- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.891
- 268
- Konu Sahibi kediseverbiri
Sen ayın 25 günü sanayıya bırak da beş günü bin de görecem ben o aşkı.Benim aşkım o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ayın 25 günü sanayıya bırak da beş günü bin de görecem ben o aşkı.Benim aşkım o
Olsun yaa ben onu zanayiye götürürüm yakın bana sanayiSen ayın 25 günü sanayıya bırak da beş günü bin de görecem ben o aşkı.
Anlaşıldı, Niloya arabalardan da dekorasyondan anladığı gibi anlıyor.Sen ayın 25 günü sanayıya bırak da beş günü bin de görecem ben o aşkı.
Hadi len seni turşihanlar aşiretinin gelini seniSen zengin seni….
Söylediğin kıstaslar tabi ki önemli, hatta en önemlisi onlar, ön koşul olarak bunlara bakılmalı zaten. Bizim rahmetli 300bine yakındı ama çamurluk dışında değişeni bile yoktu. Gözümüz gibi bakmıştık. Öyle arabalar da çıkıyor, iyi incelemek mutlaka ekspertize hatta iyi tanınmış bir ekspertize sokmak şartHaklısın. Fakat bütçem az diye de 300 bin km baştan sona tramerli airbag açılmış yerine başkası konmuş almasın da kimse bence tabi. İnsanın canından önemli hiç bir şey yok. Kaza anı airbagların ilk defa açılacak olmasını bilmek bile insanı rahatlatıyor. Önce can. Kötü bir arabadansa hiç araba
Gocası alsatçı galiba o da anlıyorum sanıyoAnlaşıldı, Niloya arabalardan da dekorasyondan anladığı gibi anlıyor.![]()
Yalnız Niloya konu sahibi kendi çalışıp alacak arabayı senin gibi goca parasıyla bakmir ilanlaraOlsun yaa ben onu zanayiye götürürüm yakın bana sanayibenim olsun da ah canım benim
Aynen yoksa aracın son sahibi olursunSöylediğin kıstaslar tabi ki önemli, hatta en önemlisi onlar, ön koşul olarak bunlara bakılmalı zaten. Bizim rahmetli 300bine yakındı ama çamurluk dışında değişeni bile yoktu. Gözümüz gibi bakmıştık. Öyle arabalar da çıkıyor, iyi incelemek mutlaka ekspertize hatta iyi tanınmış bir ekspertize sokmak şart
Benimki fakir bir Türk.Hadi len seni turşihanlar aşiretinin gelini seni
Göster bilenziklerini küçük sinsi seniBenimki fakir bir Türk.![]()
Ne al satı kız işimiz olmazGocası alsatçı galiba o da anlıyorum sanıyo
Bir insan modele aşık olur yoksa Mercedes istediği kadar güzel olsunAnlaşıldı, Niloya arabalardan da dekorasyondan anladığı gibi anlıyor.![]()
Zenginsiniz siz hissediyorum hepimizden daha çok sen şahlanman lazımdıNe al satı kız işimiz olmaz
Bizim araçta da değişen, boya, göçük hiçbir şey yok ama ağır hasar kayıtlı. Sel görmüş bir araç. Beş yıldır kullanıyoruz. Ağır hasar diye de baştan elememelisin konu sahibi. K kediseverbiri Piyasadan daha ucuza alır yine aynı şekilde ucuza satarsın ama işini görür.Söylediğin kıstaslar tabi ki önemli, hatta en önemlisi onlar, ön koşul olarak bunlara bakılmalı zaten. Bizim rahmetli 300bine yakındı ama çamurluk dışında değişeni bile yoktu. Gözümüz gibi bakmıştık. Öyle arabalar da çıkıyor, iyi incelemek mutlaka ekspertize hatta iyi tanınmış bir ekspertize sokmak şart
Zengin zengini kokusundan anlıyor.Zenginsiniz siz hissediyorum hepimizden daha çok sen şahlanman lazımdı
Takılıyorum canım denk geldim şimdi gidiyorum öptümBir insan modele aşık olur yoksa Mercedes istediği kadar güzel olsun
Ahah iyi ki bir tabak beğendik adımız çıktıZengin zengini kokusundan anlıyor.
Ceddin dede neslin baba pek kahraman Türk milletiZenginsiniz siz hissediyorum hepimizden daha çok sen şahlanman lazımdı
Yok ben zengin değilim anam zenginZenginsiniz siz hissediyorum hepimizden daha çok sen şahlanman lazımdı