası, tamiri, satılması, yakıtı her konuda avantajlı düşük bütçeler için. K kediseverbiriGüzel araba. Ama bahsedilen fiyatlara çok eskisi alınır. Polo, golf, micra, fiesta, c1, c2 şu an araba alacak olsam bakacağım modeller. Ama sorunsuzları için bütçeyi biraz daha yükseltmeniz lazım sanırım. Bu arada son dönem piyasalar hakkında çok fikrim yok. Benim arabalar hakkında fikrim var
Şimdi 2. El var, 2. El var. 98 model 400 bin km’de polo da 2. El, 2023 model 18 bin km’de polo da ikinci el. Arabanın yaşı, genel durumu, yaptığı km, kullanılışı, hasar durumu vs. her şey çok önemli. Mutlaka bilen birinden yardım alın, parasına bakmayın expertize sokun.
Bu hanımefendi araç alacak belki uzun süre başka araç almayacak değiştirmeyecek tutulan bir modelle işi olmayacak ki tutulan modellerin fiyatı her zaman yüksektir satmaya kalksa da hiçbir zararı olmaz her malın alıcısı vardır.Hem kendi ailem, hem eşimin ailesi araba alsın satımıyla uğraşıyor senelerdir. Tutulmayan modelle uğraşmasının zor olduğunu bilmek için bu işin içinde olmaya gerek de yok. Biraz mantık yeter diye düşünüyorum.
Ya ona bakarsak yolda yururken bile yuzlerce kaza atlatıyoruz aslında, motora bu bakis yanlis degil miMotosiklet üzerinde potansiyel bir cesetsin, en güvenliksiz taşıt bence. Çocuklarıma almam, kendilerine de söyledim benden motor istememelerini, elim yüreğimde bekleyemem kimseyi.
Micra da çok tutuluyor. Yedek parçası, tamiri, satılması, yakıtı her konuda avantajlı düşük bütçeler için. K kediseverbiri
Hiçbir şey olmaz, kullanırsınız. Yıllarca ford ka kullandım araba 890 kiloydu, 1 ton bile yoktuEğer öyleyse ben de o arabada kontrol sağlayabileceğime inanmıyorum...
Motorun ayrı zevki vardır tadanın bir daha aklından çıkmazMotosiklet üzerinde potansiyel bir cesetsin, en güvenliksiz taşıt bence. Çocuklarıma almam, kendilerine de söyledim benden motor istememelerini, elim yüreğimde bekleyemem kimseyi.
Bu hanımefendi araç alacak belki uzun süre başka araç almayacak değiştirmeyecek tutulan bir modelle işi olmayacak ki tutulan modellerin fiyatı her zaman yüksektir satmaya kalksa da hiçbir zararı olmaz her malın alıcısı vardır.
Sadece satış olarak düşünme. Tutulmayan, piyasada az bulunan araçların tamirinden anlayan usta bulmak da zor oluyor. Başımıza geldiği için söylüyorum. Kadın başına uğraşmasına gerek yok. Fiyatı bir tık fazla olsun, yaygın modeller olsun.Bu hanımefendi araç alacak belki uzun süre başka araç almayacak değiştirmeyecek tutulan bir modelle işi olmayacak ki tutulan modellerin fiyatı her zaman yüksektir satmaya kalksa da hiçbir zararı olmaz her malın alıcısı vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?