- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.722
- 108
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Bekleyın eskı araba alamam deyıpte sanayıden cıkamayan araba almayın derım.Arabaya çok ama çok ihtiyacım var fakat elimdeki bütçe 40000 onu da krediyle alacagim .Fakat o fiyata en az 20 yaşında arabalar var ve düz vites .Alsam mi kalsa mı bilemedim .Arabadan anlayan arkadaslardan ricam ne yapsam bilemedim.Abim bekle diyor iyisini al. Ben biraz aceleciyim sanırım .Çünkü gerçekten iki çocukla sıkıntı oluyor .bugün bı araba baktım 2000 model Clio tabi 20 yaşında araç adam yaptıracak eksikileri var ama cesaret de edemedim .Bı akıl var mı öyle eski araç kullanan .ilk arabam olacak .kullanmayı öğreneceğim bu araçta.sifir araç zaten hayal.bi akil
Bu devirde bekleyip iyisini almak istersen baya bi beklersin cnm hic birseyin fiyati eskisi gibi degil bundan 4 sene once 2005 model 22 bine aldim araba olmus 75 bin yani suan icin iyisini almak hayal gibi birsey ilk etapta ayaginiz yerden kesilsin bir kac sene kullanin elinize para gectinde bi tik ustunu alirsiniz.Arabaya çok ama çok ihtiyacım var fakat elimdeki bütçe 40000 onu da krediyle alacagim .Fakat o fiyata en az 20 yaşında arabalar var ve düz vites .Alsam mi kalsa mı bilemedim .Arabadan anlayan arkadaslardan ricam ne yapsam bilemedim.Abim bekle diyor iyisini al. Ben biraz aceleciyim sanırım .Çünkü gerçekten iki çocukla sıkıntı oluyor .bugün bı araba baktım 2000 model Clio tabi 20 yaşında araç adam yaptıracak eksikileri var ama cesaret de edemedim .Bı akıl var mı öyle eski araç kullanan .ilk arabam olacak .kullanmayı öğreneceğim bu araçta.sifir araç zaten hayal.bi akil
Ben araba aldım arkadaşlar ,bı arkadaş vasitasiyla tabiki .Allah olmayan herkese nasip etsin .Bu devirde bekleyip iyisini almak istersen baya bi beklersin cnm hic birseyin fiyati eskisi gibi degil bundan 4 sene once 2005 model 22 bine aldim araba olmus 75 bin yani suan icin iyisini almak hayal gibi birsey ilk etapta ayaginiz yerden kesilsin bir kac sene kullanin elinize para gectinde bi tik ustunu alirsiniz.
Geçenlerde başka bir konunun altında da böyle bir yorum yapmıştım. Biz yeni araba alıp eskisini sattık yakın zamanda. Sattığımız araba 20 yaşındaydı ve durduğu yerde arıza çıkarıyordu.Arabaya çok ama çok ihtiyacım var fakat elimdeki bütçe 40000 onu da krediyle alacagim .Fakat o fiyata en az 20 yaşında arabalar var ve düz vites .Alsam mi kalsa mı bilemedim .Arabadan anlayan arkadaslardan ricam ne yapsam bilemedim.Abim bekle diyor iyisini al. Ben biraz aceleciyim sanırım .Çünkü gerçekten iki çocukla sıkıntı oluyor .bugün bı araba baktım 2000 model Clio tabi 20 yaşında araç adam yaptıracak eksikileri var ama cesaret de edemedim .Bı akıl var mı öyle eski araç kullanan .ilk arabam olacak .kullanmayı öğreneceğim bu araçta.sifir araç zaten hayal.bi akil
Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin insaallah kazasız belasız.Ben araba aldım arkadaşlar ,bı arkadaş vasitasiyla tabiki .Allah olmayan herkese nasip etsin .
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ne kadar mal oldu peki ben de araştırıyorum mahzuru yoksa.Ben araba aldım arkadaşlar ,bı arkadaş vasitasiyla tabiki .Allah olmayan herkese nasip etsin .
Nasıl bir kampanya bizide bilgilendirirmisiniz??Arkadaşım naptin araba aldin mi merak ettim. Ağustosta araba kampanyalari başlamış.
Bircok firma kampanyanın içinde kampanyada faizsiz veren de var faizi düşük tutan da tam detaylı incelemedim esim ben arastiririm deyince. En iyisi firmalara gidip detaylı öğrenmek. Internette her ne kadar yazsa da bazen yanlış bilgi yazabiliyorlar.Nasıl bir kampanya bizide bilgilendirirmisiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?