Araba alamamak

40bine ağır hasarlı araba anca bulursunuz. Şuan sıfır araç üretimleri başlamadı sanırım o yüzden iyice uçtu. Ağır hasarlı bir araç da almayın çok masrafı çıkar. Bence 85 100 bin arası anca iyi bişey bulursunuz. Bizde bir araba beğendik covid öncesi 75 bindi şuan tam iki katı oldu öyle bakakaldık. Neyse belediye tramvayı sağolsun diyip devam ediyoruz sürünmeye.

Bekleyın eskı araba alamam deyıpte sanayıden cıkamayan araba almayın derım.

şu piyasa koşullarında yakın zamanda fiyatlarda düşüş olmayacaktır. en fazla ötv yi düşürürler onu da yaparsa devlet yapar
herşey almış başını giderken ve maalesef herşey dövize endeksliyken indirim beklemek biraz saçma şu zamanda.haa diyelimki bir mucize oldu ve fiyatlar düştü. onumda düşeceği 5-6binden fazla olamayacaktır bence.
0 araç almak artık hayal gibiyken 2.el piyasasında indirim de zor gibi artık. çok eski araçlar da sanayiden geri gelmiyor. hep öasraf hep masraf

Yani bundan 2 sene önce 83 bine aldığımız araba şu an 190 bine alıcı buluyor

Bu kadar tırmanış normal mi bilmiyorim ama yaşlı araba almaýin.

Derdi masrafı bitmiyor.

Km si de yuksek olmasın.

Eğer otomatik olamiyorsa manuele bakın. Zamanla alisirsiniz illaki

Bu devirde bekleyip iyisini almak istersen baya bi beklersin cnm hic birseyin fiyati eskisi gibi degil bundan 4 sene once 2005 model 22 bine aldim araba olmus 75 bin yani suan icin iyisini almak hayal gibi birsey ilk etapta ayaginiz yerden kesilsin bir kac sene kullanin elinize para gectinde bi tik ustunu alirsiniz.

Ben araba aldım arkadaşlar ,bı arkadaş vasitasiyla tabiki .Allah olmayan herkese nasip etsin .

Geçenlerde başka bir konunun altında da böyle bir yorum yapmıştım. Biz yeni araba alıp eskisini sattık yakın zamanda. Sattığımız araba 20 yaşındaydı ve durduğu yerde arıza çıkarıyordu.
Yeni arabayı aldıktan sonra eskisinin full bakımını yaptırıp satışa çıkardık, bu süreçte bile bakımdan sonra 2 kere masraf çıkardı kapıda yatan araba.

2018’de 85.000’e aldığımız arabamız şu an 230.000 tl oldu. O asıl aracımız ama İkinci arabamız vardı arazı için onu bir yenileyelim dedik sattık, yenisini almak için üzerine 50 bin rahat eklememiz gerekecek, çünkü piyasada araç gerçekten yok şu al sat yapanlar falan temiz araba bırakmıyor ya

Nasıl bir kampanya bizide bilgilendirirmisiniz??
Bircok firma kampanyanın içinde kampanyada faizsiz veren de var faizi düşük tutan da tam detaylı incelemedim esim ben arastiririm deyince. En iyisi firmalara gidip detaylı öğrenmek. Internette her ne kadar yazsa da bazen yanlış bilgi yazabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…