Araba aldığıma alacağıma pişman etti...

pamukannesi pamukannesi eşin dolaylı yoldan altınlarını kullandırtmş sana birde erkekler araba konusunda kendine muhtaç olmasını ister. Bu konuda da eşin ne kadar surat yapsada sert durmalısın
Size katiliyorum, sanki dolayli yoldan sana altinlarini kullandirtmis gibi olmus bu.

Kabul edebilirsin, araba kullanimi onceligi sizde oldugu surece ve esinin arabasini sattiktan sonra o parayi sana yeni altinlar almak icin kullanmana izin verdigi surece (altin su anda yuksek, ama koyarsin bankana beklersin dusmesini) sorun yapmayabilirsin belki?

Çünkü konunun amacı BANA ARABA ALINDI mesajı vermek. Zannımca tek arabalı hatunu kendisi sanıyor. Bu kaçıncı araba konusu eski konularına bak görürsün lavantacım hikaye yani[/QUOTE anlaya anlaya bunu mu anladınız :) yahuu el insaf. Ben size bana araba alındı desem ne olacak allah aşkına.. Hem nie ben böyle bişey yapıyım??? Bi sorunumdan bahsediorum ya... Benim de arabam var yazmışsınız bi de :) allah daha çok versin ne deyim ki..

Arkadaslar eşimin iş yeri baya uzak, yakın değil.. Ki karda kışta nereye yürüyosun? Zor... Bu araba alınmadan önce işe arabası ile gidiyodu.. Hiç bi gün bile yürüyerek gittiğini görmedim. Ama ne zaman bu araba alındı, eşim 2 aydır yütüyerek gidip gelmeye basladı. Neden böle yapıo bilmiyorum. İşte 2 ay yürüdü, bugün de kendiminkini satacam dedi. Tuhaf adam vesselam...

başta diğer arkadaşlar gibi düşündüm. evde yatacağına 1 araba yeter dedim. ama alıntıladığım yazınızı görünce nasıl yani dedim. nasıl oldu.. 2 ay arabayı satmaya zemin hazırlamak için mi yürümeye başladı. eğer habersiz kendi arabasını satarsa ona kesin kes arabayı vermeyeceğinizi söyleyin... gerisini kendisi bilir.

Daha geçen bunu konuştuk biz de sülalece.

Hem görümceme hem de bana otomatik araba aldık; daha doğrusu arabaları otomatiğe çevirdik; eskileri sattık yenileri aldık.

Görümceminki eşinin adına; bizimki bir de benim adıma.

Görümcemin eşi sözde arabaya binmez; işe otobüs ile gider gelirdi; kapıda da araba dururdu. Şimdi her gün araba ile gidiyor; arabayı bana bırak deyince de işim var demiş. O da o zaman bana da ayrıca araba alalım demiş; enişte de diyor ki ayrıca arabaya ne gerek var bu senin olsun. Ya da sen araba alırsan ben bunu satarım.

Biz de güldük aynı şey diye; eşlerin hep önceliği oluyor tek araba olunca; sen gitmeyiver ya da şimdiye kadar nasıl gidiyorsan öyle git diyorlar.

Bizimki de benzer; ben bu arabayı sevmedim; otomatik araba bana göre değil; hiç binmem ben otobüs ile giderim vs dedi.
Arabayı bir gün bırakmadı ama; şimdi de kaza yaptı; arabasız kalınca ayy ne zormuş otobüs ya da metro ile gidip gelmek diyor.

İki araba lüks denmiş ama çocuk var ve her iki ailede de kadınlar çalışıyor. Mesailer aynı değil vs.

O zaman biz otobüs ile beyler araba ile oluyor işte.

Konu sahibi haklısın; yarın yağmurda istemese bile sen verirsin al araba ile git diye. O zaman senin benimi kalmaz; ama imkan var madem satmasın kendi arabasını ve binmesin sizin arabanıza :)

Arabayı bıraktığımda da kapıda duruyor diyor; boşa gidiyor. Dursun dedik; canımız isterse bineriz istemezse binmeyiz yani hiç olmamasından iyidir.

herkes senin benim mi var siz evlisiniz diye başlamış sözlerine de

e adam baştan arabayı paylassaymıs o zaman aldırmasaymıs ''karıcım senın benım mı var ne gerek var arabaya'' deseymiş.
ama adam sattırmıs altınları , aldırmıs arabayı, sonra anahtarı bir babasına vermiş ardından arabayı iş yerinin önüne çekmiş. neden? ''ihtiyac yokmus iki arabaya''. E alırken neredeydi aklın?

Benim kulahıma anlatsın bu bahaneyi. Evlilik diye saf olmaya gerek yok.

Şimdi havalar düzeldi yürüyor da yagmurda kışta ne olacak? hanımefendi o yagmurda kışta iki cocukla o dershane senın o kurs benım gezecek otobüslerde . Neden? . Çünkü evlilikte senin benim olmazmış.

pamukannesi eşin çok kurnaz sadece bunu söyleyebilirim.
yerinde olsam lanet olsun arabaya da burnumdan getirdin der anında satış işlemlerine başlatırdım yeni alınanın. Zararsa zarar. Böyle bencil adamla çekişmektense zarar ederim daha iyi.
Aynen bunu demek istiyorum ben... Tesekkur ederim mesajınız için...

Bu ikinci aynı konunuz. Bana daha çok benim de arabam var mesajı veriliyor gibi geldi kusura bakmayın. tek arabalı siz değilsiniz hepimizde var nerdeyse yeter yani.

Birebir aynı konuyu açmışsınız napalım ne diyelim eşinize? Dert değil bence konu farklı.
Birebir aynı konu değil ki.. O zaman satma konusu yoktu ortada yeni çıkti bnde onu yazdım.. Araba ile hava mı atılırmış. En azından ben yapmam

başta diğer arkadaşlar gibi düşündüm. evde yatacağına 1 araba yeter dedim. ama alıntıladığım yazınızı görünce nasıl yani dedim. nasıl oldu.. 2 ay arabayı satmaya zemin hazırlamak için mi yürümeye başladı. eğer habersiz kendi arabasını satarsa ona kesin kes arabayı vermeyeceğinizi söyleyin... gerisini kendisi bilir.
Evet öle oldu.. Bileziklerimi sattı. Şimdi pişmanım. Evlilik de ayrı gayrı yok diyen arkadaslar, o zaman neden kendi bana sana ayrı bi araba alalım teklifin de bulundu? Ondan çıktı fikir

Esim degil ben teklif ederdim benim senin olmaz bizim evde sukur esimde bende neyimiz var neyimiz yok paylasiyoruz ustelik bu kadar aile zor gecinirken iki araba fazla bence de e simdi o arabayi esiniz kendine alsa siz bi yere gideceginiz zaman esiniz e o arabayi ben kendime aldim dese uzulmez miydiniz
bakın konuyu çok baska yerlere getirmişsiniz. Bu kadar aile zor gecinio evet. Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya calısıyoruz insanlara. Ama şu an gercekten bi arabaya daha ihtiyacımız olfuğunu düşündüğümüz için aldık. Ki öyle. Eşim bni çocuklarla bindirmez dolmuşs otobüse. Bnde madem oyle dedim duruyodu bi kaç altın verdim böle bişey yaptık.

Neyin kafasını yasıyosun sen ya.. Ya sabır..
Yahu arkadaşım. Birincisi benim arabam yok babamınkini kullanıyorum. İkincisi bi insan sürekli aynı konuyu neden açar. Satmayı düşünüyosa sen çöz aranda ne diyelim adama şimdi. Heves ediyosun belli ki bi sende sanıyosun. Yapma gözünü seviym yani biz burdan napabiliriz. Satma konusu meydana çıktı onu yazdım diyosun da sürekli bana alındı benim arabam diyosun.

Ayrıca da değil arabayla yeni bluz aldığında bile bi kendinde var sanıp hava atmaya çalışan çok insan var. Konun resmen bana araba alındı üzerine kurulu kusura bakma

bakın konuyu çok baska yerlere getirmişsiniz. Bu kadar aile zor gecinio evet. Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya calısıyoruz insanlara. Ama şu an gercekten bi arabaya daha ihtiyacımız olfuğunu düşündüğümüz için aldık. Ki öyle. Eşim bni çocuklarla bindirmez dolmuşs otobüse. Bnde madem oyle dedim duruyodu bi kaç altın verdim böle bişey yaptık.
Bu konuda haklsıın kimsenin geçim derdi seni bağlamaz. Çalışmışsın gücün var bu kadar basit. Ama dediğimin arkasındayım okursan anlarsın demek istediğimi. İlk mesajını bi oku bakalım ne düşünüceksin

X