- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi pamukannesi
Dişaridan öyle görünüyor üzgünüm.Kıskanmakla ne alakası var yahu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dişaridan öyle görünüyor üzgünüm.Kıskanmakla ne alakası var yahu?
Allaha şükür maddi olarak şu an bi sıkıntımız yok. Ama dediğinz gbi gidecek gelecek yerler bitmio ki 2 çocukla. Ben arabasını satarsa basa döneceğiz tekrar diye söylüyorum. Aslında iş yeri baya uzak. Bi gün gitmez 2 gün gitmez arabayla 3. Gn tekrar basa döner.Bemce iki cocuklu bir kadina imkanlar elveriyorsa araba sart.bizimde su aj bir aracimiz var be yeterl8 gelmiyor en yakin zamanda hir arac daha alma planindayiz bence bu konuda taviz verme maddi anlamda sıkintiniz yoksa tabi
Tabi simdi durum boyle olur kar olur kis olur hava sicak olur isyeru yakinda degilmis araba ile gider bence su an sattirmak icin ise arac ile gitmiyor zaten normalde aracla gitmemis olsa araba hep evde olsa siz zaten 2.arac almazdiniz ihtiyacmis ki almissinizAllaha şükür maddi olarak şu an bi sıkıntımız yok. Ama dediğinz gbi gidecek gelecek yerler bitmio ki 2 çocukla. Ben arabasını satarsa basa döneceğiz tekrar diye söylüyorum. Aslında iş yeri baya uzak. Bi gün gitmez 2 gün gitmez arabayla 3. Gn tekrar basa döner.
Neden fuzuli olsun ki zaten iki arac aliniyorsa imkan var demektir
Cocuklar buyudukce sosyallestikce kurs vb pek cok sey araya giriyor ve bunlari bir ese bagimli olarak is saatlerimde gerceklestirmek oldukca zor
Yani durum soyle gordugum kadariyla egerki tek arac ihtiyaci karsilamis olsaydi ikinci araca gerek duyulmazdi isyeeride uzakmis esime arac alindiktan sonra ise aafabasiz gidip gelmeye baslamis belkide arac satilana kadar bubsekildeimkan varsa iillaki olur . araba bayan için şart gerçekten çocukların kursları ile ilgileniyorssa . ama şöyle ki yine de bana fazla geldi açıkcası . eşinin arabası kapıda duruyormuş yani o araba satılıp bankaya koyulsa faizi işler öbür türlü kapıda kalacak araba yani